Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

uuuuuuuuuuuuuuuuuuu ax.gif Reikaliukai tokie, isodino 3 wub.gif gydytoju zodziais, is 4 apsivaisinusiu (dabar jau nezinau ar galiu taip vadinti) trys dalijosi, vienas is ju labai geros kokybes, pora tokiu abejotinu... ale idejo 3 ax.gif
dabar griestai vyro paliepimu turiu tupeti lovoje visa savaite lotuliukas.gif o taip norisi ka nors nuveikti... tai va sedziu lovoj ir siuvineju sau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Meda-1 @ 2007 05 14, 12:04)
Asentra,
tu rasai, kad pradejo teplioti - tai gal dar nesergi ir gal yra vilties?

Kur jau aiškiau verysad.gif :

QUOTE(asentra @ 2007 05 12, 19:56)
Kažkaip patikėjau gydytoju, nes prieš tai jau buvo tepliojimas,liepė nutraukt vaistus  ir sulaukiau kraujavimo.

Atsakyti
nu tai viskas gerai tada 4u.gif

QUOTE(tokom @ 2007 05 14, 12:22)
uuuuuuuuuuuuuuuuuuu ax.gif  Reikaliukai tokie, isodino 3  wub.gif 

Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2007 05 14, 12:22)
uuuuuuuuuuuuuuuuuuu ax.gif  Reikaliukai tokie, isodino 3  wub.gif  gydytoju zodziais, is 4 apsivaisinusiu (dabar jau nezinau ar galiu taip vadinti) trys dalijosi, vienas is ju labai geros kokybes, pora tokiu abejotinu... ale idejo 3  ax.gif
dabar griestai vyro paliepimu turiu tupeti lovoje visa savaite  lotuliukas.gif o taip norisi ka nors nuveikti... tai va sedziu lovoj ir siuvineju sau  blush2.gif

Valio 4u.gif O dabar ramaus tau poilsio biggrin.gif
Atsakyti
kazka neaiskiai parasiau,

Punktacija buvo treciadieni, ketvirtadieni skambinu - sako apsivaisino 5, penktadieni ryte sako - is ju liko 4, kuriuos ir idejo. Taciau man po pietu isodinant pasake, kad dar tris naujus turim (buvo labai mazos kiausialastes), kurie penktadieni apsivaisino ar tai pradejo dalintis (dabar jau nepamenu tiksliai), bet jeigu butu sake dalintis, tai juk turejo tai matyti anksciau kaip apsivaisinusius? As dar klausiau, tai gal auginti ir saldyti, bet man paaiskino, kad tai labai retas atvejis ir gal gali kas nors buti pakite genetiskai. Todel ir nepatare ju naudoti.

Asentra labai atsiprasau, as sugebejau perskaityti "sulaukti" (zinai darbe kaip pavogus skaitau, kai nieks nemato ar pabega parukyti). Dar karta atsiprasau ir stiprybes tau. Laikykis.
Atsakyti
idomus atvejas, bet cia turbut be ICSI taip tik nutinka..arne?

QUOTE(Meda-1 @ 2007 05 14, 15:21)
...Taciau man po pietu isodinant pasake, kad dar tris naujus turim (buvo labai mazos kiausialastes)....

Atsakyti
Man nutiko su ICSI. Labai smulkiai daugiau neisklausinejau, visa info buvo surinkta gulint ant stalo po idejimo. Jeigu dar daryciau antra karta, tai jau per konsultacijas bandyciau aiskintis - kaip cia buna. Tada dar labai zalia ir nedrasi buvau. Nes galima galvoti, gal kokia klaida, gal neapsiziurejimas, bet man sake gyd., kad kartais taip buna. Na, o kadangi man gyvenime retai kas nutinka "normaliai", tai pagalvojau, kad cia eilinis bajeris.
Atsakyti
QUOTE(asentra @ 2007 05 11, 19:22)
Oi, kaip tik nekalbinau, glosčiau savo vaikelius... Tikėjau kad viskas bus gerai. Deja, negailestinga diagnozė- nesivystantis nėštumas- trenkė ten, kur skaudžiausia. Patikėkit, geriau sulaukt mmm anksčiau testo dienos, nei vėliau išgirsti tokius žodžius. Nežinau ar kada bepatikėsiu sėkme verysad.gif Juolab kad nesuprantu kodėl.
Darviena, gražiai atrodžiau tavo parašiuke, bet gali išbraukti.
O taip tikėjau... verysad.gif

