Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(PETI @ 2007 05 10, 07:52)
Ačiū Merginos wub.gif
Dar labiau norėti jau nebemoku....
Meda-1, mes jau tikriausiai daromės biški išprotėjusios, vakar šnekėkėjau su žirniuku. Rodžiau vaikų kambarius, sakiau, kad galės rinktis bet kurį, rodžiau didelį kiemą, kuriame galės žaisti...visai kvankšt doh.gif
Vakar grįžus iš Vilniaus klinikos, darbe jaučiausi kaip kokia ateivė. Lyg du skirtingi pasauliai...mano ir visų kitų, kurie apie mano procedūras net nenutuokia... doh.gif
Aussteja, kiek Tau dienų praėjo? wub.gif
Darla wub.gif

PETI, mes panasiai snekinom lotuliukas.gif
O siandien vyrui destau, kad naujam buste negalim tapetuoti nei vienos sienos, nes jei lelius bus "didis menininkas" - aprasines sienas.. O mes pazadejom jam viska leisti daryti lotuliukas.gif
Vyras palingavo galva (maste matyt kad man jau visai firikt).. jo.. netapetuosim... dazysim... g.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Babulka @ 2007 05 11, 07:08)
PETI, mes panasiai snekinom  lotuliukas.gif
O siandien vyrui destau, kad naujam buste negalim tapetuoti nei vienos sienos, nes jei lelius bus "didis menininkas" - aprasines sienas..  O mes pazadejom jam viska leisti daryti  lotuliukas.gif
Vyras palingavo galva (maste matyt kad man jau visai firikt).. jo..  netapetuosim... dazysim...  g.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif nezinau, gal kiti ir pagalvos, kad mums "firikt", bet cia turbut visos taip darom ir as pati snekejau ir ikalbinejau ir ikalbinesiu, kad ateitu ir liktu wub.gif
Babulka, gera ideja su sienom wub.gif gales mazius rankyte lavinti wub.gif
Didziausios jums sekmesd mergaites
Atsakyti
BABULKA, TRUSTY wub.gif wub.gif wub.gif
Džiaugiuosi, kad ne man vienai farikt fool.gif
Atsakyti
Šio ryto duomenys: buvo išpuktuota 11, ale tinkamos tik 8. Šiuo metu 4 apsivaisino, o ar daugiau bus, bus aišku vėliau. smile.gif
Atsakyti
4 apsivaisine tikrai ner blogai smile.gif tikimes gero dalinimosi ir rytoj sekmingo isodnimo 4u.gif

QUOTE(tokom @ 2007 05 11, 11:18)
Šiuo metu 4 apsivaisino, o ar daugiau bus, bus aišku vėliau. smile.gif

Atsakyti
Įsodinimas sekmadienį huh.gif
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2007 05 11, 12:25)
Įsodinimas sekmadienį  huh.gif

Dideliausios sėkmės, o iki rytojau gali apsivaisinti dar daugiau thumbup.gif
Saulėto sekmadienio wub.gif
Atsakyti
nu...argi taip buna? blink.gif mano giliu isitikimu, tai, kas konstatuojama sekancia dieno yra vienintelis faktas? (niekada nedariau IVF be ICSI, gal naturaliam "susitikime" kitaip buna?)
tokom, dare ICSI?

QUOTE(PETI @ 2007 05 11, 11:37)
...o iki rytojau gali apsivaisinti dar daugiau thumbup.gif

Papildyta:
tik jau nesigazdink 4u.gif

QUOTE(tokom @ 2007 05 11, 11:25)
Įsodinimas sekmadienį  huh.gif

Atsakyti
Euromergele, taip, darė ICSI!
Stengiuosi nesigasdinti... Nukreipiu mintis kita linkme lotuliukas.gif pvz lipdau karolius lotuliukas.gif
Atsakyti
linkiu sekmingo dalijimosi biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(tokom @ 2007 05 11, 12:19)
....  pvz lipdau karolius  lotuliukas.gif

Atsakyti
tokom, gerų tau embrioniukų wub.gif

Papildyta:
QUOTE(darviena @ 2007 05 11, 07:24)
Darla, kaip Tu laikaisi? jei nieko nemaisau, ryt testas?  wub.gif
[

Man testas tik 14 dieną smile.gif

euromergele, o tu ką nors galvoji? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 05 11, 13:08)
nu...argi taip buna?  blink.gif  mano giliu isitikimu, tai, kas konstatuojama sekancia dieno yra vienintelis faktas? (niekada nedariau IVF be ICSI, gal naturaliam "susitikime" kitaip buna?)

Euromergele, mums buvo taip. Kai paskambinom kitą dieną, pasakė, kad tą valandą kai žiūrėjo, dar nieko nebuvo, o kai paskambinom kitą dieną - buvo 2 ląstelių, įsodinimo dieną - 4-ių. Vadinasi būna... biggrin.gif buvo ISCI
Atsakyti