Aciu,philipuk .apsipratau jau,is tikro padejo kazkurios mergaites pasakyti zodziai,kad ne visada pirmas kartas buna paskutinis .Bandysim vel su didelem viltim.is tikruju labai laukiu to rudens .
QUOTE(PETI @ 2007 05 10, 06:52)
Ačiū Merginos
Dar labiau norėti jau nebemoku....
Meda-1, mes jau tikriausiai daromės biški išprotėjusios, vakar šnekėkėjau su žirniuku. Rodžiau vaikų kambarius, sakiau, kad galės rinktis bet kurį, rodžiau didelį kiemą, kuriame galės žaisti...visai kvankšt
Vakar grįžus iš Vilniaus klinikos, darbe jaučiausi kaip kokia ateivė. Lyg du skirtingi pasauliai...mano ir visų kitų, kurie apie mano procedūras net nenutuokia...
Aussteja, kiek Tau dienų praėjo?
Darla
Dar labiau norėti jau nebemoku....
Meda-1, mes jau tikriausiai daromės biški išprotėjusios, vakar šnekėkėjau su žirniuku. Rodžiau vaikų kambarius, sakiau, kad galės rinktis bet kurį, rodžiau didelį kiemą, kuriame galės žaisti...visai kvankšt
Vakar grįžus iš Vilniaus klinikos, darbe jaučiausi kaip kokia ateivė. Lyg du skirtingi pasauliai...mano ir visų kitų, kurie apie mano procedūras net nenutuokia...
Aussteja, kiek Tau dienų praėjo?
Darla
man praejo 5 dienos skaitant 0 isodinima
QUOTE(GONZA @ 2007 05 10, 17:37)
Aciu,philipuk .apsipratau jau,is tikro padejo kazkurios mergaites pasakyti zodziai,kad ne visada pirmas kartas buna paskutinis .Bandysim vel su didelem viltim.is tikruju labai laukiu to rudens .
Auksiniai zodziai. Tegu antrasis kartas tau tiesiai i pilveli pataiko
Sveikutes merginos
Pradedu nedrasiai ir as rodytis sioje temoje
Artejam link vilties, kad galesim garytis ivf (musu problema azoospermija)...
Po truputi pradedu dometis sita procedura, sakau visgi pabandyti reikia, nors mums duoda laaabai mazai procentu vos 10-15%, tuo tarpu, kai normalus IVF 20-25%. As norejau paklausti, gal galit man paaiskinti zaliai kada nustato ilga, kada truma schema ir koks tarp ju skirtumas.
Po truputi pradedu dometis sita procedura, sakau visgi pabandyti reikia, nors mums duoda laaabai mazai procentu vos 10-15%, tuo tarpu, kai normalus IVF 20-25%. As norejau paklausti, gal galit man paaiskinti zaliai kada nustato ilga, kada truma schema ir koks tarp ju skirtumas.
QUOTE(Planuojanti @ 2007 05 10, 19:34)
Sveikutes merginos
Cia kiekvienai gydytoja skiria individualiai. Priklauso nuo nepastojimo faktoriu.
Dėkui, mergaitės!
Laikau pati suspaudusi kumščius, kad tik viskas būtų gerai
Laikau pati suspaudusi kumščius, kad tik viskas būtų gerai
QUOTE(philipuks @ 2007 05 10, 20:39)
Cia kiekvienai gydytoja skiria individualiai. Priklauso nuo nepastojimo faktoriu.
As cia is neturejimo ka veikt ismasciau, kad jei problemos su sperma, o pas mane viskas gerai (issityriau), tai gal skirs ta trumpa... Nu cia tik paastymai aisku... Jei labai kvailas klausimas - galit neatsakyt Supraskit zalia, nepatyrus
QUOTE(Planuojanti @ 2007 05 10, 21:22)
As cia is neturejimo ka veikt ismasciau, kad jei problemos su sperma, o pas mane viskas gerai (issityriau), tai gal skirs ta trumpa... Nu cia tik paastymai aisku... Jei labai kvailas klausimas - galit neatsakyt Supraskit zalia, nepatyrus
aš taip suprantu, kad čia yra dar ir "mados" reikalas, seniau dažniau taikydavo ilgą, dabar trumpą, iš dalies priklauso nuo susirgimo (prie endometriozės ko gero visada ilga būna )....šiaip tiek viena tiek kita schema, kiek domėjausi, turi savų pliusų savų minusų.
PETI,
tai, kad snekini savo zirniukus - visai nekvankst. Is vienos puses tai jau prasideda bendravimas ir stipus emocinis rysys su zirniukais, o is kitos - vyksta derybos - tipo jeigu pasilikti - tai, ziurekit kaip gerai ir linksmai gyvensit.
SIDABRIUK,
smagu , kad ruosiesi, sekmes.O del daug popieriu nesuk galvos - ten greitai padeliosi kryziukus parasysi pora zodziu ir bus gerai. Juk zinai, kas esi, ko nori ir su kuo nori. Popirius viska kencia, stiprybes.
tai, kad snekini savo zirniukus - visai nekvankst. Is vienos puses tai jau prasideda bendravimas ir stipus emocinis rysys su zirniukais, o is kitos - vyksta derybos - tipo jeigu pasilikti - tai, ziurekit kaip gerai ir linksmai gyvensit.
SIDABRIUK,
smagu , kad ruosiesi, sekmes.O del daug popieriu nesuk galvos - ten greitai padeliosi kryziukus parasysi pora zodziu ir bus gerai. Juk zinai, kas esi, ko nori ir su kuo nori. Popirius viska kencia, stiprybes.
Sveikos
Darla, kaip Tu laikaisi? jei nieko nemaisau, ryt testas?
Sidabriukas, perkeliau Tave i rugseji
Gonza, ir Tu jau sarasiuke. Sekmes, mergaites
Tokom, kazkaip buvau praleidusi. Tai dabar jau ir Tave i sarasiuka geguzes menesi i traukiau. 11 - manau, kad geras rezultatas. Laukiam ziniu siandien. Linkiu, kad visi sekmingai apsivaisintu ir dalintusi
Darla, kaip Tu laikaisi? jei nieko nemaisau, ryt testas?
Sidabriukas, perkeliau Tave i rugseji
Gonza, ir Tu jau sarasiuke. Sekmes, mergaites
Tokom, kazkaip buvau praleidusi. Tai dabar jau ir Tave i sarasiuka geguzes menesi i traukiau. 11 - manau, kad geras rezultatas. Laukiam ziniu siandien. Linkiu, kad visi sekmingai apsivaisintu ir dalintusi
QUOTE(tokom @ 2007 05 10, 17:05)
" pradžiai gal neblogai išpunktavo 11, bet kaip ten seksis apsivaisinti bus aišku ryt
Tokom, linkiu gero dalinimosi...
Papildyta:
QUOTE(Viktoriukas @ 2007 05 10, 12:47)
PETI, nu turi tau pasisekti
Viktoriuk, kad Tavo žodžiai eitų tiesiai Dievui į ausį...
Papildyta:
QUOTE(Meda-1 @ 2007 05 10, 22:36)
PETI,
Meda-1
Dabar jaučiuosi, kaip gyvendama du gyvenimus....aplinkoje vienas, vidyje - kitas. Kartais pamirštu vieną, kartais - kitą....
Darviena, man kažkaip užsifiksavo, kad Darlai 14d. testas...