Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

tai ne kas man gausis.gydytoja sake galim naudot ir kitokius vaistus(tada gautume daugiau kiausialasciu),bet tada ir didele butu hiperstimuliacijos tikimybe g.gif .taip jau buvau apsidziaugus,kai isgirdau apie tas blastocistas unsure.gif .o pvz ar yra kokiu donoriniu kiausialasciu,jei prireiktu? g.gif .
Atsakyti
Medeina, wub.gif gal taip ir turi būti. Geriau jau palaukt,nei per galvą verstis. wub.gif Pamatysi - viskas bus thumbup.gif

asentera, thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū merginos. Kad taip jūsų žodžiai Dievui į ausį. Tik vat tas nugaros baisus maudimas neramina... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZA @ 2007 05 03, 17:53)
tai ne kas man gausis.gydytoja sake galim naudot ir kitokius vaistus(tada gautume daugiau kiausialasciu),bet tada ir didele butu hiperstimuliacijos tikimybe g.gif .taip jau buvau apsidziaugus,kai isgirdau apie tas blastocistas unsure.gif .o pvz ar yra kokiu donoriniu kiausialasciu,jei prireiktu? g.gif .

Donorines kiausialastes - tik uzsienyje, berods, Rumunijoj, ar kur kitur, bet cia daugiau Tau gali pasakyti kitos mergaites - gal kazkas tuo domejos.
O spermos donorus galima pasitelkti Latvijoje, atrodo.
Asentra, gal tas nugaros maudimas yra nuo gimdutes didejimo ir spazmavimo? Tai ypac jauciama, kada gimda yra retroversijos padetyje - tai fiziologine padetis, kada gimdute yra uzlinkus atgal. Jei esi nescia - tai normalu. Toks tempimo jausmas, o paskui lyg atleidzia... Ir vel...
Man po Crinono tai visiskai susitvarke, nors dariau tik IUI - duphastono nepakako.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 04 gegužės 2007 - 07:50
QUOTE(Erode @ 2007 05 04, 07:44)
Donorines kiausialastes - tik uzsienyje, berods, Rumunijoj, ar kur kitur, bet cia daugiau Tau gali pasakyti kitos mergaites - gal kazkas tuo domejos.

Donoriniu kiausialasciu galima ir Latvijoje gauti. Nereiks iki Rumunijos vaziuoti smile.gif
Cia daugiau Mireja galetu pakonsultuoti.
Atsakyti
Asentra, sveikinu! Sekmingo nesiojimo! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(garnelis @ 2007 05 04, 08:53)
Cia daugiau Mireja galetu pakonsultuoti.

schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Jokiu būdu.

Jei visos po VIENO nepasisekusio IVF paradėsim į LV lakstyt tai kas bus? Jau parašiau Gonzai: neaknksčiau negu GYDYTOJAI nuleis rankas ir pasakys kad kitų šansų nėra. Negalima pasiduoti po vieno karto.

Gonza, patikėk, turėsi savo vaiką. Taip, teks palaukt ir pakovot, bet turėsi. Nepasiduok. Tu taip stresavai, kad niekas nedrįso tau pasakyt tai, ką man prieš pirmą mano IVF pasakė Chiara ir už ką aš jai esu be galo dėkinga: "ne visoms pirmas kartas būna paskutinis, bet visos per pirmą kartą būna nerealios optimistės, o paskui tenka skaudžiai nusivilt". Taigi, apgalvojau jos žodžius ir buvau kažkiek pasiruošiusi galimai nesekmei, bet jau žinojau kad tai ne pasaulio pabaiga, tai normalu ir taip gali būt. Sėkmės, pasitikėk gydytojais ir tau pavyks. wub.gif
Atsakyti
Darlut kaip tau sekasi laukti wub.gif
euromergele kur dabar tavo keliai veda? kažko įtartinai nutilus tamsta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redute: 04 gegužės 2007 - 09:52
100 procentų pritariu Mirėjai, aš po pirmo nepavykusio IVF norėjau skradžiai žemėn lysti, nes tas optimizmas prieš procedūrą buvo toooks didelis.Besiruošdama antrajam IVF žinau, kaip gali būti.Bet tikrai tai nebus pasaulio pabaiga, jei ir nepavyks, na tik kelias dienas paverksiu,o po to vėl gyvensiu
Laikykis Gonza wub.gif Turėsi tu tą leliuką, tik kad mums , matyt, skirta daugiau pakovot mirksiukas.gif
Atsakyti
Darla, kaip Tau sekasi? wub.gif
Atsakyti
oj..koks netiketas klausimas wub.gif paskutinem dienom jauciuosi kaip gyvendama seselyje...tai net atsibudau kai pamaciau tavo klausima smile.gif
ai..niekur neveda mano keliai...biski i liudesi, biski i nezinia, biski i beviltiskuma, biski i nezinojima ko imtis ir kada atsiras noras imtis...vienzho kazkaip nelabai linksmai gyvenu tame seselyje.... 4u.gif

QUOTE(redute @ 2007 05 04, 10:51)
euromergele kur dabar tavo keliai veda? kažko įtartinai nutilus tamsta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 04 gegužės 2007 - 11:51
Taip noretusi siame skyrelyje matyti po ivf tik teigiamus rezultatus. ax.gif
Atsakyti