Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(euromergele @ 2007 05 17, 17:49)
o tau jau dvieju savaiciu laukimas?  blink.gif

Siandien 5-ta diena kai kankinuosi. Turiu biuleteni, neinu i darba, o nei kambariu tvarkyt, nei langu valyt, nei lygint gydytojas neleido, tai net nezinau kuo uzsiimt, vis valgau ir valgau, o nuo to dar labiau prisimastau - gal tai PMS. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saules zuikis @ 2007 05 17, 16:53)
Siandien 5-ta diena kai kankinuosi. Turiu biuleteni, neinu i darba, o nei kambariu tvarkyt, nei langu valyt, nei lygint gydytojas neleido, tai net nezinau kuo uzsiimt, vis valgau ir valgau, o nuo to dar labiau prisimastau - gal tai PMS.  doh.gif

O man po isodinimo liepe gyventi iprasta gyvenima, tik nesitampyti. Net smileysex.gif sake neatsisakyti g.gif
Atsakyti
tai nervai biggrin.gif ...atrodo buvau visishkoj tamsoj, kad taip nieko nezinau, o juk jus tai atsimenu smile.gif siaip tai pralekia veju tos dvi savaites kai pagalvoji, bet tam, kad jos lengviau praeitu reikia visgi kazkuom uzsiimti 4u.gif

P.S. O kaip pas jus embrionai? pas vyra berods milijonu nelabai daug buvo?

QUOTE(saules zuikis @ 2007 05 17, 17:53)
... - gal tai PMS.  doh.gif

philipuks..muset jau baisiai geri visi embrionai buvo, kad net myletis leido smile.gif kitoms gal labiau reikia ramybes, kad viskas butu kuo geriau...nezinau..bet kad nera vienos taisykles tai tikrai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 17 gegužės 2007 - 17:01
QUOTE(philipuks @ 2007 05 17, 17:55)
O man po isodinimo liepe gyventi iprasta gyvenima, tik nesitampyti. Net  smileysex.gif sake neatsisakyti  g.gif

O man to paskutinio irgi negalima, o taip norisi blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(euromergele @ 2007 05 17, 17:55)
tP.S. O kaip pas jus embrionai? pas vyra berods milijonu nelabai daug buvo?

Po isplovimo - 4 mln, ICSI neprireike.
Atsakyti
QUOTE(saules zuikis @ 2007 05 17, 16:58)
O man  to paskutinio irgi negalima, o taip norisi  blush2.gif
Papildyta:
Po isplovimo - 4 mln, ICSI neprireike.

Gal cia kiekvienai individualiai g.gif Man kai pasake, kad smileysex.gif galima, tai net blush2.gif pasidare. Bet as irgi net vaikscioti bijojau, kad tik nepamesti zirniuko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 05 17, 18:01)
Gal cia kiekvienai individualiai  g.gif Man kai pasake, kad  smileysex.gif  galima, tai net  blush2.gif pasidare. Bet as irgi net vaikscioti bijojau, kad tik nepamesti zirniuko  mirksiukas.gif

O pilvo neskaudejo - man kai koki puoda patampau - apie bamba taip maudzia g.gif
Atsakyti
QUOTE(saules zuikis @ 2007 05 17, 17:03)
O pilvo neskaudejo - man kai koki puoda patampau - apie bamba taip maudzia  g.gif

Man iki 3 menesiu pilva skaudejo, vis mm laukiau, o ypac tomis pirmomis savaitemis kai laukiau rezultato. Vos kas patepdavo, lekdavau tikrinti ar ne mm, nes pozymiai buvo vienas prie vieno kaip pries mm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 05 17, 18:11)
Man iki 3 menesiu pilva skaudejo, vis mm laukiau, o ypac tomis pirmomis savaitemis kai laukiau rezultato. Vos kas patepdavo, lekdavau tikrinti ar ne mm, nes pozymiai buvo vienas prie vieno kaip pries mm  ax.gif

Aciu, tai nors kiek nurimau ax.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif sakiau, man taip nebus, netrizneliosiu lotuliukas.gif ale ir man prasideda "spektakliai nesamoniu muziejuje" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaB @ 2007 05 16, 22:23)
kauniete31, tau turbūt taikys trumpa schema, nes VK daugiau praktikuoja jas. Tai vaistų leidimas truks  kaip jau rašė iki 14 dienų. Po to funkcija nuo o po 2-3 dienų įsodinimas.  Didžiausios  sekmės tau.  wub.gif  wub.gif  wub.gif

aciu daivute uz info ir uz sekme wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linasi @ 2007 05 17, 15:32)
Gal 6iek tiek ne  temą , bet gal kam pravers, mačiau VK tinklalapyje informaciją, kad pirmą kartą besikreipianties į VK dėl IVF birželio mėn. taikoma 15% nuolaida 4u.gif
http://vaisingumas.l...amp;page_id=165

Tai, kad pradejom lankytis Motina ir Vaikas klinikoje,man ten labai patinka atmosfera..ir tiesa pasakius pasirinkom Kauna,nes atstumas artimesnis nei Vilnius.Kazkaip nesinori blaskytis...Aisku finansiskai-tai VK butu pigiau manau.
Taciau,pabandysiu,kaip Vilma patare- deretis del nuolaidos.Beje,Birzeli nespetume-kiek suprantu-tyrimus reiketu pasidaryti-progesterono ir.t.t Tarsimes del liepos arba rugpjucio.Paskola juolab reikia susitvarkyti ir pasiimti.Jauciuosi tokia zalia IVF srityje.Aisku,reikia dziaugtis ,kad tokia yra.Nu viskas bus aisku,kaip apsilankysim pas gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(Algirda @ 2007 05 17, 20:19)
Tai, kad pradejom lankytis Motina ir Vaikas klinikoje,man ten labai patinka atmosfera..ir tiesa pasakius pasirinkom Kauna,nes atstumas artimesnis nei Vilnius.Kazkaip nesinori blaskytis...Aisku finansiskai-tai VK butu pigiau manau.
Taciau,pabandysiu,kaip Vilma patare- deretis del nuolaidos.Beje,Birzeli nespetume-kiek suprantu-tyrimus reiketu pasidaryti-progesterono ir.t.t Tarsimes del liepos arba rugpjucio.Paskola juolab reikia susitvarkyti ir pasiimti.Jauciuosi tokia zalia IVF srityje.Aisku,reikia dziaugtis ,kad tokia yra.Nu viskas bus aisku,kaip apsilankysim pas gydytoja.

Jei palygintum kainas tai M ir V klinikoje šiek tiek viskas pigiau nei VK. Palygink pati:
M ir V http://www.motinairv...=/pac-ikainiai/
VK http://www.vaisingum...amp;page_id=165
Man IVF + ICSI kartu su vaistais ir konsultacijom kainavo 10 tūkst.Lt.
Pas kokį gydytoją žadi lankytis?
Sėkmės! 4u.gif
Atsakyti