Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(PETI @ 2007 05 03, 07:28)
Aussteja, jei vyro grikiukai geri, tikimybė, kad apsivaisins visos 3 labai didelė.
O kodėl Tau punktavo antradienį, o įsodinimas tik šeštadienį?

man punktavo treciadieni o apvaisinimas sestadieni taip paskyre gydytoja nezinau ar gerai ar ne siule rinktis penktadieni ar sestadieni tai pagalvojau kad iki sestadienio gal geresni bus daugiau lasteliu ir pasirinkau ta diena merginos ar kam yra buve isodinimas 3 diena gal reikejo rinktis penktadieni gal dar galima pakeisti g.gif
Atsakyti
QUOTE(aussteja @ 2007 05 03, 11:12)
ar kam yra buve isodinimas 3 diena gal reikejo rinktis penktadieni gal dar galima pakeisti  g.gif

man per pirmą IVF įsodinimas buvo po trijų dienų, kiti du po dviejų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paiduke: 03 gegužės 2007 - 10:38
Asentra dar gyva tik vat irgi baisios triznos stadijoje. 14d po testas+ 2 kibirai ašarų, nes matėsi tik viena juostelė. Po geros valandos pasimatė antra ir vėl susibalamutijau g.gif Vakar buvo 16d po, darausi HCG. Rezultatas-112 blink.gif Nugarą(kažkodėl ne pilvą) skauda nerealiai, kol kas neteplioja, tai daba nebežinau ką galvoti. Optimizmo nežinau kur rasti. Man lygiai kaip GONZA tik viena mintis -tuoj susirgsiu unsure.gif Turbūt rezultatas mažokas? Darosi liūdnu, nes 3IVF nenusimato, o gal ir visai nebebus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(asentra @ 2007 05 03, 12:51)
Asentra dar gyva tik vat irgi baisios triznos stadijoje. 14d po testas+ 2 kibirai ašarų, nes matėsi tik viena juostelė. Po geros valandos pasimatė antra ir vėl susibalamutijau g.gif Vakar buvo 16d po, darausi HCG. Rezultatas-112 blink.gif  Nugarą(kažkodėl ne pilvą)  skauda nerealiai, kol kas neteplioja, tai daba nebežinau ką galvoti. Optimizmo nežinau kur rasti. Man lygiai kaip GONZA tik viena mintis -tuoj susirgsiu unsure.gif  Turbūt rezultatas mažokas? Darosi liūdnu, nes 3IVF nenusimato, o gal ir visai nebebus verysad.gif

Asentra, va Tu tai baik tryznioti wub.gif
Patyliukais sveikinu, kiek prisimenu, menamų mėnesinių dieną turi būti HCG 100. Taigi nestuke.gif Laikykis, brangioji wub.gif
Atsakyti
QUOTE(asentra @ 2007 05 03, 12:51)
Asentra dar gyva tik vat irgi baisios triznos stadijoje. 14d po testas+ 2 kibirai ašarų, nes matėsi tik viena juostelė. Po geros valandos pasimatė antra ir vėl susibalamutijau g.gif Vakar buvo 16d po, darausi HCG. Rezultatas-112 blink.gif  Nugarą(kažkodėl ne pilvą)  skauda nerealiai, kol kas neteplioja, tai daba nebežinau ką galvoti. Optimizmo nežinau kur rasti. Man lygiai kaip GONZA tik viena mintis -tuoj susirgsiu unsure.gif  Turbūt rezultatas mažokas? Darosi liūdnu, nes 3IVF nenusimato, o gal ir visai nebebus verysad.gif

Jeigu rezultatas 112, tai ko cia tryznioti blink.gif , dziaukis ir be panikos, 4u.gif
Atsakyti
Asentra, mano HCG 16 dieną po įsodinimo buvo 177, plius leidausi Pregnylį, plius pas mane iš pradžių buvo du žirniukai smile.gif
Gal per anksti palūžai g.gif ?
Atsakyti
Čia forume aiškiai pasakyta- nusiminti tik tada kai sulauki mmm. Bandysiu. O kažin kada vėl būtų galima kartoti HCG?
Atsakyti
Geriausia praėjus 2 dienom 4u.gif
Atsakyti
Asentra, šaunus hcg - nė nesuprantu ko liūdi mirksiukas.gif Sveikinu biggrin.gif
Atsakyti
Asentra, tikrai džiaugtis reikia. Mano HCG buvo žemas, Babulkos irgi, ir nieko, kol kas abiem viskas gerai. Ir tau bus, patikėk. 4u.gif
Atsakyti
Assentra, juk rezultatas be abejonės teigimas!
Atsakyti
QUOTE(asentra @ 2007 05 03, 10:51)

asentra laikykis viskas bus gerai reikia tiketi nors maziausiais pozymiais kad tapsi nestuke.gif as irgi triznioju ir nezinau kada baigsis sekmes 4u.gif 4u.gif
Atsakyti