Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

smile.gif galvoju..... kaip islavinti fotografes aki ir vaizduote 4u.gif

QUOTE(Darla @ 2007 05 11, 14:29)
euromergele, o tu ką nors galvoji?  tongue.gif

PETI po ICSI apvaisinimas konstatuojamas praejus 16-18 valandu (standartiskai suzinome skambindamos po paros, praejus punkcijai).. jeigu jis ivyko tai ivyko, kad apsivaisinimas ivyktu dar po paros? sakyciau ne...bet gal man kas papriestarautu?
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 05 11, 15:59)
smile.gif galvoju..... kaip islavinti fotografes aki ir vaizduote  4u.gif
PETI po ICSI apvaisinimas konstatuojamas praejus 16-18 valandu (standartiskai suzinome skambindamos po paros, praejus punkcijai).. jeigu jis ivyko tai ivyko, kad apsivaisinimas ivyktu dar po paros? sakyciau ne...bet gal man kas papriestarautu?

Nenoriu aš nei prieštaraut nei sutikt: tiesiog sakau savo atvejį, o ne kažkur išgirstą... biggrin.gif Aš ne medikas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 05 11, 14:59)
smile.gif galvoju..... kaip islavinti fotografes aki ir vaizduote  4u.gif

Tai reikia greičiau lavinti, o ne galvoti lotuliukas.gif
Atsakyti
kas ir as nemedike smile.gif bet stipriai isitikinusi, todel ir laukiu, kad kas man dar papriestarautu smile.gif dauguma pries viena mane itikint gali smile.gif

QUOTE(PETI @ 2007 05 11, 15:14)
Nenoriu aš nei prieštaraut nei sutikt: tiesiog sakau savo atvejį, o ne kažkur išgirstą... biggrin.gif  Aš ne medikas lotuliukas.gif

Darla...viskas vyksta paraleliai wink.gif o apie IVF...dar su nieko, apie nieka, ne uz ka...dar nesiemu jokiu veiksmu
Atsakyti
Buna, kad nemato antro poliarinio kunelio, todel ir laukia kitos dienos, kaip ten ir kas. Todel ir negali pacientei pasakyti nei kad apsivaisino, nei kad neapsivaisino.
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2007 05 11, 14:49)
Buna, kad nemato antro poliarinio kunelio, todel ir laukia kitos dienos, kaip ten ir kas. Todel ir negali pacientei pasakyti nei kad apsivaisino, nei kad neapsivaisino.

nu krutai tu parashei unsure.gif biggrin.gif ...poliarinis kunelis...reikia man anatomines zhinias atnaujinti, bo greitai nesuprasiu apie ka chia mes... mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi laikykites merginos,laikykites.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Magi @ 2007 05 11, 14:53)
nu krutai tu parashei  unsure.gif  biggrin.gif ...poliarinis kunelis...reikia man anatomines zhinias atnaujinti, bo greitai nesuprasiu apie ka chia mes... mirksiukas.gif

Aha, su kiekvienu kartu papildau savo biologines zinias tongue.gif
O be to, 5 kartus atklausiau paskaitas per konferencijas, tai jau ir durnam sis tas galvoj lieka lotuliukas.gif
Atsakyti
neitikinai 4u.gif ..vis dar pasilieku prie savo teorijos biggrin.gif

QUOTE(Chiara @ 2007 05 11, 15:49)
Buna, kad nemato antro poliarinio kunelio, todel ir laukia kitos dienos, kaip ten ir kas.

Atsakyti
QUOTE(PETI @ 2007 05 11, 14:33)
Euromergele, mums buvo taip. Kai paskambinom kitą dieną, pasakė, kad tą valandą kai žiūrėjo, dar nieko nebuvo, o kai paskambinom kitą dieną - buvo 2 ląstelių, įsodinimo dieną - 4-ių. Vadinasi būna... biggrin.gif buvo ISCI

yra du dalykai:
-apsivaisinimas
-ir apsivaisinusių dalijimasis į ląsteles
aš manau, tu rašai apie pasidalijimą o kitos merginos apie apsivaisinimą, jei neklystu jei jau apsivaisina, tai apsivaisina, daugiau vėliau jau jos neapsivaisina, yra tam tikras laikas, o dalintis gali ir lėčiau
Atsakyti
Pritariu Euromergelei ir Paidukei ax.gif
Atsakyti
Oi, kaip tik nekalbinau, glosčiau savo vaikelius... Tikėjau kad viskas bus gerai. Deja, negailestinga diagnozė- nesivystantis nėštumas- trenkė ten, kur skaudžiausia. Patikėkit, geriau sulaukt mmm anksčiau testo dienos, nei vėliau išgirsti tokius žodžius. Nežinau ar kada bepatikėsiu sėkme verysad.gif Juolab kad nesuprantu kodėl.
Darviena, gražiai atrodžiau tavo parašiuke, bet gali išbraukti.
O taip tikėjau... verysad.gif
Atsakyti