Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Merginos, kadangi tiksliai nežinau kada darysime IUI, gal net rudeniop, ar ne per anksti būtų jei kai kuriuos tyrimus pasidaryčiau jau šį mėnesį g.gif
Papildyta:
smile.gif+2007 05 17, 09:57-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 05 17, 09:57)
Merginos, kadangi tiksliai nežinau kada darysime IVF, gal net rudeniop, ar ne per anksti būtų jei kai kuriuos tyrimus pasidaryčiau jau šį mėnesį g.gif

Oi, vis dar neįprantu rašyti IVF blush2.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 05 17, 09:50-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 05 17, 09:50)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif atpažinau, tas vyrukas, kuris žurnalą "Žmonės"  "koneveikė" lotuliukas.gif Tai sveika dar kartą  4u.gif

4u.gif

lotuliukas.gif jis pas mane visa ko kritikas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 05 17, 09:06)
Sveika  4u.gif
Greičiausiai vakar buvom susitikę VK vakare  mirksiukas.gif  Nes atėjo mergina IVF tyrimų lapo prieš IVF ir kažkodėl pagalvojau apie tave.
Dėl clamidijų, tai mes su vyru irgi buvom darę tą tyrimuką DNR būdu, tai sakė, kad nebereikia, na žinoma, jei abu ištikimi ir "na lievo" neinat  smile.gif

PGR metodu....? g.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 05 17, 09:58-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 05 17, 09:58)
Merginos, kadangi tiksliai nežinau kada darysime IUI, gal net rudeniop, ar ne per anksti būtų jei kai kuriuos tyrimus pasidaryčiau jau šį mėnesį g.gif
Papildyta:
Oi, vis dar neįprantu rašyti IVF blush2.gif  lotuliukas.gif  doh.gif

Manau geriau pasidaryti tyrimus prieš pat IVF, nes tada bus tikslesnė info. O ji gali manau keistis dėl labai įvairių priežasčių. Suprantu, kad norisi sužinoti ar viskas tvarkoj ir kad be jokių trikdžių startuoti iš karto, bet... viskas tavo valioje smile.gif Mes tai darėm tyrimus ne VK, o AIDS centre, tai ant tyrimų sutaupėm ~160 Lt.
Atsakyti
Aš siūlyčiau prieš pat IVF pasidaryti hormonus, o visa kita galima ir anksčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2007 05 17, 10:33)
Aš siūlyčiau prieš pat IVF pasidaryti hormonus, o visa kita galima ir anksčiau smile.gif

4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif pralinksminai su tuo IUI biggrin.gif 4u.gif

Pritarsiu Daivai, hormonus pries pat, visus kitus tyrimus gali jau ir po biski daryt 4u.gif

smile.gif+2007 05 17, 09:58-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 05 17, 09:58)

Oi, vis dar neįprantu rašyti IVF blush2.gif  lotuliukas.gif  doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2007 05 16, 22:33)
10x+60 000 000y- 100 000 000 N- 8000/12000LT=V [1,2] biggrin.gif

(niu, 10 kiaušialąsčių, plius daug spermiukų minus milijonai nervinių ląstelių ir minus šiek tiek pinigėlių= VAIKAS  wub.gif  (nuo vieno iki dvėjų)

Ale labai jau daug pas tave spermiuku biggrin.gif Siulychiau formuleje iki kokiu 2 mln sumazhinti, o tai su tiek spremiuku ir IVF nereikia lotuliukas.gif Bet shiaip formule thumbup.gif

QUOTE(garnelis @ 2007 05 17, 07:42)
Pabandysiu tau atsakyti - pries IVF turi buti atlikti ir raudoniukes tyrimai... As tikrai maciau pries IVF tyrimu lape ir raudoniukes tyrima. Pasidaryk ir tu, blogiau nebus nuo to.

Pasidaryti tai gali, bet... jeigu ras, kad turi imuniteta t.y. esi persirgus, tada viskas ok, o jeigu ne...kas tada? Ash pasidariau raudoniukes tyrima, pasake, kad esu nesirgusi, ejau skiepytis, o po skiepo 2 men negalima pastoti... nu gal ir verta pasidaryti, bet jeigu imuniteto nera, tai tik nervas nuolatinis, kad neshtumo metu nesusirgtum sad.gif
Atsakyti
o aš iš karto pasiskiepijau nuo raudonukės, net nedarius tyrimų, nes mama sakė, kad lyg nesirgus, o po skiepo patariama nepastoti 3mėn, taigi jei tiesiog aš darysi IVF rudenį, tai jau dabar darykis tą tyrimą, nes jei paaiškės, kad neturi imuniteto teks skiepintis
Aš po skiepo praėjus pusmečiui dariau tyrimą, tai rodė, kad yra imunitetas

Tik va nepersirgus aš citomegalu, sakė matyt steriliom sąlygom augau, nors kaime augau ir po "vištų šūdukus bėgiojom" ir nesirgus tai nėštumo metu jau dariausi tyrimą pakartotinai, kolkas viskas gerai
Atsakyti
Sveikos, mergaites. Turiu kalusimeli. Nepykit jei jus apie tai jau kalbejot, nesekdavau pokalbiu, nes vis vijau mintis apie ICSI sonan ( ir dabar dar veju smile.gif )
Tai va, leidziuosi Puregona. Siandien 10 ciklo diena. Antradieni dare ultragarsa, tai buvo mazdaug po 5 folikulus kiekvienoj kiausidej, bet maziukai, visi mazesni nei 1cm. Padvigubino man doze ir kitas tikrinimas ryt. O siandien ryte pasirode tokios isskyros kaip pries ovuliacija, nu tos kiausinines. Tai dabar suku galva ar cia man rekia sunerimt ar ne. Pasiklaust pas gydytojus negaliu, nes pas mus siandien iseigine, tai niek nedirba. Gal zinot ka nors, ar turi tu issyru but, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Magi @ 2007 05 17, 11:05)
Ale labai jau daug pas tave spermiuku  biggrin.gif  Siulychiau formuleje iki kokiu 2 mln sumazhinti, o tai su tiek spremiuku ir IVF nereikia  lotuliukas.gif Bet shiaip formule  thumbup.gif

Jei iki 2 mln sumažint tai ICSI formulė išeis. biggrin.gif

wub.gif wub.gif
Atsakyti
na paprastai mes milimetrais folikulus matuojame, tai del ju dydzio nepasakysiu nieko...o del ishskyru nepergyvenk, juk arteja punkcija kaip suprantu, ruosiasi organizmas 4u.gif

QUOTE(Stefi @ 2007 05 17, 12:40)
....Gal zinot ka nors, ar turi tu issyru but, ar ne?

Atsakyti