Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Mirėja @ 2007 05 14, 18:55)
Evelina, nustebinai be galo. Kodėl nenori daryti JAV?  blink.gif

IVF JAV

Zinok cia labai brangu yra unsure.gif . Lietuvoje daug pigiau gaunasi
Atsakyti
QUOTE(EvelinaZ @ 2007 05 14, 19:02)
Zinok cia labai brangu yra unsure.gif . Lietuvoje daug pigiau gaunasi

Manai unsure.gif Aš nemažai domejausi, man taip nepasirodė. Dar prisimink kelionės išlaidas ir kad neteksi pajamų per tą laiką, nes nedirbsi, beto, reikia būt nusiteikusiam optimistiškai, bet ir nepamiršt, kad ne visiems pasiseka iš pirmo karto, ar turėsi galimybių važiuot kelis kartus? JAV yra man labai patikęs dalykas: pasirašai sutartį 3 ar 4 kartam, už, aišku, nemažą sumelę, bet jei per tuos kartus nepastoji- gražina pinigus. LT jokių garantijų...

Na, aišku, tau vietoj geriau matyt. Tiesiog kai man nesisėkė ieškojau įvairių variantų.

Sėkmės. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina5555 @ 2007 05 14, 09:44)
Labutis, Gintarija kaip sekasi? Vis apie tave pagalvoju, parašyk ką nors 4u.gif  ax.gif

Labas, truputį reikalai sustojo, tai neturiu ką parašyti. Bandysiu startuoti kitą mėnesį, jei vėl kas nors nepamaišys. Labai jau noriu bandyti, nesulaukiu, bet gaila, kad ne viskas nuo manęs priklauso. Na, labai tikiuosi, kad dar bent du kartus šiais metais pavyks pabandyti (vieną planuodama, kartu galvoju ir apie kitą). Ach, tie kiaulės metai, daug kam laimingi. Labai noriu ir aš šios sėkmės wub.gif
Tavo vaistukai šaldytuve atsidūrė prie kitų, labai džiaugiuosi, kad nereikės dabar pirkti, vienam bandymui užteks ir susitaupys tikrai nemažai pinigėlių wub.gif labai ačiū tau dar kartą 4u.gif

Sėkmės tau, ir aš apie tave vis pagalvoju ax.gif taip ir likai prieš mano akis su savo pilvūzu wub.gif tikrai labai gražiai atrodei. Buvai su drauge, tai nelabai norėjau kalbinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2007 05 14, 20:44)
Manai  unsure.gif Aš nemažai domejausi, man taip nepasirodė. Dar prisimink kelionės išlaidas ir kad neteksi pajamų per tą laiką, nes nedirbsi, beto, reikia būt nusiteikusiam optimistiškai, bet ir nepamiršt, kad ne visiems pasiseka iš pirmo karto, ar turėsi galimybių važiuot kelis kartus? JAV yra man labai patikęs dalykas: pasirašai sutartį 3 ar 4 kartam, už, aišku, nemažą sumelę, bet jei per tuos kartus nepastoji- gražina pinigus. LT jokių garantijų...

Na, aišku, tau vietoj geriau matyt. Tiesiog kai man nesisėkė ieškojau įvairių variantų.

Sėkmės.  4u.gif  4u.gif

Aciu labai uz sekme. Zinai tu labai teisi, del visko, kad keliones, darbo netekimas bus problema. Mes siuo metu labai svarstom isvairius varijantus, zinoma mums Jav butu geriausias varijantas, bet del finansu biski sunkiau. Bandysim ieskoti gal kas duos paskola keliems metams. Jeigu tik rasim zinoma kad Amerikoje darysim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Darla @ 2007 05 14, 18:53)
Peti, o kaip tu jautiesi? wub.gif

Laikausi.... wub.gif
Vakar naktį tai baisiai jau gindą traukė ir spazmavo, o buvo penkta diena - nežinau, ar į gerą tai ar į blogą g.gif Vakar labai negera buvo, purtė šaltis, tai vyrui sakau : vat pavalgysiu ir mirsiu...
O šiaip tai kartais net pamirštu, kokioj aš čia stadijoj... doh.gif
Darla, kaip Tavo HCG, linkiu.... wub.gif nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Darla niekur nerandu tavo žinutės, bet supratau, kad galima jau sveikinti 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(PETI @ 2007 05 15, 08:48)
Laikausi.... wub.gif
Vakar naktį tai baisiai jau gindą traukė ir spazmavo, o buvo penkta diena - nežinau, ar į gerą tai ar į blogą g.gif Vakar labai negera buvo, purtė šaltis, tai vyrui sakau : vat pavalgysiu ir mirsiu...
O šiaip tai kartais net pamirštu, kokioj aš čia stadijoj... doh.gif
Darla, kaip Tavo HCG, linkiu.... wub.gif  nestuke.gif  wub.gif

Peti, jei dar spazmuos, išgerk kokio konjako šaukštą. sekmes 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, dariau prieš IVF krūvą tyrimų ir visi pagal normas geri, išskyrus raudoniukės tyrimą. Ten normoj parašyta > arba = 10, o pas mane 158 blink.gif Ką tai galėtų reikšt? Jaučiu nuplauks mano palnuotas IVF birželio mėn verysad.gif
Atsakyti
Mergaites jei nesunku gal galit parasyti, kokius butent tyrimus reikia pasidaryti pries IVF 4u.gif

Del raudoniukes nieko nenusimanau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Planuojanti: 15 gegužės 2007 - 09:18
QUOTE(Musmiryte @ 2007 05 15, 10:05)
Mergaitės, dariau prieš IVF krūvą tyrimų ir visi pagal normas geri, išskyrus raudoniukės tyrimą. Ten normoj parašyta > arba = 10, o pas mane 158  blink.gif  Ką tai galėtų reikšt? Jaučiu nuplauks mano palnuotas IVF birželio mėn  verysad.gif

Nepanikuok 4u.gif
Tai gali reiksti kad kazkada sirgai raudoniuke ir turi jai imuniteta.
Palauk gydytojos konsultacijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 05 15, 09:05)
Mergaitės, dariau prieš IVF krūvą tyrimų ir visi pagal normas geri, išskyrus raudoniukės tyrimą. Ten normoj parašyta > arba = 10, o pas mane 158  blink.gif  Ką tai galėtų reikšt? Jaučiu nuplauks mano palnuotas IVF birželio mėn  verysad.gif

kiek suprantu, norma turi būti ne mažiau kaip 10. Reiškia kaip tik puikus tavo skaičius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(redute @ 2007 05 15, 10:48)
Peti, jei dar spazmuos, išgerk kokio konjako šaukštą. sekmes 4u.gif

Redute, jau aprimo doh.gif
Ir iškilo herpis doh.gif
Tokom, o Tu dar lovoj "vartaisi" mirksiukas.gif

Atsakyti