Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Ir būsi wub.gif wub.gif

Ačiū,merginos, už linkėjimus wub.gif Kaip aš laukiu šiandien vakaro blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Darla @ 2007 04 30, 11:37)

Ir būsi  wub.gif  wub.gif

Ačiū,merginos, už linkėjimus  wub.gif  Kaip aš laukiu šiandien vakaro  blush2.gif

Ir būsi  wub.gif  wub.gif

Ačiū,merginos, už linkėjimus  wub.gif  Kaip aš laukiu šiandien vakaro  blush2.gif

darlute, būk gera, tik nedėkok 4u.gif ax.gif yra toks prietaras, kad negalima dėkot, jei kažkas tau palinki sėkmės.

tik nesijuokit ph34r.gif

tikrai tikiu ir linkiu, kad tau pavyks, turi pavykti 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZA @ 2007 04 30, 10:33)

Mireja,nesileidziu as jokio pregnilio.deduosi nakciai crinona ir rytais geriu estrofema,vsio,daugiau nieko nevartoju.nedarysiu to testuko,pakentesiu 5 dienas ir hcg viska parodys.siaubas,kaip noriu but nestuke.gif .
Papildyta:
Jetau,o gal tu cia visai ne manes apie ta pregnili klausei.atsiprasau tada,jei ne taip supratau.baisiai issiblaskius esu

Mireja,nesileidziu as jokio pregnilio.deduosi nakciai crinona ir rytais geriu estrofema,vsio,daugiau nieko nevartoju.nedarysiu to testuko,pakentesiu 5 dienas ir hcg viska parodys.siaubas,kaip noriu but nestuke.gif .
Papildyta:
Jetau,o gal tu cia visai ne manes apie ta pregnili klausei.atsiprasau tada,jei ne taip supratau.baisiai issiblaskius esu

Pakentėk dar šiek tiek 4u.gif Kas čia beliko 4u.gif (lengva man sakyt biggrin.gif )
Aš taip pat supratau, kad Mirėja būtent tavęs klausė apie Pregnilį 4u.gif
Atsakyti
GONZA, tikrai klausiau tavęs. 4u.gif Kantrybės, kantrybės ir dar kartą kantrybės. 4u.gif
Atsakyti
Darla, sekmes isodinime smile.gif

Linasi, koks tavo didelis HCG buvo, o vienas pusliukas...? Cia man panasu kad skirtingas organizmas skirtingus kiekius HCG prigamina..

Mireja, tu vis dar tikriniesi HCG? Man atrodo kad kartais reiketu nebesiknaisioti smulkmenose, mane pacia tai vargina... smile.gif Bet aisku gal tik man nuo to ramiau smile.gif

Jau zinau kas tas yra pamaudenimai kaip per mmm... bet man jie tokie silpni....
Taip gerai jauciuosi, kad net lakstyti, kilnoti pradedu ir tik spec. save sustabdau biggrin.gif
Ta gera savijauta suteikia daug abejoniu.. ar tikrai as nescia ? ... na bet del to patrizniosiu kai eisiu pas gydytoja, dar turiu laiko biggrin.gif

Gonza... ramybes laukime 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Babulka @ 2007 04 30, 13:00)

Mireja, tu vis dar tikriniesi HCG? Man atrodo kad kartais reiketu nebesiknaisioti smulkmenose, mane pacia tai vargina... smile.gif Bet aisku gal tik man nuo to ramiau smile.gif

Ne, nebesitikrinu, nes M paaiškino kad dabar tai būtų beprasmiška, nes horionas ( g.gif ) yra ir HCG vis vien kils nepriklausomai nuo to, kaip ten viskas vystosi. Tai laukiu treč. ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2007 04 30, 15:35)

Ne, nebesitikrinu, nes M paaiškino kad dabar tai būtų beprasmiška, nes horionas ( g.gif ) yra ir HCG vis vien kils nepriklausomai nuo to, kaip ten viskas vystosi. Tai laukiu treč. ir tiek.

Chorionas - vienas iš embriono dangalų, susiformuojantis implantacijos metu. Smulkiau http://ausis.gf.vu.l...0vystymasis.doc
Atsakyti
Ačiū, įdomus straipsnis. Visko, aišku, neperskaitysi, bet tikrai įdomus. 4u.gif
Atsakyti
nebeturiu jokiu vilciu,galiu net HCG nedaryti verysad.gif .Tikrai skauda pilva,bet turbut nesusirgsiu,kol tuos vaistus naudosiu,a ne?neturiu jokiu vilciu,labai skaudu verysad.gif verysad.gif verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(GONZA @ 2007 04 30, 18:17)

nebeturiu jokiu vilciu,galiu net HCG nedaryti verysad.gif .Tikrai skauda pilva,bet turbut nesusirgsiu,kol tuos vaistus naudosiu,a ne?neturiu jokiu vilciu,labai skaudu verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif .

nebeturiu jokiu vilciu,galiu net HCG nedaryti verysad.gif .Tikrai skauda pilva,bet turbut nesusirgsiu,kol tuos vaistus naudosiu,a ne?neturiu jokiu vilciu,labai skaudu verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif .

Gonza, nusiramink, sirdele wub.gif Dar palauk, juk dar anksti, galbut dabar vyksta implantacija, del to ir skausmai kamuoja. Jokiu budu nenutrauk vaistu. Jei jau ateis mmm tai pramus per visus vaistus.
Buriu, kad tau dabar vyksta implantacija mirksiukas.gif Nusiramink ir nestresuok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZA @ 2007 04 30, 20:17)

Gonza, kodėl jokių vilčių nebeturi? Pradėjo teplioti, ar tik pilvuką labiau skaudėti, jei tik skauda, tai tikrai čia dar nepabaiga.
Atsakyti
GONZA jei netepa, tai viskas tvarkoj. Man po IVF menesines prasidejo 11d po isodinimo, naudojau iš vaistu tik crinone ir , patikėk, viską bučiau atidavusi už pilvo maudimą, bet jo pas mane visiškai nebuvo. Taigi laikyk pilvo maudimą geru ženklu. O ateitis viską parodys. Sėkmės tau smile.gif
Atsakyti