Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(aussteja @ 2007 05 17, 18:29)
labas merginos 12 dienu tikejimo ir vilties kad gal pasiseks gal ir man bus suteiktas vienintelis sansas buti  nestuke.gif

Aussteja wub.gif
labai gaila .... žodžiais neįmanoma išreikšti kaip skaudu ir tuščia būna...bet laikykis mažute wub.gif
Tokom, Saulės Zuiki wub.gif ramybės Jums
Atsakyti
Aussteja, laikykis...
Tau dabar reikes daug stiprybes...Zinau, kaip skaudu...Ir neprarask vilties...Lauksim derlingo rudens...Labai lauksim...

Man po IVF mmm ir gi atejo 12-a diena, laikrodzio tikslumu...Neiskente nei dienos ilgiau...O va dabar, antram cikle jau devynias dienas veluoja...Pastovus prakaitavimas ir drebulys...Gal klimaksa vaistai sukele...
Atsakyti
Austeja - laikykis mergyt. verysad.gif žinau kaip sunku

Meda, man po IVF abu kartus pirmosios mm ateidavo kokia 35 diena vietoj 28. Bet ir O labai vėluodavo. Matyt sujaukia tie harmonai organizmą. Atsistato man ciklas mazdaug trecia menesi po IVF smile.gif

QUOTE(Meda-1 @ 2007 05 18, 09:20)
Aussteja, laikykis...
Tau dabar reikes daug stiprybes...Zinau, kaip skaudu...Ir neprarask vilties...Lauksim derlingo rudens...Labai lauksim...

Man po IVF mmm ir gi atejo 12-a diena, laikrodzio tikslumu...Neiskente nei dienos ilgiau...O va dabar, antram cikle jau devynias dienas veluoja...Pastovus prakaitavimas ir drebulys...Gal  klimaksa vaistai sukele...

Atsakyti
Ausstėjuk wub.gif
Atsakyti
Aussteja verysad.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aussteja @ 2007 05 17, 18:29)
labas merginos

angel_sadangel.gif unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilma J. @ 2007 05 17, 16:08)
O man niekad niekas nedarė jokių skydliaukės hormonų, nei prieš vieną IVF g.gif

Manes paklause ar sirgau skydleuke. Pasakiau, kad nezinau tiksliai... blush2.gif Tai liepa pries IVF pasidaryti tyrima blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(kauniete31 @ 2007 05 17, 19:10)
aciu daivute uz info ir uz sekme  wub.gif

Kauniete31, ar jau startavai? Ar buvai pas gyd.?
Mano jau pradinis grafikėlis guli stalčiuj ir laukia kol ateis mmm. Labai norėčiau, kad tos bjaurybės ateitų kitos savaitės viduryje, nes jei ateis iki trečiadienio teks eit apžiūrai ne pas U, nes jos visą kitą savaitę nebus.
Mergaitės, o pas kokią kitą gyd. VK Vilniuje rekomenduotumėte užsirašytim jei nebus U?
Atsakyti
Peti, o kada tavo naujienų laikas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 05 18, 13:01)
Kauniete31, ar jau startavai? Ar buvai pas gyd.?
Mano jau pradinis grafikėlis guli stalčiuj ir laukia kol ateis mmm. Labai norėčiau, kad tos bjaurybės ateitų kitos savaitės viduryje, nes jei ateis iki trečiadienio teks eit apžiūrai ne pas U, nes jos visą kitą savaitę nebus.
Mergaitės, o pas kokią kitą gyd. VK Vilniuje rekomenduotumėte užsirašytim jei nebus U?

dar ne startuojiu,pas gydytoja eisiu ketvirtadieni ziuresiu ka pasakys ir nuo kada startas bus 4u.gif beje dar nezinau ar starto pradzia buna pries mm ar po ju g.gif ,gal tu zinai? smile.gif man dabar tik dziugu kad tyrimukai geri ax.gif
Atsakyti
kauniete31, VK daugumai taiko trumpa schema kaip jai minėjau. Tai startas turėtų prasidėti pirmą arba antrą mm dieną . wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaB @ 2007 05 19, 11:08)
kauniete31, VK daugumai taiko trumpa schema kaip jai minėjau. Tai startas turėtų prasidėti pirmą arba antrą mm dieną .  wub.gif  wub.gif  wub.gif

nu tada aisku dabar man smile.gif aciute daivute kad visad man padedi wub.gif , o tai labai truksta man info apie visa sita ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Siek tiek slepiausi, bet dabar islysiu is krumu blush2.gif Pasidariau 2-ta IVF si menesi... Vakar 14 diena po isodinimo HCG 334.
Kas pamenat mano istorija, pas mane buvo 4-to laipsnio endometrioze...
Dar kol kas niekaip negaliu patiketi, kad tai tiesa doh.gif nes laukiau sito 10 metu... ax.gif
Atsakyti