Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Austeja, labai uzjauciu. Laikykis, tikrai kada nors pasiseks.

Sicily, sveikinu!!
Atsakyti
Sicily, taip ir įtariau, kad kažką slapta rezgi clap.gif clap.gif vis skaitinėjai ir tylėjai hihihi.gif labai už tave džiaugiuosi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fliquiti: 20 gegužės 2007 - 13:49
QUOTE(Sicily @ 2007 05 19, 17:00)
Aciu jums visoms uz sveikinimus ir uz dziaugsmo asaras wub.gif
Man tai tikras stebuklas, atrodo nepatikesiu, kol savo akimis nepamatysiu  ax.gif

sicily sveikinu labai labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif dar norejau paklausti ar usonienes klinikoje dareisi mes gal buvome susitike kokia valanda darei
Atsakyti
Sicily, aš taip pat prisidedu prie sveikinimų 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2007 05 20, 13:48)
Sicily, taip ir įtariau, kad kažką slapta rezgi clap.gif clap.gif vis skaitinėjai ir tylėjai hihihi.gif labai už tave džiaugiuosi  wub.gif

Gera intuicija turi bigsmile.gif Kazkaip ta tyla man padejo, ramiau buvo viska darytis. Turejau tik viena super slapta "palaikytoja", kuri man labai padejo thumbup.gif, na ir MB zinoma , o daugiau niekas nieko nezinojo hihihi.gif
Uz tat siandien pravirkdziau keleta draugiu wub.gif Kam bepasakau, visi apsiverkia cray.gif ...is dziaugsmo.

QUOTE(aussteja @ 2007 05 20, 14:51)
sicily sveikinu labai labai 4u.gif  4u.gif  4u.gif dar norejau paklausti ar usonienes klinikoje dareisi mes gal buvome susitike kokia valanda darei

Ne, as ne pas Usoniene dariausi, net ne Lietuvoje 4u.gif
Aciu uz siltus sveikinimus mergaites, man taip gera, kai pamatau kaip jus dziaugiates del manes wub.gif
Atsakyti
Labai džiaugiuosi Darlos ir Sicily sėkme, mergaitės, įsivaizduoju kaip nerealiai jaučiatės 4u.gif Koks stebuklas pamatyt dvigubą juostelę teste wub.gif ..truputuką jums pavydžiu wub.gif tongue.gif , bet baltu pavydu..
O Ausstejai linkiu nenuleist nosiuko console.gif -ateis kada nors šventė ir į mūsų kiemą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medeina: 20 gegužės 2007 - 22:31
QUOTE(Sicily @ 2007 05 19, 14:32)
Sveikos  4u.gif
Siek tiek slepiausi, bet dabar islysiu is krumu  blush2.gif Pasidariau 2-ta IVF si menesi... Vakar 14 diena po isodinimo HCG 334. 

Sicily wub.gif
Tai nuostabiausia kas gali atsitikti wub.gif
Atsakyti
Sicily, labai labai džiaugiuosi tavo sėkme wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sicily @ 2007 05 19, 13:32)
Sveikos  4u.gif
Siek tiek slepiausi, bet dabar islysiu is krumu  blush2.gif Pasidariau 2-ta IVF si menesi... Vakar 14 diena po isodinimo HCG 334. 
Kas pamenat mano istorija, pas mane buvo 4-to laipsnio endometrioze... 
Dar kol kas niekaip negaliu patiketi, kad tai tiesa doh.gif nes laukiau sito 10 metu...  ax.gif

Sicily, įsivaizduoju kaip jautiesi po 10 metų laukimo wub.gif Stenkis neleisti sau visko baimintis, leisk sau tik džiaugtis ir būt laimingai smile.gif Labai labai džiaugiuosi už tave.
Atsakyti
Sicily, labai labai gera naujiena iš pačio pirmadienio. Turbūt geresnės naujienos šiandien ir nebebus. Sveikinu bendražyge 4u.gif Lengvo ir gražaus nestuke.gif

QUOTE(Sicily @ 2007 05 20, 22:53)
Gera intuicija turi  bigsmile.gif Kazkaip ta tyla man padejo, ramiau buvo viska darytis. Turejau tik viena super slapta "palaikytoja", kuri man labai padejo  thumbup.gif, na ir MB zinoma , o daugiau niekas nieko nezinojo hihihi.gif 
Uz tat siandien pravirkdziau keleta draugiu  wub.gif Kam bepasakau, visi apsiverkia  cray.gif ...is dziaugsmo.
Ne, as ne pas Usoniene dariausi, net ne Lietuvoje 4u.gif
Aciu uz siltus sveikinimus mergaites, man taip gera, kai pamatau kaip jus dziaugiates del manes wub.gif

Atsakyti
Sveikutes! 4u.gif

kuri laika neturejau galimybes uzsukti i sia musu temele, o cia tiek naujienu thumbup.gif

Darla, sveikinimai! Niekaip nepavyko rasti koki HCG turi, bet is merginu sveikinimo supratau, kad pagaliau paciupai ta gandra uz uodegos. thumbup.gif nestuke.gif

Sicily, smagu girdeti ir apie tave... slapcia, ale rezultatas superinis nestuke.gif thumbup.gif

Saunuoles, merginos...skubu atnaujinti parasiuka. Beje, neturesiu laiko perskaityt visko, tai jei ka, padekit atnaujinti info mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kauniete31 @ 2007 05 19, 11:04)
dar ne startuojiu,pas gydytoja eisiu ketvirtadieni ziuresiu ka pasakys ir nuo kada startas bus  4u.gif beje dar nezinau ar starto pradzia buna pries mm ar po ju g.gif ,gal tu zinai?  smile.gif man dabar tik dziugu kad tyrimukai geri  ax.gif

O aš jau šiandien startuoju (2 c.d.). Pradedu psichuot, sapnuot tongue.gif Bet esu laiminga, kad galiu pabandyt tokį šansą. Sėkmės jums 4u.gif

Atsakyti