Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(GONZA @ 2007 04 30, 09:30)
Zinok,pamaudena ta pilva karts nuo karto-tada baisiai nusimenu,nes tas maudulys toooooks pat kaip pries mm.kazin kada galeciau testuka daryt,siandien savaite po isodinimo?

Nu dar pakentėk wub.gif

Darla, dabar kaip lauksiu tavo nestuke.gif

hihihi.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZA @ 2007 04 30, 10:30)
Zinok,pamaudena ta pilva karts nuo karto-tada baisiai nusimenu,nes tas maudulys toooooks pat kaip pries mm.kazin kada galeciau testuka daryt,siandien savaite po isodinimo?

O kada kokį pregnilį leidaisi? Aš tai tavo vietoj treč daryčiau HCG blush2.gif Testų kol kas daryti tikrai neverta. Man su HCG apie 200 parodė neryškią juostelę bet po maždaug valandos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 30 balandžio 2007 - 09:59
QUOTE(GONZA @ 2007 04 30, 09:30)

Tikrai neverta nusiminti dėl to maudimo, o jis tikrai tip top kaip prieš mmm, o dažnai reiškia nestuke.gif Na gal dar gal neverta skubėti daryti testuko, nes jis tik dar sumaišties įneš. Pakentėk bent iki 11 dienos po įsodinimo. Pagalvok kas čia beliko 4u.gif wub.gif Laikykis 4u.gif ir kalbik savo žirniukus, kad nebėgtų nuo mamytės smile.gif
Atsakyti
Linasi, kažkaip praleidau. blush2.gif Kaip baigėsi tavo vizitas pas gydytoją?
Atsakyti
QUOTE(linasi @ 2007 04 30, 09:58)
Tikrai neverta nusiminti dėl to maudimo, o jis tikrai tip top kaip prieš mmm, o dažnai reiškia  nestuke.gif Na gal dar gal neverta skubėti daryti testuko, nes jis tik dar sumaišties įneš. Pakentėk bent iki 11 dienos po įsodinimo. Pagalvok kas čia beliko 4u.gif  wub.gif Laikykis 4u.gif ir kalbik savo žirniukus, kad nebėgtų nuo mamytės smile.gif

Darlut wub.gif Parašyk kaip sekėsi...

Mirėja, Babulka kaip jūs mergaitės laikotės?
Atsakyti
Laikausi ax.gif S peremennym uspexom, bet palyginus ramiai. Laukiu trečvizito pas M. Bijau aišku, bet kažkaip tikiu kad viskas bus gerai. Nes jei negerai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2007 04 30, 10:01)
Linasi, kažkaip praleidau.  blush2.gif Kaip baigėsi tavo vizitas pas gydytoją?

Nepraleidai, tiesiog nieko neparašiau, tik pakeičiau parašiuką blush2.gif Turiu vieną žirniuką, ketvirtadienį mačiau pulsuojančią širdutę, mes jau 1 cm dydžio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linasi @ 2007 04 30, 11:04)
Nepraleidai, tiesiog nieko neparašiau, tik pakeičiau parašiuką blush2.gif Turiu vieną žirniuką, ketvirtadienį mačiau pulsuojančią širdutę, mes jau 1 cm dydžio wub.gif

wub.gif wub.gif O tu po savo pirmo HCG dar dareisi? Tas vienas cm atitinka laiką ar lenkia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 30 balandžio 2007 - 10:07
QUOTE(Mirėja @ 2007 04 30, 10:04)
Laikausi  ax.gif S peremennym uspexom, bet palyginus ramiai. Laukiu trečvizito pas M. Bijau aišku, bet kažkaip tikiu kad viskas bus gerai. Nes jei negerai...  doh.gif

Turim tikėti. Ramybės kuo daugiau, nes didelis nerimas tikrai ne į naudą leliukui (-ams) 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linasi @ 2007 04 30, 11:09)
Turim tikėti. Ramybės kuo daugiau, nes didelis nerimas tikrai ne į naudą leliukui (-ams) 4u.gif  wub.gif

Pas mane tai tikrai vienas. (Tikiuosi ne vienAS, bet vienA blush2.gif ). Turiu nuotraukytę, bet ten tik trynio maišelis dar matosi.
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2007 04 30, 10:06)
wub.gif  wub.gif O tu po savo pirmo HCG dar dareisi? Tas vienas cm atitinka laiką ar lenkia?

Ne nedariau (gydytoja neliepė, o be to jis pas mane 11 po įsodinimo buvo 170) , gydytoja sakė, kad kol kas viskas gerai, atitinka laiką ir jau sakė ateiti tik po 4 savaičių.
O aš pati supermama.lt nėštumo kalendoriuje skaičiau, kad 7 savaičių turėtų būti nuo 5-13 mm. 4u.gif
Atsakyti
Mireja,nesileidziu as jokio pregnilio.deduosi nakciai crinona ir rytais geriu estrofema,vsio,daugiau nieko nevartoju.nedarysiu to testuko,pakentesiu 5 dienas ir hcg viska parodys.siaubas,kaip noriu but nestuke.gif .
Papildyta:
Jetau,o gal tu cia visai ne manes apie ta pregnili klausei.atsiprasau tada,jei ne taip supratau.baisiai issiblaskius esu
Atsakyti