Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Labai- labai didelis ačiū už sveikinimus. wub.gif wub.gif Dabar kažkiek laiko busiu rami, iki kito tryzniaus priepolio, kaip Babulka parašė. biggrin.gif

Gonza, na nesitikėjau tai tikrai. Bet neprarask vilties, kol nėra mmm visko dar gali nutikt. Ir laboratorijos klaudų pasitaiko.
Atsakyti
mireja sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif o as neseniai grizau is sostines naujienos ne kokios gal net liudnokos ispunktavo tik 3 rytoj suzinosiu kiek apsivaisino tai labai pergyvenu kad mazai gal nors du apsivaisins isodinimas sestadieni gal kam nors ir is tokio skaiciaus yra pavyke tapti nestuke.gif parasykit merginos ar as turiu nors koki sansa gonza laikykis gal dar ne viskas prarasta as irgi is anksto ieinu i trizniotoju sarasa merginos noriu paklausti ojei apsivaisina visi tai iki sestadienio visi isliks ar gali dar ir zuti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aussteja: 02 gegužės 2007 - 20:08
QUOTE(aussteja @ 2007 05 02, 19:04)
mireja sveikinu  4u.gif  4u.gif  4u.gif o as neseniai grizau is sostines naujienos ne kokios gal net liudnokos  ispunktavo  tik 3 rytoj suzinosiu kiek apsivaisino tai labai pergyvenu kad mazai  gal nors du apsivaisins isodinimas sestadieni gal kam nors ir is tokio skaiciaus yra pavyke tapti  nestuke.gif parasykit merginos ar as turiu nors koki sansa gonza laikykis gal dar ne viskas prarasta as irgi is anksto ieinu i trizniotoju sarasa merginos noriu paklausti ojei apsivaisina visi tai iki sestadienio visi  isliks ar gali dar ir zuti

As, as cia tokia ax.gif Turejau 3, apsivaisino visos. Viena buvo 4 lasteliu, kitos dvi dvieju. Mano mergyte itariu ta, kur keturiu biggrin.gif
Sekmes tau aussteja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Darla @ 2007 05 02, 14:14)
Medeina, ką tu galvoji? Kurioj stadijoj esi?  g.gif

Ačiū Darla, kad nepamiršti mirksiukas.gif manęs..pas mus gana sudėtinga viskas g.gif -jau planavom nuo 27d. pradėti "badytis", bet mūsų biggrin.gif daktaras mirksiukas.gif paskaičiavo, kad per numatomą punkciją ir įsodinimą bus atostogose, todėl mėnesiui viską atidėjo.O matyt iš tų stresų man mmm šį mėnesį prasidėjo savaite anksčiau verysad.gif , taigi vėl ta nelemta 18-19cd, kada reiktų pradėt leistis išpuola būtent per jo atostogas verysad.gif ..nežinau kada ir kaip čia viskas bus...
Atsakyti
Labas rytas,
Džiugu dėl Mirėjos 4u.gif
Gonza, aš tai esu realistė....kuo anksčiau uždarysi vienas duris - tuo anksčiau galėsi atverti naujas... wub.gif Laikykis
Savaitgaly numatoma ir man punkcija. Labai pasigirti negaliu, nes mato tik 4 folikulus. Vakar buvi laaabai jau liūdna, bet tikriausiai reikia džiaugti tuo, ką turi ir viltis, kad nors 50% apsivaisinns.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(PETI @ 2007 05 03, 07:57)
Labas rytas,
...Savaitgaly numatoma ir man punkcija. Labai pasigirti negaliu, nes mato tik 4 folikulus. Vakar buvi laaabai jau liūdna, bet tikriausiai reikia džiaugti tuo, ką turi ir viltis, kad nors 50% apsivaisinns.... doh.gif

PETI, saunuole, kad nenusimeni. As jau laikau sukryziavus pirstukus, kad tik visas 100% butu 4u.gif wub.gif

Merginos, gal as kazka praleidau, bet lygtai asentra iki siol nieko nepranese (punkcija lyg ir apie balandzio viduri buvo...) kaip jai sekesi? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darviena: 03 gegužės 2007 - 07:19
QUOTE(aussteja @ 2007 05 02, 22:04)
mireja sveikinu  4u.gif  4u.gif  4u.gif o as neseniai grizau is sostines naujienos ne kokios gal net liudnokos  ispunktavo  tik 3 rytoj suzinosiu kiek apsivaisino tai labai pergyvenu kad mazai  gal nors du apsivaisins isodinimas sestadieni gal kam nors ir is tokio skaiciaus yra pavyke tapti  nestuke.gif parasykit merginos ar as turiu nors koki sansa gonza laikykis gal dar ne viskas prarasta as irgi is anksto ieinu i trizniotoju sarasa merginos noriu paklausti ojei apsivaisina visi tai iki sestadienio visi  isliks ar gali dar ir zuti

Aussteja, jei vyro grikiukai geri, tikimybė, kad apsivaisins visos 3 labai didelė.
O kodėl Tau punktavo antradienį, o įsodinimas tik šeštadienį?
Atsakyti
mergaites,sekmes jums visoms pradejusioms ir jau beeinancioms siuo sunkiu keliu.man mm dar neatejo,bt pats HCG viska pasake.lauksiu rudenelio,ir per atostogas vel bandysim.sekmes jums 4u.gif .
Atsakyti
Gonza wub.gif , šaunu kad planuoji. Viskas bus gerai, ne iš pirmo karto, tai kitą kartą. Dar kartą perskaityk Darvienos parašą iš kurio kam pasisekė. Na, dėja, ne visoms sekasi iš karto. verysad.gif verysad.gif

Aussteja, Peti, sėkmės 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2007 05 03, 10:38)
Gonza  wub.gif , šaunu kad planuoji. Viskas bus gerai, ne iš pirmo karto, tai kitą kartą. Dar kartą perskaityk Darvienos parašą iš kurio kam pasisekė. Na, dėja, ne visoms sekasi iš karto.  verysad.gif  verysad.gif

Aussteja, Peti, sėkmės  4u.gif  4u.gif

wub.gif
Sėkmės mums tikrai prireiks... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zaneta1 @ 2007 05 02, 21:16)
As, as cia tokia ax.gif  Turejau 3, apsivaisino visos. Viena buvo 4 lasteliu, kitos dvi dvieju. Mano mergyte itariu ta, kur keturiu  biggrin.gif
Sekmes tau aussteja 4u.gif

zaneta1 ir kitos merginos kas zinot dar norejau paklausti siandien paskambinau ir pasake kad visi trys apsivaisino tai jie ir liks iki isodinimo ar dar gali ir zuti atsakykit nes nerandu sau vietos
Atsakyti
QUOTE(aussteja @ 2007 05 03, 11:08)
zaneta1 ir kitos merginos kas zinot dar norejau paklausti siandien paskambinau ir pasake kad visi trys apsivaisino tai jie ir liks iki isodinimo ar dar gali ir zuti atsakykit nes nerandu sau vietos

dėja gali nesidalinti verysad.gif , bet aš laikysiu kumštukus, kad viskas būtų super wub.gif
Atsakyti