Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

asentra, gausi uodegon smile.gif
Manau be penkių minučių jau sveikinti reikia, o ji nervinas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2007 05 03, 12:14)
Asentra, tikrai džiaugtis reikia. Mano HCG buvo žemas, Babulkos irgi, ir nieko, kol kas abiem viskas gerai. Ir tau bus, patikėk.  4u.gif

As dar nebuvau pas gydytoja, bet viena issiaiskinau kad be reikalo trizniojau HCG klausimu. 14 diena buvo 86. Tai visiskai normalus skaicius, normali norma smile.gif

Asentra, labai tave sveikinu su sekmingu dyyydeliu zingsniu leliuko link 4u.gif thumbup.gif biggrin.gif
Papildyta:
Iskilo klausimas.. kazi kaip rasosi:
TRYZNIOTI ar TRIZNIOTI...? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
TRIZNIOTI 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zajončku @ 2007 05 03, 14:19)
TRIZNIOTI  4u.gif

Kai labai dideliais kiekiais : man norisi rašyti tryyyyyznioti..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(PETI @ 2007 05 03, 13:44)
Kai labai dideliais kiekiais : man norisi rašyti tryyyyyznioti..... doh.gif

manau, kad priklauso nuo individualybės lotuliukas.gif lotuliukas.gif
kai kurios triznioja, o kai kurios tryyyyznioja lotuliukas.gif tongue.gif
Sveikinimai asentrai, puikus rezultatas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redute: 03 gegužės 2007 - 13:00
Asentra sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asentra @ 2007 05 03, 11:51)
Asentra dar gyva tik vat irgi baisios triznos stadijoje. 14d po testas+ 2 kibirai ašarų, nes matėsi tik viena juostelė. Po geros valandos pasimatė antra ir vėl susibalamutijau g.gif Vakar buvo 16d po, darausi HCG. Rezultatas-112 blink.gif  Nugarą(kažkodėl ne pilvą)  skauda nerealiai, kol kas neteplioja, tai daba nebežinau ką galvoti. Optimizmo nežinau kur rasti. Man lygiai kaip GONZA tik viena mintis -tuoj susirgsiu unsure.gif  Turbūt rezultatas mažokas? Darosi liūdnu, nes 3IVF nenusimato, o gal ir visai nebebus verysad.gif

asentra, Sveikinu!!! 4u.gif thumbup.gif nestuke.gif ... ir nesuprantu is kur dar kyla abejones pas tave g.gif man tai akivaizdu - nestuke.gif
Dziaukis ir nesuk sau galvos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darviena: 03 gegužės 2007 - 14:50
asentra, tyliai tyliai sveikinu thumbup.gif 4u.gif

Aš kolkas dar tyliai seku jūsų pokalbius, nes kolkas vis dar laukiu rolleyes.gif
Atsakyti
Mireja,sirdele,noriu taves paklausti apie blastocistas(juk tau su jom pavyko 4u.gif ).skambinau gyd. ir ji uzsimine,kad kita karta reikes gal iki blastocistu augint.nenorejau jos tardyt is anksto,bet zinai,norisi zinot aiskiau.gal su jom rezultatas geresnis?man lyg kazka apie imunini nesuderinamuma snekejo,atrodo,kiausialastes morfologiskai pakitusios.Apsviesk mane prasau.
Atsakyti
QUOTE(GONZA @ 2007 05 03, 16:09)
Mireja,sirdele,noriu taves paklausti apie blastocistas(juk tau su jom pavyko 4u.gif ).skambinau gyd. ir ji uzsimine,kad kita karta reikes gal iki blastocistu augint.nenorejau jos tardyt is anksto,bet zinai,norisi zinot aiskiau.gal su jom rezultatas geresnis?man lyg kazka apie imunini nesuderinamuma snekejo,atrodo,kiausialastes morfologiskai pakitusios.Apsviesk mane prasau.

Na... sunku pasakyt... Šiaip didesni, bet ir rizika, kad nebus ką įsodint irgi didesnė. Jei kiaušialąstės kažkokios "pakitusios" tai net ir nežinau. unsure.gif

Parašyk kiek buvo kiaušialąsčių ir kokie embrionai (kelių ląstelių) gavosi.
Atsakyti
kiausialasciu man istrauke 14,bet dalinosi tik4,isodino 2 penkiu lasteliu ir viena 3last.kodel sakai,kad gali nebut ka isodint?ar jos besidalindamos gali zut?o kiek tau isodino?
Atsakyti
QUOTE(GONZA @ 2007 05 03, 16:37)
kiausialasciu man istrauke 14,bet dalinosi tik4,isodino 2 penkiu lasteliu ir viena 3last.kodel sakai,kad gali nebut ka isodint?ar jos besidalindamos gali zut?o kiek tau isodino?

Iš tiek blastocistų neišauginsi. Neįsivaizduojų ką tavo gydytoja turėjo omeny. Pas mane iš 8 embrionų 6 blastocistos užaugo. Iš 11 kiaušialąsčių 11 (visos!) 3 dieną buvo 8 ląstelių be jokios fragmentacijos, super kokybės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 03 gegužės 2007 - 15:43