Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(euromergele @ 2007 05 16, 22:48)
funkcija tu funkcija  biggrin.gif

10x+60 000 000y- 100 000 000 N- 8000/12000LT=V [1,2] biggrin.gif

(niu, 10 kiaušialąsčių, plius daug spermiukų minus milijonai nervinių ląstelių ir minus šiek tiek pinigėlių= VAIKAS wub.gif (nuo vieno iki dvėjų)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 16 gegužės 2007 - 22:38
QUOTE(Mirėja @ 2007 05 16, 22:33)
10x+60 000 000y- 100 000 000 N- 8000/12000LT=V [1,2] biggrin.gif

(niu, 10 kiaušialąsčių, plius daug spermiukų minus milijonai nervinių ląstelių ir minus šiek tiek pinigėlių= VAIKAS  wub.gif  (nuo vieno iki dvėjų)

Mireja, tu matematikos mokytoja? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sicily @ 2007 05 16, 23:39)
Mireja, tu matematikos mokytoja?  lotuliukas.gif

Nea blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
jungiuosi ir aš pas jus, ar priimsite?
Vakar buvau vk pasiėmiau tyrimų prieš IVF lapą, ir iš karto iškilo klausimas blush2.gif , kodėl man neliepė pasidaryti raudoniukės tyrimo? Seselė sako, čia jau kaip nėščia esi, tuomet reikia g.gif , bet Musmirytė tai darė g.gif , gal ir man pasidaryti? Ir dar klausimuks smile.gif , o chlamidijų tyrimą jūs darėtės prieš IVF, aš pasakiau, kad prieš gimdos nuotrauką buvo daryta, tai sakė, kad tuomet nereikia g.gif , ir dar klausimuks blush2.gif , kodėl prie hormoų tyrimų nėra progesterono? ką jis IVF nereikšmingas g.gif sorry, kad taip iš karto užpuoliau, tikiuosi neišgąsdinau tongue.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 05 17, 07:36-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 05 17, 07:36)
Labas rytas 4u.gif
jungiuosi ir aš pas jus, ar priimsite?
Vakar buvau vk pasiėmiau tyrimų prieš IVF lapą, ir iš karto iškilo klausimas blush2.gif , kodėl man neliepė pasidaryti raudoniukės tyrimo? Seselė sako, čia jau kaip nėščia esi, tuomet reikia g.gif , bet Musmirytė tai darė g.gif , gal ir man pasidaryti? Ir dar klausimuks smile.gif , o chlamidijų tyrimą jūs darėtės prieš IVF, aš pasakiau, kad prieš gimdos nuotrauką buvo daryta, tai sakė, kad tuomet nereikia g.gif , ir dar klausimuks blush2.gif , kodėl prie hormoų tyrimų nėra progesterono? ką jis IVF nereikšmingas g.gif  sorry, kad taip iš karto užpuoliau, tikiuosi neišgąsdinau tongue.gif

Pabandysiu tau atsakyti - pries IVF turi buti atlikti ir raudoniukes tyrimai... As tikrai maciau pries IVF tyrimu lape ir raudoniukes tyrima. Pasidaryk ir tu, blogiau nebus nuo to.
Chlamidiju tyrimo... nezinau... o kada tu dareisi paskutini karta chlamidijas ? Gal neseniai, tai nera prasmes kartoti.
Del progesterono tyrimo - jis tikrai nera svarbus, nes vis vien naudosi dirbtini progesterona, crinona naudosi, kuris ir palaikys reikiama kieki progesterono organizme.
Atsakyti
QUOTE(garnelis @ 2007 05 17, 08:42)
Chlamidiju tyrimo... nezinau... o kada tu dareisi paskutini karta chlamidijas ? Gal neseniai, tai nera prasmes kartoti.

Ačiū Garneli už paaiškinimą 4u.gif , pasidarysiu raudoniukę, blogiau nebus smile.gif , o chlamidijos darytos prieš metus, tai nežinau, tikrai emanau, kad ką rastų, bet gal pasidaryti g.gif
Kokioje pati stadijoje esi? Tikuosi pasistūmėjote unsure.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 05 17, 08:47-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 05 17, 08:47)
Ačiū Garneli už paaiškinimą 4u.gif , pasidarysiu raudoniukę, blogiau nebus smile.gif , o chlamidijos darytos prieš metus, tai nežinau, tikrai emanau, kad ką rastų, bet gal pasidaryti g.gif
Kokioje pati stadijoje esi? Tikuosi pasistūmėjote unsure.gif

