Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

nervishki lichitj nada biggrin.gif

QUOTE(tokom @ 2007 05 15, 15:37)
... paskutiniu metu mane, nei is sio nei is to pradeda  kresti drebulys, pradedu bijot skambuciu telefoniniu, tai ar tai i nauja??  g.gif

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 05 15, 15:59)
nervishki lichitj nada  biggrin.gif

cia jau ne lichit reikia, o darba keisti lotuliukas.gif
Atsakyti
Darlute, zuikeli, kur dabar tu dingai ir kur dingo tavo rezultatai? Perskaiciau paskutines dienas pora kartu, galvojau, gal ka praleidau? unsure.gif Tu juk zinai, kad vistiek reiks mums atsiskaityti, niekur nepasislepsi. Buk zmogus, parasyk mums geru naujienu. Laukiam !!!!!!
Atsakyti
Visos naujienos apie Darlą šitoje temelėje Darlos naujienos
Atsakyti
QUOTE(gintarija @ 2007 05 14, 22:06)
Labas, truputį reikalai sustojo, tai neturiu ką parašyti. Bandysiu startuoti kitą mėnesį, jei vėl kas nors nepamaišys. Labai jau noriu bandyti, nesulaukiu, bet gaila, kad ne viskas nuo manęs priklauso. Na, labai tikiuosi, kad dar bent du kartus šiais metais pavyks pabandyti (vieną planuodama, kartu galvoju ir apie kitą). Ach, tie kiaulės metai, daug kam laimingi. Labai noriu ir aš šios sėkmės  wub.gif
Tavo vaistukai šaldytuve atsidūrė prie kitų, labai džiaugiuosi, kad nereikės dabar pirkti, vienam bandymui užteks ir susitaupys tikrai nemažai pinigėlių  wub.gif  labai ačiū tau dar kartą  4u.gif

Sėkmės tau, ir aš apie tave vis pagalvoju  ax.gif  taip ir likai prieš mano akis su savo pilvūzu  wub.gif  tikrai labai gražiai atrodei. Buvai su drauge, tai nelabai norėjau kalbinti  ax.gif

Labutis, negalvok apie kita karta, visada galvok , kad tau si karta pavyks ir pamatysi-kito karto nereikes mirksiukas.gif Nepamirsk, kad vaistukus su nestuke.gif virusu gavai, pamatysi, tikrai suveiks mirksiukas.gif Sekmes dydeliausios tau, laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina5555 @ 2007 05 16, 08:33)
Labutis, negalvok apie kita karta, visada galvok , kad tau si karta pavyks ir pamatysi-kito karto nereikes mirksiukas.gif Nepamirsk, kad vaistukus su  nestuke.gif virusu gavai, pamatysi, tikrai suveiks mirksiukas.gif Sekmes dydeliausios tau, laikykis 4u.gif

Ačiū už palinkėjimus wub.gif kai naujienų turėsiu, būtinai parašysiu smile.gif
Įvairios mintys kimba (paskola, sėkmė, nesėkmė...)
Bandysiu nusiteikti kiek įmanoma optimistiškiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarija @ 2007 05 16, 09:41)
Ačiū už palinkėjimus  wub.gif  kai naujienų turėsiu, būtinai parašysiu  smile.gif
Įvairios mintys kimba (paskola, sėkmė, nesėkmė...)
Bandysiu nusiteikti kiek įmanoma optimistiškiau  ax.gif

Mes irgi leliui paskola ememe, tikejomes nesekmes, nes galvojome, kad tik trecias kartas neveluos ax.gif Dievulis suteike begalini dziaugsma is pirmo karto, tad ir tau to paties linkiu 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, ar galima po IVF Noshpa vartoti??? Vargelis mano skrandis, uzejo tokie spazmai nors lipk sienom cray.gif
Atsakyti
Rusės vartoja, apie LT nežinau.
Atsakyti
Peti, tokom- sėkmės ir tik sėkmės 4u.gif

Atsakyti
Aš gėriau Nošpą po ivf, kai labai mausdavo pilvą, bet nederinus su gydytoja.
Atsakyti
tokom, tai skrandis sustojo??? Bandyk gert angliuko g.gif
Atsakyti