Darla, matau skaitai, kaip laikaisi? girdisi lyg ir geros naujienos
QUOTE(Aga @ 2007 05 16, 18:34)
tokom, tai skrandis sustojo??? Bandyk gert angliuko
Ne, nesustojo (( As kankinuosi su sitais skausmais jau vieneri metai, kai uzeina nei is sio nei is to buna sienom lipu kol nesusileidziu Nospos... Ishgeriau tabletuke, gal numalsins tas "audras"...
QUOTE(asentra @ 2007 05 16, 18:37)
Darla, matau skaitai, kaip laikaisi? girdisi lyg ir geros naujienos
Vis dar laikausi Nusiraminsiu,kai apsilankysiu pas gydytoją ir pamatysiu puslytę (-es)
Peti, kaip tu jautiesi?
labas visoms nu va man jau biski lengviau visi tyrimuku atsakymai geri dabar tik laukiu priemimo pas gyd ir starto,o kiek idomu laiko reiks leistis vaistus kol isodins gal galite pasakyti
kauniete, žiūrint kokį protokolą tau taikys, trumpą ar ilgą, nuo to priklauso kiek reiks.
QUOTE(Aga @ 2007 05 16, 19:19)
kauniete, žiūrint kokį protokolą tau taikys, trumpą ar ilgą, nuo to priklauso kiek reiks.
AGUT, o kiek daug maz laiko trys savaites keturios savaites, labai noriu zinoti
Šiandien buvau pas gyd. ir jau nuo 2 c.d. pradėsiu badytis. Visi tyrimai geri, vyro turtas irgi geras. Dabar belieka sulaukt mmm. Jau nekantrauju, kaip badytis noriu
QUOTE(kauniete31 @ 2007 05 16, 18:17)
labas visoms nu va man jau biski lengviau visi tyrimuku atsakymai geri dabar tik laukiu priemimo pas gyd ir starto,o kiek idomu laiko reiks leistis vaistus kol isodins gal galite pasakyti
as leidaus 14 dienu po dvieju dienu dare punkcija ( cia 14 dienu su visais vaistais bendrai)ir dar po2 dienu isodinimas sekmes
QUOTE(aussteja @ 2007 05 16, 20:13)
as leidaus 14 dienu po dvieju dienu dare punkcija ( cia 14 dienu su visais vaistais bendrai)ir dar po2 dienu isodinimas sekmes
didelis aciukas tau
QUOTE(kauniete31 @ 2007 05 16, 19:17)
kauniete31, tau turbūt taikys trumpa schema, nes VK daugiau praktikuoja jas. Tai vaistų leidimas truks kaip jau rašė iki 14 dienų. Po to funkcija nuo o po 2-3 dienų įsodinimas. Didžiausios sekmės tau.