Peti sėkmės tau dideliausios kad tik tas žirniukas susiprastu kaip jam bus gerai pas mamyte pilviuke
Sveikutės visos , seniai jau bebuvau užsukus pas jumis, bet visada su jumis , kartu ir džiaugiuosi ir liūdžiu..
Peti, Darla sėkmės jums ir visosm kitoms taip pat didžiausios ir nuoširdžiausios sėkmės
Taigi mano IVF-iukas nusikelia i rugsėjo mėnesiuką, vakar buvau pas gyd. sudarėm jau grafikiuką ir gavau jau Puregono švirkštą, tai vis sukinėju ir sukinėju o dabar skaitau visus parsineštus popierius, siaubas kiek jų daug
sėkmės dar kartelį visoms
Peti, Darla sėkmės jums ir visosm kitoms taip pat didžiausios ir nuoširdžiausios sėkmės
Taigi mano IVF-iukas nusikelia i rugsėjo mėnesiuką, vakar buvau pas gyd. sudarėm jau grafikiuką ir gavau jau Puregono švirkštą, tai vis sukinėju ir sukinėju o dabar skaitau visus parsineštus popierius, siaubas kiek jų daug
sėkmės dar kartelį visoms
PETI, Darla laikykitės, mergaitės
QUOTE(devina @ 2007 05 10, 11:04)
Peti sėkmės tau dideliausios kad tik tas žirniukas susiprastu kaip jam bus gerai pas mamyte pilviuke
Sveika, Devina, mano atveju tik sėkmė ir gali padėti...
Kaip Tu laikaisi?
Ačiū Spanguole Sidabriuk Linasi
PETI, nu turi tau pasisekti
tokom kaip sekesi?
euromergele, pradžiai gal neblogai išpunktavo 11, bet kaip ten seksis apsivaisinti bus aišku ryt
ale tikrai ta procedūra nieko baisaus, aš šiek tiek buvau pradėjus baimintis ale dabar net gėda apie tai kalbėti
taip po visko norėjau namie pamiegoti , ale kažkas būtent šiandiena sumastė gręžioti sienose
ale tikrai ta procedūra nieko baisaus, aš šiek tiek buvau pradėjus baimintis ale dabar net gėda apie tai kalbėti
taip po visko norėjau namie pamiegoti , ale kažkas būtent šiandiena sumastė gręžioti sienose
pas mane visiems gyvenimo atvejams po pagalve yra dezute su kaistukais ausu kysht i viena, kysht i kita ir problemu kaip nebuta
tai sekmingos rytdienos tada
Leta7, kaip tu? atsidare jau valakampiai...gal kada capuchino sauleta ir silta vakareli?
tai sekmingos rytdienos tada
QUOTE(tokom @ 2007 05 10, 16:05)
Leta7, kaip tu? atsidare jau valakampiai...gal kada capuchino sauleta ir silta vakareli?
kadangi maniškis neknarkia tai maniau, kad ausų kištukai nereikalingi dabar jau reikės pagalvoti apie įsigijimą
Sekmingu rezultatu tau ryt, tokom!
Sekmes PETI,DARLA,TOKOM .Sidabriuk,tai kartu rugseji bandysim .
QUOTE(GONZA @ 2007 05 10, 16:35)
Sekmes PETI,DARLA,TOKOM .Sidabriuk,tai kartu rugseji bandysim .
Saunuole, kad nenuleidai ranku