Ačiū,merginos, už linkėjimus Kaip aš laukiu šiandien vakaro
Ir būsi
darlute, būk gera, tik nedėkok yra toks prietaras, kad negalima dėkot, jei kažkas tau palinki sėkmės.
tik nesijuokit
tikrai tikiu ir linkiu, kad tau pavyks, turi pavykti
Mireja,nesileidziu as jokio pregnilio.deduosi nakciai crinona ir rytais geriu estrofema,vsio,daugiau nieko nevartoju.nedarysiu to testuko,pakentesiu 5 dienas ir hcg viska parodys.siaubas,kaip noriu but .
Papildyta:
Jetau,o gal tu cia visai ne manes apie ta pregnili klausei.atsiprasau tada,jei ne taip supratau.baisiai issiblaskius esu
Papildyta:
Jetau,o gal tu cia visai ne manes apie ta pregnili klausei.atsiprasau tada,jei ne taip supratau.baisiai issiblaskius esu
Pakentėk dar šiek tiek Kas čia beliko (lengva man sakyt )
Aš taip pat supratau, kad Mirėja būtent tavęs klausė apie Pregnilį
Linasi, koks tavo didelis HCG buvo, o vienas pusliukas...? Cia man panasu kad skirtingas organizmas skirtingus kiekius HCG prigamina..
Mireja, tu vis dar tikriniesi HCG? Man atrodo kad kartais reiketu nebesiknaisioti smulkmenose, mane pacia tai vargina... Bet aisku gal tik man nuo to ramiau
Jau zinau kas tas yra pamaudenimai kaip per mmm... bet man jie tokie silpni....
Taip gerai jauciuosi, kad net lakstyti, kilnoti pradedu ir tik spec. save sustabdau
Ta gera savijauta suteikia daug abejoniu.. ar tikrai as nescia ? ... na bet del to patrizniosiu kai eisiu pas gydytoja, dar turiu laiko
Gonza... ramybes laukime
Mireja, tu vis dar tikriniesi HCG? Man atrodo kad kartais reiketu nebesiknaisioti smulkmenose, mane pacia tai vargina... Bet aisku gal tik man nuo to ramiau
Ne, nebesitikrinu, nes M paaiškino kad dabar tai būtų beprasmiška, nes horionas ( ) yra ir HCG vis vien kils nepriklausomai nuo to, kaip ten viskas vystosi. Tai laukiu treč. ir tiek.
Ne, nebesitikrinu, nes M paaiškino kad dabar tai būtų beprasmiška, nes horionas ( ) yra ir HCG vis vien kils nepriklausomai nuo to, kaip ten viskas vystosi. Tai laukiu treč. ir tiek.
Chorionas - vienas iš embriono dangalų, susiformuojantis implantacijos metu. Smulkiau http://ausis.gf.vu.l...0vystymasis.doc
nebeturiu jokiu vilciu,galiu net HCG nedaryti .Tikrai skauda pilva,bet turbut nesusirgsiu,kol tuos vaistus naudosiu,a ne?neturiu jokiu vilciu,labai skaudu .
Gonza, nusiramink, sirdele Dar palauk, juk dar anksti, galbut dabar vyksta implantacija, del to ir skausmai kamuoja. Jokiu budu nenutrauk vaistu. Jei jau ateis mmm tai pramus per visus vaistus.
Buriu, kad tau dabar vyksta implantacija Nusiramink ir nestresuok
nebeturiu jokiu vilciu,galiu net HCG nedaryti .Tikrai skauda pilva,bet turbut nesusirgsiu,kol tuos vaistus naudosiu,a ne?neturiu jokiu vilciu,labai skaudu .
Gonza, kodėl jokių vilčių nebeturi? Pradėjo teplioti, ar tik pilvuką labiau skaudėti, jei tik skauda, tai tikrai čia dar nepabaiga.