Austeja, labai uzjauciu. Laikykis, tikrai kada nors pasiseks.
Sicily, sveikinu!!
Sicily, taip ir įtariau, kad kažką slapta rezgi vis skaitinėjai ir tylėjai labai už tave džiaugiuosi
QUOTE(Sicily @ 2007 05 19, 17:00)
Aciu jums visoms uz sveikinimus ir uz dziaugsmo asaras
Man tai tikras stebuklas, atrodo nepatikesiu, kol savo akimis nepamatysiu
Man tai tikras stebuklas, atrodo nepatikesiu, kol savo akimis nepamatysiu
sicily sveikinu labai labai dar norejau paklausti ar usonienes klinikoje dareisi mes gal buvome susitike kokia valanda darei
Sicily, aš taip pat prisidedu prie sveikinimų
QUOTE(Fliquiti @ 2007 05 20, 13:48)
Sicily, taip ir įtariau, kad kažką slapta rezgi vis skaitinėjai ir tylėjai labai už tave džiaugiuosi
Gera intuicija turi Kazkaip ta tyla man padejo, ramiau buvo viska darytis. Turejau tik viena super slapta "palaikytoja", kuri man labai padejo , na ir MB zinoma , o daugiau niekas nieko nezinojo
Uz tat siandien pravirkdziau keleta draugiu Kam bepasakau, visi apsiverkia ...is dziaugsmo.
QUOTE(aussteja @ 2007 05 20, 14:51)
sicily sveikinu labai labai dar norejau paklausti ar usonienes klinikoje dareisi mes gal buvome susitike kokia valanda darei
Ne, as ne pas Usoniene dariausi, net ne Lietuvoje
Aciu uz siltus sveikinimus mergaites, man taip gera, kai pamatau kaip jus dziaugiates del manes
Labai džiaugiuosi Darlos ir Sicily sėkme, mergaitės, įsivaizduoju kaip nerealiai jaučiatės Koks stebuklas pamatyt dvigubą juostelę teste ..truputuką jums pavydžiu , bet baltu pavydu..
O Ausstejai linkiu nenuleist nosiuko -ateis kada nors šventė ir į mūsų kiemą
O Ausstejai linkiu nenuleist nosiuko -ateis kada nors šventė ir į mūsų kiemą
QUOTE(Sicily @ 2007 05 19, 14:32)
Sveikos
Siek tiek slepiausi, bet dabar islysiu is krumu Pasidariau 2-ta IVF si menesi... Vakar 14 diena po isodinimo HCG 334.
Siek tiek slepiausi, bet dabar islysiu is krumu Pasidariau 2-ta IVF si menesi... Vakar 14 diena po isodinimo HCG 334.
Sicily
Tai nuostabiausia kas gali atsitikti
Sicily, labai labai džiaugiuosi tavo sėkme
QUOTE(Sicily @ 2007 05 19, 13:32)
Sveikos
Kas pamenat mano istorija, pas mane buvo 4-to laipsnio endometrioze...
Dar kol kas niekaip negaliu patiketi, kad tai tiesa nes laukiau sito 10 metu...
Kas pamenat mano istorija, pas mane buvo 4-to laipsnio endometrioze...
Dar kol kas niekaip negaliu patiketi, kad tai tiesa nes laukiau sito 10 metu...
Sicily, įsivaizduoju kaip jautiesi po 10 metų laukimo Stenkis neleisti sau visko baimintis, leisk sau tik džiaugtis ir būt laimingai Labai labai džiaugiuosi už tave.
Sicily, labai labai gera naujiena iš pačio pirmadienio. Turbūt geresnės naujienos šiandien ir nebebus. Sveikinu bendražyge Lengvo ir gražaus
QUOTE(Sicily @ 2007 05 20, 22:53)
Gera intuicija turi Kazkaip ta tyla man padejo, ramiau buvo viska darytis. Turejau tik viena super slapta "palaikytoja", kuri man labai padejo , na ir MB zinoma , o daugiau niekas nieko nezinojo
Uz tat siandien pravirkdziau keleta draugiu Kam bepasakau, visi apsiverkia ...is dziaugsmo.
Aciu uz siltus sveikinimus mergaites, man taip gera, kai pamatau kaip jus dziaugiates del manes
Sveikutes!
kuri laika neturejau galimybes uzsukti i sia musu temele, o cia tiek naujienu
Darla, sveikinimai! Niekaip nepavyko rasti koki HCG turi, bet is merginu sveikinimo supratau, kad pagaliau paciupai ta gandra uz uodegos.
Sicily, smagu girdeti ir apie tave... slapcia, ale rezultatas superinis
Saunuoles, merginos...skubu atnaujinti parasiuka. Beje, neturesiu laiko perskaityt visko, tai jei ka, padekit atnaujinti info
kuri laika neturejau galimybes uzsukti i sia musu temele, o cia tiek naujienu
Darla, sveikinimai! Niekaip nepavyko rasti koki HCG turi, bet is merginu sveikinimo supratau, kad pagaliau paciupai ta gandra uz uodegos.
Sicily, smagu girdeti ir apie tave... slapcia, ale rezultatas superinis
Saunuoles, merginos...skubu atnaujinti parasiuka. Beje, neturesiu laiko perskaityt visko, tai jei ka, padekit atnaujinti info
QUOTE(kauniete31 @ 2007 05 19, 11:04)
dar ne startuojiu,pas gydytoja eisiu ketvirtadieni ziuresiu ka pasakys ir nuo kada startas bus beje dar nezinau ar starto pradzia buna pries mm ar po ju ,gal tu zinai? man dabar tik dziugu kad tyrimukai geri
O aš jau šiandien startuoju (2 c.d.). Pradedu psichuot, sapnuot Bet esu laiminga, kad galiu pabandyt tokį šansą. Sėkmės jums