Aišku, tai gal aš ir be jų apsieisiu man dabar viskas baisiai įdomu, kas su tuo susiję... Noriu greičiau to IVF, bet kartu ir neramu, nes tai jau lyg ir paskutinis žingsnis... IUI ramiau buvo - mąsčiau, kad dar IVF liko...
QUOTE(Vilma J. @ 2007 05 05, 11:46)
Šiaip Lietuvoje nepraktikuojama auginti iki blastocistų
Pirma - tam reikia turėti daug gerų kiaušialąsčių, antra- tai pakankamai brangus malonumas
Pirma - tam reikia turėti daug gerų kiaušialąsčių, antra- tai pakankamai brangus malonumas
Auginamos, kaina plius 700 lt. Tik ne pirma karta darancioms IVF.. Man pasiule nedurniuoti ir nezaisti su blastocistom pirma karta
O aš nerašiau, kad neauginamos Nepraktikuojama- t.y.plačiai nepaplitę O ir 700 Lt. tai jau nemažai
PETI, taip susitvarkiau, sian vyras nuleke i VK ir nupirko . Bet cia be kurioziu neapsiejom Grizes MB skambina, kad idejo ne tris, 4 dezutes Cetrotide... tai vel leke atgal grazinti
Ačiū Erode buvau pas gydytoją ir pasakė lyg tai jog gimdos tonusas padidėjęs(gal nusišnekėjau ), todėl paskyrė gerti magnį. Žinok tikrai pagerėjo. O šiaip geriu tik diufastoną. Pažiūrėsim toliau
Papildyta:
O kaip jaučiasi Babulka
QUOTE(Vilma J. @ 2007 05 05, 11:58)
O aš nerašiau, kad neauginamos Nepraktikuojama- t.y.plačiai nepaplitę O ir 700 Lt. tai jau nemažai
Aha.. man tie 700 lt kazkaip kapeikos atrodo pries visas IVF'ines sumas
asentra, aciu uz rupesti.. biski biski pilvuka pamaudzia kartais, kriutine jau tokia solidi magnio pati atsigeriu
Kuo arciau diena pas gydytoja - tuo neramesne darausi... kazkaip reikia pratempti laika iki antradienio..
Ziuriu nemazas burys musu tu biski biski nesciu
Labai laukiam prisijungianciu, dydeliausios sekmes visoms
QUOTE(Babulka @ 2007 05 05, 13:16)
Aha.. man tie 700 lt kazkaip kapeikos atrodo pries visas IVF'ines sumas
Šiaip tai - taip Bet .... kai žinai, kad auginsi ir gali nieko neužaugti..... Gaila... Nors su snaigutėm irgi nekas gaunasi...bet vistiek šaldom.... betgi ir neišmesi .... Ai jau ir pati pasimečiau
QUOTE(PETI @ 2007 05 05, 10:08)
Sveikos,
važiuoju rytoj punkcijai
Rytoj tokia simbolinė diena, galėtų atnešti sėkmę...
Gydytoja sakė, kad rytoj labai įtemptas grafikas VK...AŪŪŪŪ, kas dar važiuojat?
važiuoju rytoj punkcijai
sekmes peti kuo geresniu prigaudyti folikulu kad tik pasisektu
QUOTE(PETI @ 2007 05 05, 10:08)
Sveikos,
važiuoju rytoj punkcijai
važiuoju rytoj punkcijai
Peti, kaip sakoma gero derliaus
Peti, na tikrai turi pasisekti juk tikrai ne šiaip sau pataikei į mamų dieną. Sėkmės
Peti, sėkmės