Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

smile.gif+2007 05 17, 10:58-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 05 17, 10:58)
Merginos, kadangi tiksliai nežinau kada darysime IUI, gal net rudeniop, ar ne per anksti būtų jei kai kuriuos tyrimus pasidaryčiau jau šį mėnesį g.gif
Papildyta:
Oi, vis dar neįprantu rašyti IVF blush2.gif  lotuliukas.gif  doh.gif

sveikos, senokai nerasiau smile.gif

Buvome su vyru konsultacijai del IVF, U viska gerai isaiskino parode, dave tyrimu sarsiuka. as taip pat paklausiau ar galim tyrimus dabar pasidaryti. Tai ji pasiule pasidaryti pries pat IVF, kad tiksliau butu 4u.gif

Sekmes visoms thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 05 17, 13:43)
na paprastai mes milimetrais folikulus matuojame, tai del ju dydzio nepasakysiu nieko...o del ishskyru nepergyvenk, juk arteja punkcija kaip suprantu, ruosiasi organizmas  4u.gif

Aciu, Euromergele. Pas mane folikulai buvo 8-9mm, tai nusprende, kad pagal ciklo diena mazoki. Tai padidino doze iki 200
Atsakyti
Kaip keista, o man gydytoja neliepe darytis jokiu hormonu tyrimu pries ivf, tik nuo visokiu zarazu. O kokius hormonus tiria pries pat ivf?
Atsakyti
QUOTE(elijete @ 2007 05 17, 15:00)
Kaip keista, o man gydytoja neliepe darytis jokiu hormonu tyrimu pries ivf, tik nuo visokiu zarazu. O kokius hormonus tiria pries pat ivf?

Tai gal tu juos šį ar praeitą mėn. darei, nes BŪTINAI reikia hormonų tyrimų: LH, FSH, Prolaktinas ir skydliaukės hormonai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2007 05 17, 15:04)
Tai gal tu juos šį ar praeitą mėn. darei, nes BŪTINAI reikia hormonų tyrimų: LH, FSH, Prolaktinas ir skydliaukės hormonai 4u.gif

O man niekad niekas nedarė jokių skydliaukės hormonų, nei prieš vieną IVF g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2007 05 17, 15:04)

Na man tie tyrimai yra daryti n kartu. Paskutiniai daryti pries 3 - 4 menesius. Net nzn, jauciu pasidarysiu savo nuoziura.
Atsakyti
QUOTE(elijete @ 2007 05 17, 15:09)
Na man tie tyrimai yra daryti n kartu. Paskutiniai daryti pries 3 - 4 menesius. Net nzn, jauciu pasidarysiu savo nuoziura.

na manau tavo dakatrė tai žino ir jei nebuvo niekada jokių nukrypimų, tai ir nebūtina kartot 4u.gif
Atsakyti
Vilma J, noriu taves pasiteirauti. Man atrodo,lyg gerai atrodo,kad tu dareisi IVF motinos ir Vaiko klinikoje.Gal gali man pasakyti kokia nuolaida tiksliai jie taiko ,esant Vaisingumo asociacijos nariui.Ir kiek tu panasiai is viso sumokejai-uz procedura vaistus.Beje ar jus daretes ICSI?Zinau ,kad tai individualu,bet daug maz?Aciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elijete @ 2007 05 17, 15:09)

Tikrai neverta schmoll.gif Prireiks dar tų pinigėlių....
Atsakyti
Vilma,tikriausiai-nieko blogo nepaklausiau.Zinau tai asmeniska.Tiesiog ruosemes IVF.Ir butent sioje klinikoje.
Atsakyti
QUOTE(Algirda @ 2007 05 17, 15:11)
Vilma J, noriu taves pasiteirauti. Man atrodo,lyg gerai atrodo,kad tu dareisi IVF motinos ir Vaiko klinikoje.Gal gali man pasakyti kokia nuolaida tiksliai jie taiko ,esant Vaisingumo asociacijos nariui.Ir kiek tu panasiai is viso sumokejai-uz procedura vaistus.Beje ar jus daretes ICSI?Zinau ,kad tai individualu,bet daug maz?Aciu  blush2.gif

Algirda, Motinos ir vaiko klinika asociacijos nariams netaiko nuolaidų nei IVF nei ICSI verysad.gif
Taigi nuolaidos šioje klinikoje asociacijos nariams taikomos tokios:

-nemokama pirma konsultacija (perspėti registruojantis, kad esate asociacijos narys)
- 10 proc. nuolaidą IUI procedūrai
- nemokamas perteklinių embrionų šaldymas ir saugojimas po IVF procedūros.

Bet manau galima bandyti tartis individuliai dėl nuolaidų g.gif

ICSI mums nereikėjo. Sumoje IVF plius vaistai kainavo kažkur apie 9000 Lt.

Algirda, viskas OK mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilma J.: 17 gegužės 2007 - 14:21
Blin...vadinasi kazkur uzmaciau informacija-tokia kokia norejau...nezinau tikriausiai cia mano fantazijos kad radau jog IVF ir ICSI 10 proc nuolaida. Aciu uz atsakyma.
Siaip tai ketiname vaziuoti tartis su Z.ir embriologe.Kol kas gavome tik urologo isvadas kad teks ryztis IVF kito budo kaip ir... unsure.gif Problemos ir pas mane, bet pasirodo pas vyra didesnes...dar tikejausi,kad IUI pades,bet rodos aplenksime sia procedura... Ir laukiu ir bijau... verysad.gif
Atsakyti