Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Peti sėkmės tau dideliausios kad tik tas žirniukas susiprastu kaip jam bus gerai pas mamyte pilviuke wub.gif
Atsakyti
Sveikutės visos 4u.gif , seniai jau bebuvau užsukus pas jumis, bet visada su jumis group.gif, kartu ir džiaugiuosi ir liūdžiu..
Peti, Darla sėkmės jums wub.gif ir visosm kitoms taip pat didžiausios ir nuoširdžiausios sėkmės wub.gif
Taigi mano IVF-iukas nusikelia i rugsėjo mėnesiuką, vakar buvau pas gyd. sudarėm jau grafikiuką ir gavau jau Puregono švirkštą, tai vis sukinėju ir sukinėju ax.gif o dabar skaitau visus parsineštus popierius, siaubas kiek jų daug doh.gif
sėkmės dar kartelį visoms wub.gif
Atsakyti
PETI, Darla laikykitės, mergaitės 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(devina @ 2007 05 10, 11:04)
Peti sėkmės tau dideliausios kad tik tas žirniukas susiprastu kaip jam bus gerai pas mamyte pilviuke wub.gif

Sveika, Devina, mano atveju tik sėkmė ir gali padėti... doh.gif
Kaip Tu laikaisi?
Ačiū Spanguole wub.gif Sidabriuk wub.gif Linasi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aga: 10 gegužės 2007 - 10:32
PETI, nu turi tau pasisekti wub.gif
Atsakyti
tokom 4u.gif kaip sekesi?
Atsakyti
euromergele, pradžiai gal neblogai ax.gif išpunktavo 11, bet kaip ten seksis apsivaisinti bus aišku ryt unsure.gif

ale tikrai ta procedūra nieko baisaus, aš šiek tiek buvau pradėjus baimintis bigsmile.gif ale dabar net gėda apie tai kalbėti blush2.gif

taip po visko norėjau namie pamiegoti wub.gif , ale kažkas būtent šiandiena sumastė gręžioti sienose bash.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tokom: 10 gegužės 2007 - 15:06
pas mane visiems gyvenimo atvejams po pagalve yra dezute su kaistukais ausu 4u.gif kysht i viena, kysht i kita ir problemu kaip nebuta biggrin.gif

tai sekmingos rytdienos tada 4u.gif

QUOTE(tokom @ 2007 05 10, 16:05)
taip po visko norėjau namie pamiegoti  wub.gif , ale kažkas būtent šiandiena sumastė gręžioti sienose  bash.gif

Leta7, kaip tu? 4u.gif atsidare jau valakampiai...gal kada capuchino sauleta ir silta vakareli? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 10 gegužės 2007 - 15:10
kadangi maniškis neknarkia tai maniau, kad ausų kištukai nereikalingi lotuliukas.gif dabar jau reikės pagalvoti apie įsigijimą g.gif
Atsakyti
Sekmingu rezultatu tau ryt, tokom! 4u.gif
Atsakyti
Sekmes PETI,DARLA,TOKOM wub.gif .Sidabriuk,tai kartu rugseji bandysim 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(GONZA @ 2007 05 10, 16:35)
Sekmes PETI,DARLA,TOKOM wub.gif .Sidabriuk,tai kartu rugseji bandysim 4u.gif .

Saunuole, kad nenuleidai ranku 4u.gif
Atsakyti