Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Aišku, tai gal aš ir be jų apsieisiu biggrin.gif man dabar viskas baisiai įdomu, kas su tuo susiję... Noriu greičiau to IVF, bet kartu ir neramu, nes tai jau lyg ir paskutinis žingsnis... IUI ramiau buvo - mąsčiau, kad dar IVF liko...
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2007 05 05, 11:46)
Šiaip Lietuvoje nepraktikuojama auginti iki blastocistų verysad.gif
Pirma - tam reikia turėti daug gerų kiaušialąsčių, antra- tai pakankamai brangus malonumas unsure.gif

Auginamos, kaina plius 700 lt. Tik ne pirma karta darancioms IVF.. smile.gif Man pasiule nedurniuoti ir nezaisti su blastocistom pirma karta smile.gif
Atsakyti
O aš nerašiau, kad neauginamos tongue.gif Nepraktikuojama- t.y.plačiai nepaplitę smile.gif O ir 700 Lt. tai jau nemažai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilma J.: 05 gegužės 2007 - 11:25
PETI, taip susitvarkiau, sian vyras nuleke i VK ir nupirko . Bet cia be kurioziu neapsiejom doh.gif Grizes MB skambina, kad idejo ne tris, 4 dezutes Cetrotide... tai vel leke atgal grazinti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tokom: 05 gegužės 2007 - 11:29

Ačiū Erode 4u.gif buvau pas gydytoją ir pasakė lyg tai jog gimdos tonusas padidėjęs(gal nusišnekėjau ax.gif ), todėl paskyrė gerti magnį. Žinok tikrai pagerėjo. O šiaip geriu tik diufastoną. Pažiūrėsim toliau 4u.gif
Papildyta:
O kaip jaučiasi Babulka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2007 05 05, 11:58)
O aš nerašiau, kad neauginamos tongue.gif  Nepraktikuojama- t.y.plačiai nepaplitę smile.gif  O ir 700 Lt. tai jau nemažai unsure.gif

Aha.. man tie 700 lt kazkaip kapeikos atrodo pries visas IVF'ines sumas lotuliukas.gif

asentra, aciu uz rupesti..smile.gif biski biski pilvuka pamaudzia kartais, kriutine jau tokia solidi biggrin.gif magnio pati atsigeriu smile.gif
Kuo arciau diena pas gydytoja - tuo neramesne darausi... kazkaip reikia pratempti laika iki antradienio..smile.gif

Ziuriu nemazas burys musu tu biski biski nesciu biggrin.gif
Labai laukiam prisijungianciu, dydeliausios sekmes visoms 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Babulka @ 2007 05 05, 13:16)
Aha.. man tie 700 lt kazkaip kapeikos atrodo pries visas IVF'ines sumas  lotuliukas.gif

Šiaip tai - taip ax.gif Bet .... kai žinai, kad auginsi ir gali nieko neužaugti..... Gaila... blush2.gif Nors su snaigutėm irgi nekas gaunasi...bet vistiek šaldom.... betgi ir neišmesi schmoll.gif .... Ai jau ir pati pasimečiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(PETI @ 2007 05 05, 10:08)
Sveikos,

važiuoju rytoj punkcijai 4u.gif
Rytoj tokia simbolinė diena, galėtų atnešti sėkmę... wub.gif
Gydytoja sakė, kad rytoj labai įtemptas grafikas VK...AŪŪŪŪ, kas dar važiuojat?

sekmes peti kuo geresniu prigaudyti folikulu kad tik pasisektu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(PETI @ 2007 05 05, 10:08)
Sveikos,

važiuoju rytoj punkcijai 4u.gif
Rytoj tokia simbolinė diena, galėtų atnešti sėkmę... wub.gif
Gydytoja sakė, kad rytoj labai įtemptas grafikas VK...AŪŪŪŪ, kas dar važiuojat?

Peti, kaip sakoma gero derliaus smile.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Peti, geros dienos tau šiandien wub.gif
Atsakyti
Peti, na tikrai turi pasisekti wub.gif juk tikrai ne šiaip sau pataikei į mamų dieną. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Peti, sėkmės wub.gif
Atsakyti