QUOTE(Lina5555 @ 2007 05 02, 09:40)
Sveikutės, gal kam reikia utrogesto, dovanoju, nors ir ne nedaug- vienas lapelis , bet vis tiek
Gyveu Kaune.
Gyveu Kaune.
Norėčiau, jei tau tikrai nereikės
QUOTE(gintarija @ 2007 05 02, 13:37)
Norėčiau, jei tau tikrai nereikės
Man tikrai nereikės, mano istorija tokia pat panaši kaip daugelio šio skyrelio merginų, bet mene fortūna aplankė jau po pirmo IVF, mums jau beveik 4 mėn. , todėl utrogesto jau nenaudoju, o kas liko gaila išmesti, todėl nusprendžiau padovanoti
mano el. pašto adresas lina@sanciai.lt, para6yk ir susitiksim kada tik nori
QUOTE(Lina5555 @ 2007 05 02, 13:44)
mano istorija tokia pat panaši kaip daugelio šio skyrelio merginų, bet mene fortūna aplankė jau po pirmo IVF, mums jau beveik 4 mėn.
Lina, sveikinimai nuoširdžiausi Lengvo tau nešiojimo
QUOTE(Lina5555 @ 2007 05 02, 12:44)
Man tikrai nereikės, mano istorija tokia pat panaši kaip daugelio šio skyrelio merginų, bet mene fortūna aplankė jau po pirmo IVF, mums jau beveik 4 mėn. , todėl utrogesto jau nenaudoju, o kas liko gaila išmesti, todėl nusprendžiau padovanoti
didelis ačiū, būtinai paimsiu, man kaip tik tiek trūksta 3 bandymui (nes vienam bandymui reikia visos dėžutės, o vieno lapelio jau nebėra), parašysiu asmeniškai ir susisieksim liksiu skolinga bent šokoladą
Ir nuo manęs sveikinimai Džiaugiuosi, kad aplankė sėkmė
QUOTE(Mirėja @ 2007 05 02, 14:49)
Mačiau savo vaikuką
Mažiuuuukas dar, 0,5 cm, bet širdutė plaka
Dėl Crynono paklausiau: krapštyt nuolat nereikia, tik jei jauti kad susidarė kamštis.
mireja, labai labai sveikinu dar karta. super, kad jau sirdute plakant pamatei
QUOTE(Mirėja @ 2007 05 02, 13:55)
Mireja kokios geros naujienos.
Teisingai galvoji, atsipalaidok ir dziaukis
QUOTE(Mirėja @ 2007 05 02, 14:49)
Mačiau savo vaikuką
Mažiuuuukas dar, 0,5 cm, bet širdutė plaka
Dėl Crynono paklausiau: krapštyt nuolat nereikia, tik jei jauti kad susidarė kamštis.
Uoj kaip faaaaainaaaaa
Sveikinu
Iki sekancio trizniojimo
QUOTE(Vilma J. @ 2007 05 02, 15:10)
Lina, sveikinimai nuoširdžiausi Lengvo tau nešiojimo
Labai ačiū, jūsų skyrelį skaitau jau nuo vasario, gyvenau visą laiką kartu , bet rašyti nesiryžau Linkiu visom kuo greičiau sulaukti savo stebukliukų