Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Mirėka, Redute, DaivaB wub.gif wub.gif wub.gif
Nedėkoju (gal čia tik prietaras doh.gif ), bet žinot ką jaučiu... wub.gif
Atsakyti
PETI, sekmes tau!!!! Svarbiausia tiketi! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2007 05 05, 12:27)
PETI, sekmes tau!!!!  Svarbiausia tiketi!  wub.gif

Kol kas tai nieko nejaučiu, net baimės....kažkokia keista ramybė...niekas apie mūsų ketinimus net nežino, gal, kad mažai kalbėjausi taip keistai jaučiuosi: atrodo natūralus dalykas, kuris daromas dažnai....gal kraustausi iš proto

Papildyta:
Tokom, ar Tu "susitvarkei" su vaistukais (Gonaliu), ar viskas aišku patapo?
Atsakyti
QUOTE(PETI @ 2007 05 05, 11:32)
Kol kas tai nieko nejaučiu, net baimės....kažkokia keista ramybė...niekas apie mūsų ketinimus net nežino, gal, kad mažai kalbėjausi taip keistai jaučiuosi: atrodo natūralus dalykas, kuris daromas dažnai....gal kraustausi iš proto

Geras ženklas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Kraustausi pas jus iš IUI skyrelio, ar priimsit? ax.gif
Buvo šešta IUI, nieko gero, tai va, tenka pereit prie rimtesnių darbų smile.gif
Eisiu greit pas gydytoją, planuosim IVF, nušvieskit mane, ką turiu žinot, eidama pas ją, ko paklaust? Beje, gal galit kas paaiškint, kas tos blastocistos?... ax.gif Dabar daug visko klausinėsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ina_ @ 2007 05 05, 12:35)
Sveikos,

Kraustausi pas jus iš IUI skyrelio, ar priimsit?  ax.gif
Eisiu greit pas gydytoją, planuosim IVF, nušvieskit mane, ką turiu žinot, eidama pas ją, ko paklaust? Beje, gal galit kas paaiškint, kas tos blastocistos?...  ax.gif Dabar daug visko klausinėsiu smile.gif

Sveika, Ina, drinks_cheers.gif

blastocistos- 5-6d. embrioniukai, atrodo taip
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2007 05 05, 11:32)
Geras ženklas  mirksiukas.gif

Tą patį pagalvojau drinks_cheers.gif

PETI, laikom kumštukus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(PETI @ 2007 05 05, 11:38)
Sveika, Ina, drinks_cheers.gif

blastocistos- 5-6d. embrioniukai, atrodo taip

Aišku smile.gif o nuo ko priklauso, augina tas blastocistas ar ne?... turbūt klausinėju kaip kokia blondinė biggrin.gif
Peti, skaičiau, kad rytoj tau svarbi diena. Sėkmės drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(PETI @ 2007 05 05, 10:32)

Peti žinok ramybė, man ir buvo tas gerasis ženklas wub.gif Sėkmės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ina_ @ 2007 05 05, 12:43)
Aišku smile.gif o nuo ko priklauso, augina tas blastocistas ar ne?... turbūt klausinėju kaip kokia blondinė  biggrin.gif
Peti, skaičiau, kad rytoj tau svarbi diena. Sėkmės  drinks_cheers.gif

Ina, dar taip giliai nesikapstyk, nes ar auginti blastocistas nusprendžia gydytojas, jau po punkcijos, svarbi sąlygą: turibūti pakankamai daug gerų kiaušialąsčių ir jos gerai dalintis turi. Man atrodo, kad per pirmą IVF nelabai kam augina iki blastocistų...
Atsakyti
Šiaip Lietuvoje nepraktikuojama auginti iki blastocistų verysad.gif
Pirma - tam reikia turėti daug gerų kiaušialąsčių, antra- tai pakankamai brangus malonumas unsure.gif
Atsakyti
PETI, sekmes wub.gif

Ina, sveika atvykus, tikiuosi ilgai neuzsibusi pas mus 4u.gif (geraja prasme mirksiukas.gif )
o kokios jusu problemeles kad priejote prie IVF?
QUOTE(Ina_ @ 2007 05 05, 11:35)
Sveikos,

Kraustausi pas jus iš IUI skyrelio, ar priimsit?  ax.gif
Eisiu greit pas gydytoją, planuosim IVF, nušvieskit mane, ką turiu žinot, eidama pas ją, ko paklaust? Beje, gal galit kas paaiškint, kas tos blastocistos?...  ax.gif Dabar daug visko klausinėsiu smile.gif

Atsakyti