Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Babulka @ 2007 05 08, 15:10)
Skaiciai ne rekordiski, bet ar juose esme..?  unsure.gif
Man atrodo kai lemta - tai ir tas vienas kabinsis taip kad iskrapstyti neis...  biggrin.gif
Nosyte aukstyn ir ramybes laukime  4u.gif

Ačiū, Babulka, viskas dievo valioj, kaip mano mama sako...
Nors šioje srityje pasidarius baisi realiste.... Nenusiteikus nei taip nei kitaip...tiesiog bus kaip bus...
Atsakyti
Peti, pagal Nendrės teoriją tau 100% turi pasisekt. Laikykis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2007 05 08, 15:38)
Peti, pagal Nendrės teoriją tau 100% turi pasisekt. Laikykis.  4u.gif

Mirėja wub.gif pralinksminai thumbup.gif
O kokia ta Nendrės teorija? Gal gali plačiau wub.gif
Atsakyti
tokom biggrin.gif pasakok eiga mikliai cia smile.gif taigi visoms rupi kaip kam sekasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PETI @ 2007 05 08, 14:43)
Mirėja  wub.gif  pralinksminai thumbup.gif
O kokia ta Nendrės teorija? Gal gali plačiau wub.gif

Temoje "Donoras" plačiau aprašyta. Ten apie ramybę IVF ar IUI metu. Jei esi keistai, nesuprantamai rami, nors šiaip linkusi į "psichus" tai yra sėkmės požymis.
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 05 08, 14:52)
tokom  biggrin.gif  pasakok eiga mikliai cia smile.gif taigi visoms rupi kaip kam sekasi  4u.gif

lotuliukas.gif niekur nepabėgsi lotuliukas.gif visviena iš po žemių ištrauksi lotuliukas.gif Šiandiena buvau antra karta echoskopijai prieš IVF. Gyd. žodžiais matosi 6-7 folikulai, ale nera jau jie tokie baisiai "išsipūtę" blink.gif Tai va! Ketvirtadienį laukia punkcija. Kas ir kaip paaiškės tada. ax.gif Vat tokia ta mano eiga... cool.gif
Atsakyti
ax.gif
QUOTE(euromergele @ 2007 05 08, 12:31)
Priimam  biggrin.gif  pasakok kas kamuoja  mirksiukas.gif

ax.gif labutis as laukiu kada man padarys ivf ir laikas bega taip isleto,kad nezinau nei ka daryt verysad.gif as sedziu ispanijoj ir cia man darys nemokamai,gyvenime buciau tuo nepatikejus bet taip yra tik reikia ilgai laukti ir tikiuos,kad pasiseks nestuke.gif ,nes turejau tris nestumus ir vis nesekme verysad.gif
Atsakyti
Peti, wub.gif

tokom, lauksim ir tavo naujienų wub.gif
Papildyta:
QUOTE(redute @ 2007 05 08, 10:16)
Darla, vis dar laikaisi?

Vis dar laukiu ir laukiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(baxe @ 2007 05 08, 16:07)
ax.gif
ax.gif labutis as laukiu kada man padarys ivf ir laikas bega taip isleto,kad nezinau nei ka daryt verysad.gif as sedziu ispanijoj ir cia man darys nemokamai,gyvenime buciau tuo nepatikejus bet taip yra tik reikia ilgai laukti ir tikiuos,kad pasiseks nestuke.gif ,nes turejau tris nestumus ir vis nesekme verysad.gif

Būtent tas laukimas labiausiai ir užknisa. Aišku, dėl nestuke.gif verta palaukti wub.gif Svarbu kuo greičiau sulaukti 2.gif
Atsakyti
darla sekmes laukime 4u.gif
peti tau didelio pasisekimo 4u.gif 4u.gif
dar norejau paklausti ar jus jauciat ka nors po idejimo ar tik kad papustas pilvukas ir toks sunkokas truputi g.gif peti kada tau isodinimas ar siandien ar rytoj
Atsakyti
QUOTE(Darla @ 2007 05 08, 17:02)
Peti,  wub.gif

tokom, lauksim ir tavo naujienų  wub.gif
Papildyta:
Vis dar laukiu ir laukiu  smile.gif
Papildyta:
Būtent tas laukimas labiausiai ir užknisa. Aišku, dėl  nestuke.gif  verta palaukti  wub.gif  Svarbu kuo greičiau sulaukti  2.gif

rolleyes.gif labutis gal kas is manes pasisaipys bet noriu paklaust ka daro per ivi,kuo skiriasiivf cool.gif atsakykit thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(baxe @ 2007 05 08, 19:14)
rolleyes.gif labutis gal kas is manes pasisaipys bet noriu paklaust ka daro per ivi,kuo skiriasiivf cool.gif atsakykit  thumbup.gif

Pasiskaityk: www.vaisingumas.lt IUI ir IVF 4u.gif
Atsakyti
Labas Aussteja,
Nieko po idejimo labai nesijaucia, o papustas pilvukas gali buti. Cia gali buti ir nuo hiperstimuliacijos. Man gydytoja aiskino, kad hiperstimuliacija - sunkiau mamai, bet zirniukui lengviau uzkibti. Sekmes...
Atsakyti