Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Aciu,philipuk wub.gif .apsipratau jau,is tikro padejo kazkurios mergaites pasakyti zodziai,kad ne visada pirmas kartas buna paskutinis wub.gif .Bandysim vel su didelem viltim.is tikruju labai laukiu to rudens ax.gif.
Atsakyti
QUOTE(PETI @ 2007 05 10, 06:52)
Ačiū Merginos wub.gif
Dar labiau norėti jau nebemoku....
Meda-1, mes jau tikriausiai daromės biški išprotėjusios, vakar šnekėkėjau su žirniuku. Rodžiau vaikų kambarius, sakiau, kad galės rinktis bet kurį, rodžiau didelį kiemą, kuriame galės žaisti...visai kvankšt doh.gif
Vakar grįžus iš Vilniaus klinikos, darbe jaučiausi kaip kokia ateivė. Lyg du skirtingi pasauliai...mano ir visų kitų, kurie apie mano procedūras net nenutuokia... doh.gif
Aussteja, kiek Tau dienų praėjo? wub.gif
Darla wub.gif

man praejo 5 dienos skaitant 0 isodinima
Atsakyti
QUOTE(GONZA @ 2007 05 10, 17:37)
Aciu,philipuk wub.gif .apsipratau jau,is tikro padejo kazkurios mergaites pasakyti zodziai,kad ne visada pirmas kartas buna paskutinis wub.gif .Bandysim vel su didelem viltim.is tikruju labai laukiu to rudens ax.gif.

Auksiniai zodziai. Tegu antrasis kartas tau tiesiai i pilveli pataiko 4u.gif
Atsakyti
Čia Chiaros žodžiai, o aš juos biški platinu blush2.gif Man jie irgi padėjo.
Atsakyti
Sveikutes merginos 4u.gif
Pradedu nedrasiai ir as rodytis sioje temoje ax.gif
Artejam link vilties, kad galesim garytis ivf (musu problema azoospermija)...

Po truputi pradedu dometis sita procedura, sakau visgi pabandyti reikia, nors mums duoda laaabai mazai procentu vos 10-15%, tuo tarpu, kai normalus IVF 20-25%. As norejau paklausti, gal galit man paaiskinti zaliai kada nustato ilga, kada truma schema ir koks tarp ju skirtumas.
Atsakyti
QUOTE(Planuojanti @ 2007 05 10, 19:34)
Sveikutes merginos  4u.gif
Pradedu nedrasiai ir as rodytis sioje temoje ax.gif
Artejam link vilties, kad galesim garytis ivf (musu problema azoospermija)...

Po truputi pradedu dometis sita procedura, sakau visgi pabandyti reikia, nors mums duoda laaabai mazai procentu vos 10-15%, tuo tarpu, kai normalus IVF 20-25%. As norejau paklausti, gal galit man paaiskinti zaliai kada nustato ilga, kada truma schema ir koks tarp ju skirtumas.

Cia kiekvienai gydytoja skiria individualiai. Priklauso nuo nepastojimo faktoriu.
Atsakyti
Dėkui, mergaitės!
Laikau pati suspaudusi kumščius, kad tik viskas būtų gerai angel.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 05 10, 20:39)
Cia kiekvienai gydytoja skiria individualiai. Priklauso nuo nepastojimo faktoriu.

As cia is neturejimo ka veikt ismasciau, kad jei problemos su sperma, o pas mane viskas gerai (issityriau), tai gal skirs ta trumpa... Nu cia tik paastymai aisku... Jei labai kvailas klausimas - galit neatsakyt ax.gif Supraskit zalia, nepatyrus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Planuojanti @ 2007 05 10, 21:22)
As cia is neturejimo ka veikt ismasciau, kad jei problemos su sperma, o pas mane viskas gerai (issityriau), tai gal skirs ta trumpa... Nu cia tik paastymai aisku... Jei labai kvailas klausimas - galit neatsakyt  ax.gif  Supraskit zalia, nepatyrus  4u.gif

aš taip suprantu, kad čia yra dar ir "mados" reikalas, seniau dažniau taikydavo ilgą, dabar trumpą, iš dalies priklauso nuo susirgimo (prie endometriozės ko gero visada ilga būna g.gif )....šiaip tiek viena tiek kita schema, kiek domėjausi, turi savų pliusų savų minusų.
Atsakyti
PETI,
tai, kad snekini savo zirniukus - visai nekvankst. Is vienos puses tai jau prasideda bendravimas ir stipus emocinis rysys su zirniukais, o is kitos - vyksta derybos - tipo jeigu pasilikti - tai, ziurekit kaip gerai ir linksmai gyvensit.

SIDABRIUK,
smagu , kad ruosiesi, sekmes.O del daug popieriu nesuk galvos - ten greitai padeliosi kryziukus parasysi pora zodziu ir bus gerai. Juk zinai, kas esi, ko nori ir su kuo nori. Popirius viska kencia, stiprybes.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Darla, kaip Tu laikaisi? jei nieko nemaisau, ryt testas? wub.gif

Sidabriukas, perkeliau Tave i rugseji mirksiukas.gif
Gonza, ir Tu jau sarasiuke. Sekmes, mergaites 4u.gif

Tokom, kazkaip buvau praleidusi. Tai dabar jau ir Tave i sarasiuka geguzes menesi i traukiau. 11 - manau, kad geras rezultatas. Laukiam ziniu siandien. Linkiu, kad visi sekmingai apsivaisintu ir dalintusi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darviena: 11 gegužės 2007 - 06:29
QUOTE(tokom @ 2007 05 10, 17:05)
" pradžiai gal neblogai  ax.gif išpunktavo 11, bet kaip ten seksis apsivaisinti bus aišku ryt  unsure.gif

Tokom, linkiu gero dalinimosi... wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Viktoriukas @ 2007 05 10, 12:47)
PETI, nu turi tau pasisekti wub.gif

Viktoriuk, kad Tavo žodžiai eitų tiesiai Dievui į ausį... wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Meda-1 @ 2007 05 10, 22:36)
PETI,
tai, kad snekini savo zirniukus - visai nekvankst. Is vienos puses tai jau prasideda bendravimas ir stipus emocinis rysys su zirniukais, o is kitos - vyksta derybos - tipo jeigu pasilikti - tai, ziurekit kaip gerai ir linksmai gyvensit.

Meda-1 wub.gif
Dabar jaučiuosi, kaip gyvendama du gyvenimus....aplinkoje vienas, vidyje - kitas. Kartais pamirštu vieną, kartais - kitą....

Darviena, man kažkaip užsifiksavo, kad Darlai 14d. testas... g.gif
Atsakyti