Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Darla, matau skaitai, kaip laikaisi? 4u.gif girdisi lyg ir geros naujienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 05 16, 18:34)
tokom, tai skrandis sustojo??? Bandyk gert angliuko g.gif

Ne, nesustojo sad.gif(( As kankinuosi su sitais skausmais jau vieneri metai, kai uzeina nei is sio nei is to verysad.gif buna sienom lipu kol nesusileidziu Nospos... Ishgeriau tabletuke, gal numalsins tas "audras"... cry.gif
Atsakyti
QUOTE(asentra @ 2007 05 16, 18:37)
Darla, matau skaitai, kaip laikaisi? 4u.gif girdisi lyg ir geros naujienos 4u.gif

Vis dar laikausi ax.gif Nusiraminsiu,kai apsilankysiu pas gydytoją ir pamatysiu puslytę (-es) wub.gif

Peti, kaip tu jautiesi? g.gif
Atsakyti
labas visoms 4u.gif nu va man jau biski lengviau visi tyrimuku atsakymai geri ax.gif dabar tik laukiu priemimo pas gyd ir starto,o kiek idomu laiko reiks leistis vaistus kol isodins gal galite pasakyti smile.gif
Atsakyti
kauniete, žiūrint kokį protokolą tau taikys, trumpą ar ilgą, nuo to priklauso kiek reiks.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 05 16, 19:19)
kauniete, žiūrint kokį protokolą tau taikys, trumpą ar ilgą, nuo to priklauso kiek reiks.

AGUT, o kiek daug maz laiko trys savaites keturios savaites, labai noriu zinoti 4u.gif
Atsakyti
Šiandien buvau pas gyd. ir jau nuo 2 c.d. pradėsiu badytis. Visi tyrimai geri, vyro turtas irgi geras. Dabar belieka sulaukt mmm. Jau nekantrauju, kaip badytis noriu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kauniete31 @ 2007 05 16, 18:17)
labas visoms 4u.gif nu va man jau biski lengviau visi tyrimuku atsakymai geri ax.gif dabar tik laukiu priemimo pas gyd ir starto,o kiek idomu laiko reiks leistis vaistus kol isodins gal galite pasakyti smile.gif

as leidaus 14 dienu po dvieju dienu dare punkcija ( cia 14 dienu su visais vaistais bendrai)ir dar po2 dienu isodinimas sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
PETI 4u.gif mano bobiška nuojauta sako, kad tau pavyko mirksiukas.gif Prisimenu vienos šiaulietės išgyvenimus po IVF 5 d. po įsodinimo, lygiai tas pats mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aussteja @ 2007 05 16, 20:13)
as leidaus 14 dienu po dvieju dienu dare punkcija ( cia 14 dienu su visais vaistais bendrai)ir dar po2 dienu isodinimas sekmes 4u.gif  4u.gif  4u.gif

didelis aciukas tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kauniete31 @ 2007 05 16, 19:17)

kauniete31, tau turbūt taikys trumpa schema, nes VK daugiau praktikuoja jas. Tai vaistų leidimas truks kaip jau rašė iki 14 dienų. Po to funkcija nuo o po 2-3 dienų įsodinimas. Didžiausios sekmės tau. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
funkcija tu funkcija biggrin.gif

QUOTE(daivaB @ 2007 05 16, 22:23)
... Po to funkcija ....

Atsakyti