Algirda, su embriologe ( ji ir yra klinikos vadovė Eglė Steponavičienė) ir pabandyk pakalbėti dėl nuolaidėlės. Gal galės kuo pagelbėti
Liūdna, kad tokios išvados
sveikute malonu girdeti, kada ruosiates startui?
QUOTE(irisiuke1 @ 2007 05 17, 14:30)
QUOTE(Algirda @ 2007 05 17, 14:33)
Blin...vadinasi kazkur uzmaciau informacija-tokia kokia norejau...nezinau tikriausiai cia mano fantazijos kad radau jog IVF ir ICSI 10 proc nuolaida. Aciu uz atsakyma.
Siaip tai ketiname vaziuoti tartis su Z.ir embriologe.Kol kas gavome tik urologo isvadas kad teks ryztis IVF kito budo kaip ir... Problemos ir pas mane, bet pasirodo pas vyra didesnes...dar tikejausi,kad IUI pades,bet rodos aplenksime sia procedura... Ir laukiu ir bijau...
Siaip tai ketiname vaziuoti tartis su Z.ir embriologe.Kol kas gavome tik urologo isvadas kad teks ryztis IVF kito budo kaip ir... Problemos ir pas mane, bet pasirodo pas vyra didesnes...dar tikejausi,kad IUI pades,bet rodos aplenksime sia procedura... Ir laukiu ir bijau...
Gal 6iek tiek ne temą , bet gal kam pravers, mačiau VK tinklalapyje informaciją, kad pirmą kartą besikreipianties į VK dėl IVF birželio mėn. taikoma 15% nuolaida
http://vaisingumas.l...amp;page_id=165
QUOTE(Algirda @ 2007 05 17, 14:33)
Blin...vadinasi kazkur uzmaciau informacija-tokia kokia norejau...nezinau tikriausiai cia mano fantazijos kad radau jog IVF ir ICSI 10 proc nuolaida. Aciu uz atsakyma.
Sekmes didziausios. O nuolaida butu VK, nera noro ten kreiptis
labas merginos 12 dienu tikejimo ir vilties kad gal pasiseks gal ir man bus suteiktas vienintelis sansas buti bet likimas negailestingas kirto per pacia skaudziausia vieta vakar vakare nusipirkau ir testuka syryt ji pasidarius zlugo mano svajone atejo nelemtos mmm tai va tokios naujienos jei cia galim jas naujienomis pavadinti sekmes visoms einancioms siuo sunkiu isbandymo keliu o mes ledkalnio virsune bandysim pasiekti rudeneli gal jis bus geresnis hcg net nebedariau nera prasmes
QUOTE(aussteja @ 2007 05 17, 16:29)
labas merginos 12 dienu tikejimo ir vilties kad gal pasiseks gal ir man bus suteiktas vienintelis sansas buti bet likimas negailestingas kirto per pacia skaudziausia vieta vakar vakare nusipirkau ir testuka syryt ji pasidarius zlugo mano svajone atejo nelemtos mmm tai va tokios naujienos jei cia galim jas naujienomis pavadinti sekmes visoms einancioms siuo sunkiu isbandymo keliu o mes ledkalnio virsune bandysim pasiekti rudeneli gal jis bus geresnis hcg net nebedariau nera prasmes
Sunku, zodziai cia nieko nepades, bet tikrai dziugu, kad dar turi optimizmo
laikykis...rytojus bus sviesesnis, tikrai
QUOTE(aussteja @ 2007 05 17, 17:29)
labas merginos .....
aussteja,
QUOTE(aussteja @ 2007 05 17, 17:29)
labas merginos ...
Aussteja, kaip gaila, laikykis
Visos zinom, kad IVF pasisekimas ne simtaprocentinis, man sunkiausia ne pati procedura, o tas laukimas, kai skaiciuoji diena po dienos. Bandau nusiraminti galvodama, kad esu nors tas 2 savaites.
QUOTE(saules zuikis @ 2007 05 17, 16:45)
Aussteja, kaip gaila, laikykis
Visos zinom, kad IVF pasisekimas ne simtaprocentinis, man sunkiausia ne pati procedura, o tas laukimas, kai skaiciuoji diena po dienos. Bandau nusiraminti galvodama, kad esu nors tas 2 savaites.
Butent, ne kiek pasiruosimas, proceduros, bet tas 2 sav. laukimas zudo. O gal taip, o gal ne. Pats sunkiausias laikotrapis, bent jau man buvo. Ir psichine busena ir visi kiti dalykai.
o tau jau dvieju savaiciu laukimas?
QUOTE(saules zuikis @ 2007 05 17, 17:45)
Bandau nusiraminti galvodama, kad esu nors tas 2 savaites.
aussteja, stiprybes tau!