Asentra, laikykis Brangute wub.gif
patiėk, mūsų situacijose gerumo nėra nei viename "praradimo" būde...
visada praradimai yra tokie skausmingi ir beviltiški...
Laikykis ir negraužk savęs wub.gif

Papildyta:
Darla wub.gif
Tavo diena šiandien...
Atsakyti
QUOTE(Meda-1 @ 2007 05 14, 15:21)
kazka neaiskiai parasiau,

Punktacija buvo treciadieni, ketvirtadieni skambinu - sako apsivaisino 5, penktadieni ryte sako - is ju liko 4, kuriuos ir idejo. Taciau man po pietu isodinant pasake, kad dar tris naujus turim (buvo labai mazos kiausialastes), kurie penktadieni apsivaisino ar tai pradejo dalintis (dabar jau nepamenu tiksliai), bet jeigu butu sake dalintis, tai juk turejo tai matyti anksciau kaip apsivaisinusius? As dar klausiau, tai gal auginti ir saldyti, bet man paaiskino, kad tai labai retas atvejis ir gal gali kas nors buti pakite genetiskai. Todel ir nepatare ju naudoti.

tai gal išpunktavo daugiau, nevisos buvo subrendę ir dabrandino tas tris kiaušialąstes ir tada apvaisino, man per pirmą IVF, vieną kiaušialąstę dabrandino, tai ji vėliau kažkiek ir apsivaisino ir dalinosi lėčiau
Atsakyti
tokom,lauksim rezultatų,kurie džiugintų wub.gif

Meda-1, sėkmės wub.gif

Peti, o kaip tu jautiesi? wub.gif
Atsakyti
Sveikutes mergytes 4u.gif

Ar priimsit mane i savo bury verysad.gif . Pirmiausia papasakosiu trumpai apie save. Mes su vyru vede jau 9 metai ir niekaip nesulaukiam mazyliu, zinoma pirmi metai nebuvo smarkiai leliukai planuojami, bet...
Pries kokius 4 metus turejau as negimdymini nestuma, deja. Pasisalino jis pats, dare laparaskopija, bet nors tiek gerai, kad nieko neteko pasalinti, kaisintakiai abu sveiki. Taip ir laukiam iki dabar leliuko ir nera verysad.gif . Kiekviena menesy arasu pakalnes ir nezinomybe kada ateis tas dziaugsmas pas mus, deja jis neskuba. O mums jau nebe 20 kad lauktume. Psidariau visus tyrimus, pas mane visi tyrimai idealus, dariausi gimdos nuotrauka irgi viskas gerai. Visa problema yra pas vyra. Smarkiai gydom, geria saujom vaistus. Bet deja viena menesy biski lyg gresni rezultatai, o kita karta jau klaikus verysad.gif . Pavargom nuo to laukimo ir nezinomybes, todel pradejom gavoti apie IVF. Bet viena beda kad mes gyvenam Amerikoje ir mums truputy sunkiau. Labai noreciau suzinoti kokios poliklinikos tai daro? Kiek mazdaug pasiruosimui laiko reikia? kokiu dokumentu reikia? ir kiek laukti eiles reikia ivf? Mes planuojam ant Kaledu atvaziuoti, idomu ar uztektu laiko? Gal zinot mergytes visa sia procedura, nes labai svarbi mums verysad.gif
Atsakyti
Evelina, nustebinai be galo. Kodėl nenori daryti JAV? blink.gif

IVF JAV
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 14 gegužės 2007 - 17:56