QUOTE(PETI @ 2007 05 10, 07:52)
Ačiū Merginos
Dar labiau norėti jau nebemoku....
Meda-1, mes jau tikriausiai daromės biški išprotėjusios, vakar šnekėkėjau su žirniuku. Rodžiau vaikų kambarius, sakiau, kad galės rinktis bet kurį, rodžiau didelį kiemą, kuriame galės žaisti...visai kvankšt
Vakar grįžus iš Vilniaus klinikos, darbe jaučiausi kaip kokia ateivė. Lyg du skirtingi pasauliai...mano ir visų kitų, kurie apie mano procedūras net nenutuokia...
Aussteja, kiek Tau dienų praėjo?
Darla
Dar labiau norėti jau nebemoku....
Meda-1, mes jau tikriausiai daromės biški išprotėjusios, vakar šnekėkėjau su žirniuku. Rodžiau vaikų kambarius, sakiau, kad galės rinktis bet kurį, rodžiau didelį kiemą, kuriame galės žaisti...visai kvankšt
Vakar grįžus iš Vilniaus klinikos, darbe jaučiausi kaip kokia ateivė. Lyg du skirtingi pasauliai...mano ir visų kitų, kurie apie mano procedūras net nenutuokia...
Aussteja, kiek Tau dienų praėjo?
Darla
PETI, mes panasiai snekinom
O siandien vyrui destau, kad naujam buste negalim tapetuoti nei vienos sienos, nes jei lelius bus "didis menininkas" - aprasines sienas.. O mes pazadejom jam viska leisti daryti
Vyras palingavo galva (maste matyt kad man jau visai firikt).. jo.. netapetuosim... dazysim...