Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Mia @ 2007 05 15, 10:49)
kiek suprantu, norma turi būti ne mažiau kaip 10. Reiškia kaip tik puikus tavo skaičius  4u.gif

o aš supratau atvirkščiai nes buvo parašyta pos > arba = 10, tai reikia suprast, kad jei daugiau kaip 10 tai ats teigiamas. O tas teigiamas čia gerai ar blogai g.gif Na rytoj einu pas gyd. ir sužinosiu viską. Bet galvojau pirmiau pamarūdinsiu galvas čia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2007 05 15, 10:49)
kiek suprantu, norma turi būti ne mažiau kaip 10. Reiškia kaip tik puikus tavo skaičius  4u.gif

drinks_cheers.gif Būtant taip. Viskas tvarkoj.
Atsakyti
QUOTE(PETI @ 2007 05 15, 10:56)
Ir iškilo herpis doh.gif
Tokom, o Tu dar lovoj "vartaisi" mirksiukas.gif

PETI, viskas bus ciki wub.gif
As tai va jau siandiena balamutijuos is kampo i kampa... kaip ir kaulus sopa nuo gulejimo lotuliukas.gif O uz lango toks orelis mmmmmmm pasaka, sakiau trauksiu centran pabludinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 05 15, 11:02)
o aš supratau atvirkščiai nes buvo parašyta pos > arba = 10, tai reikia suprast, kad jei daugiau kaip 10 tai ats teigiamas. O tas teigiamas čia gerai ar blogai  g.gif Na rytoj einu pas gyd. ir sužinosiu viską. Bet galvojau pirmiau pamarūdinsiu galvas čia  tongue.gif

"teigiamas" reiškia turi imunitetą ir skiepo nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2007 05 15, 11:25)
"teigiamas" reiškia turi imunitetą ir skiepo nereikia.

Iš pradžių ir aš taip pagalvojau, o paskui susibalamutinau ir pasėjau paniką čia. Na, tai dabar belieka sužinot kas per grikiukai pas vyrą ir jei viskas ok bus startas. Nors starto dar nėra, o aš jau apie punkcija galvoju ir bijau umn.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 05 15, 11:00)
Iš pradžių ir aš taip pagalvojau, o paskui susibalamutinau ir pasėjau paniką čia. Na, tai dabar belieka sužinot kas per grikiukai pas vyrą ir jei viskas ok bus startas. Nors starto dar nėra, o aš jau apie punkcija galvoju ir  bijau  umn.gif

Punkcijos bijai? O ko? Labai faina. As tai sakau, kad gyvenime taip gerai ismiegojusi, kaip su ju narkoze lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2007 05 15, 12:03)
Punkcijos bijai? O ko? Labai faina. As tai sakau, kad gyvenime taip gerai ismiegojusi, kaip su ju narkoze  lotuliukas.gif

Nors ir apturėjau 2 laparaskopijas ir narkozė nėra svetimas dalykas man, bet vis tiek baisu. Bet ko tik vardan leliaus nepadarom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2007 05 15, 12:11)
PETI, viskas bus ciki  wub.gif
As tai va jau siandiena balamutijuos is kampo i kampa... kaip ir kaulus sopa nuo gulejimo  lotuliukas.gif O uz lango toks orelis mmmmmmm pasaka, sakiau trauksiu centran pabludinti  ax.gif

Aš tai dirbu... biggrin.gif tai vos turiu laiko prie forumo prisijungti...
Man tai gydytoja sakė, kad gulėjimas nelabai ir padeda pirmom savaitėm...bet daryk , kaip Tau atrodo geriau, svarbiausia vidinė būsena wub.gif
Atsakyti
eik eik, kol neprasidejo lietus, o ir per lietu pakvepuot nepakenks tyru oru smile.gif ner cia ko istisai guleti smile.gif

QUOTE(tokom @ 2007 05 15, 11:11)
.... sakiau trauksiu centran pabludinti  ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 05 15, 12:00)
Na, tai dabar belieka sužinot kas per grikiukai pas vyrą ir jei viskas ok bus startas.

Pasiskambinau dėl vyro turto ir pasakė, kad pas jį viskas gerai dar pridūrė, kad viskas normoj. Tai kol kas viskas thumbup.gif Dabar beliko susitikt su gydytoja rytoj.
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 05 15, 15:02)
Pasiskambinau dėl vyro turto ir pasakė, kad pas jį viskas gerai dar pridūrė, kad viskas normoj. Tai kol kas viskas  thumbup.gif Dabar beliko susitikt su gydytoja rytoj.

Sėkmės, Musmiryte 4u.gif
Atsakyti
PETI, as jau ir neguliu lotuliukas.gif dirbu darbus artimus dusiai, kas is to, kad sedesiu darbe ir stresuosiu... paskutiniu metu mane, nei is sio nei is to pradeda kresti drebulys, pradedu bijot skambuciu telefoniniu, tai ar tai i nauja?? g.gif

Euromergele, aha pakvepavau blink.gif nuo dushnumo galva isisopejo... o prie poliklinikos masinai vietos neradus tris kart ratus sukinejau... ishmuse is veziu lotuliukas.gif grizau maisu trenkta doh.gif
Atsakyti