Sveika 4u.gif
Greičiausiai vakar buvom susitikę VK vakare mirksiukas.gif Nes atėjo mergina IVF tyrimų lapo prieš IVF ir kažkodėl pagalvojau apie tave.
Dėl clamidijų, tai mes su vyru irgi buvom darę tą tyrimuką DNR būdu, tai sakė, kad nebereikia, na žinoma, jei abu ištikimi ir "na lievo" neinat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 05 17, 09:06)
Sveika  4u.gif
Greičiausiai vakar buvom susitikę VK vakare  mirksiukas.gif  Nes atėjo mergina IVF tyrimų lapo prieš IVF ir kažkodėl pagalvojau apie tave.
Dėl clamidijų, tai mes su vyru irgi buvom darę tą tyrimuką DNR būdu, tai sakė, kad nebereikia, na žinoma, jei abu ištikimi ir "na lievo" neinat  smile.gif

Musmiryte, aha, buvau vakar VK ir tiek moterų, porų buvo, kažin kuri tu buvai g.gif smile.gif ?
O chlamidijas galima tirtis DNR būdu? Žinok esu 100 proc. tikra, kad "na lievo" neinam lotuliukas.gif (turbūt naivuolė esu lotuliukas.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
smile.gif+2007 05 17, 09:16-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 05 17, 09:16)
Musmiryte, aha, buvau vakar VK ir tiek moterų, porų buvo, kažin kuri tu buvai g.gif  smile.gif ?
O chlamidijas galima tirtis DNR būdu? Žinok esu 100 proc. tikra, kad "na lievo" neinam lotuliukas.gif (turbūt naivuolė esu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif )

Aš su savo antra puse buvau. Mano vyrukas su akiniais ir švarku buvo, o aš su bordiniais marškiniais ir džinsais. Nežinau ar pakankamus požymius įvardinau, kad atpažint žmogų lotuliukas.gif
Dėl DNR, tai berods, kad taip vadinasi, nes jei jau pasidarai šituo būdu tyrimą ir viskas tvarkoj, tai sako, kad pas tave tų zarazų nebus tol kol, kuris nesugriešins smile.gif na supratau, kad lytiniu keliu galima šitą bjaurybę pasigaut.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Musmiryte: 17 gegužės 2007 - 08:34
QUOTE(Darla @ 2007 05 16, 20:10)
Vis dar laikausi  ax.gif Nusiraminsiu,kai apsilankysiu pas gydytoją ir pamatysiu puslytę (-es)  wub.gif
Peti, kaip tu jautiesi?  g.gif

Darla, kol kas gyvenu kaip "apšalus".... vis įlendu į Tavo puslapiuką ir taip noriu rasti tikm geras žinaias.... wub.gif ...ir kai randu - taip gera palieka wub.gif Kelintą dieną Tu testuką darei neskaitant įsodinimo dienos?
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 05 17, 09:30)
Aš su savo antra puse buvau. Mano vyrukas su akiniais ir švarku buvo, o aš su bordiniais marškiniais ir džinsais. Nežinau ar pakankamus požymius įvardinau, kad atpažint žmogų  lotuliukas.gif
Dėl DNR, tai berods, kad taip vadinasi, nes jei jau pasidarai šituo būdu tyrimą ir viskas tvarkoj, tai sako, kad pas tave tų zarazų nebus tol kol, kuris nesugriešins  smile.gif na supratau, kad lytiniu keliu galima šitą bjaurybę pasigaut.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif atpažinau, tas vyrukas, kuris žurnalą "Žmonės" "koneveikė" lotuliukas.gif Tai sveika dar kartą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2007 05 16, 21:18)
PETI  4u.gif mano bobiška nuojauta sako, kad tau pavyko  mirksiukas.gif Prisimenu vienos šiaulietės išgyvenimus po IVF 5 d. po įsodinimo, lygiai tas pats  mirksiukas.gif

Ūlla, dar negaliu pasakyti ar turi Tu tą bobišką nuojautą ar ne biggrin.gif Labai labai norėčiau, kad turėtum wub.gif Kažkaip viskas šį kartą vyko laaabai jau nesklandžiai, jaučiuosi pavargus kaip šuo, dirbu kaip robotas....gerai, kad Žiegždriai už kelių kilometrų.... tongue.gif
Kažkaip su ta savo "bobiška" nuojauta padrąsinai mane, pasidariau sentimentali.... wub.gif

Papildyta:
Tiesiog aš,

Sveika prisijungus wub.gif
Atsakyti