Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Gonza, o as pritariu Babulkai, nusipirk tu always, nepasens gi per kokius metelius smile.gif Tik nusiramink ir nesinervuok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina5555 @ 2007 05 02, 09:40)
Sveikutės, gal kam reikia utrogesto, dovanoju, nors ir ne  nedaug- vienas lapelis , bet vis tiek 4u.gif
Gyveu Kaune.

Norėčiau, jei tau tikrai nereikės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarija @ 2007 05 02, 13:37)
Norėčiau, jei tau tikrai nereikės  wub.gif

Man tikrai nereikės, mano istorija tokia pat panaši kaip daugelio šio skyrelio merginų, bet mene fortūna aplankė jau po pirmo IVF, mums jau beveik 4 mėn. , todėl utrogesto jau nenaudoju, o kas liko gaila išmesti, todėl nusprendžiau padovanoti 4u.gif
mano el. pašto adresas lina@sanciai.lt, para6yk ir susitiksim kada tik nori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina5555 @ 2007 05 02, 13:44)
mano istorija tokia pat panaši kaip daugelio šio skyrelio merginų, bet mene fortūna aplankė jau po pirmo IVF, mums jau beveik 4 mėn.

Lina, sveikinimai nuoširdžiausi wub.gif Lengvo tau nešiojimo 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina5555 @ 2007 05 02, 12:44)
Man tikrai nereikės, mano istorija tokia pat panaši kaip daugelio šio skyrelio merginų, bet mene fortūna aplankė jau po pirmo IVF, mums jau beveik 4 mėn. , todėl utrogesto jau nenaudoju, o kas liko gaila išmesti, todėl nusprendžiau padovanoti 4u.gif
mano el. pašto adresas lina@sanciai.lt, para6yk ir susitiksim kada tik nori smile.gif

didelis ačiū, būtinai paimsiu, man kaip tik tiek trūksta 3 bandymui (nes vienam bandymui reikia visos dėžutės, o vieno lapelio jau nebėra), parašysiu asmeniškai ir susisieksim wub.gif liksiu skolinga bent šokoladą smile.gif

Ir nuo manęs sveikinimai thumbup.gif Džiaugiuosi, kad aplankė sėkmė 4u.gif
Atsakyti
yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Mačiau savo vaikuką wub.gif
Mažiuuuukas dar, 0,5 cm, bet širdutė plaka wub.gif wub.gif

Dėl Crynono paklausiau: krapštyt nuolat nereikia, tik jei jauti kad susidarė kamštis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 02 gegužės 2007 - 13:50
Mirėja, gi sakėm kad viskas bus gerai. 4u.gif valioooooo!!!! thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2007 05 02, 14:49)
yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

Mačiau savo vaikuką  wub.gif
Mažiuuuukas dar, 0,5 cm, bet širdutė plaka  wub.gif  wub.gif

Dėl Crynono paklausiau: krapštyt nuolat nereikia, tik jei jauti kad susidarė kamštis.

mireja, labai labai sveikinu dar karta. super, kad jau sirdute plakant pamatei lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
Svajukė, Naughty-me, ačiū wub.gif

Vat dabar pasistengsiu atsipalaiduot ir miegautis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2007 05 02, 13:55)
Svajukė, Naughty-me, ačiū  wub.gif

Vat dabar pasistengsiu atsipalaiduot ir miegautis.  biggrin.gif

Mireja kokios geros naujienos.
Teisingai galvoji, atsipalaidok ir dziaukis nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2007 05 02, 14:49)
yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

Mačiau savo vaikuką  wub.gif
Mažiuuuukas dar, 0,5 cm, bet širdutė plaka  wub.gif  wub.gif

Uoj kaip faaaaainaaaaa thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Sveikinu 4u.gif

Iki sekancio trizniojimo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2007 05 02, 15:10)
Lina, sveikinimai nuoširdžiausi wub.gif Lengvo tau nešiojimo 4u.gif  wub.gif

Labai ačiū, jūsų skyrelį skaitau jau nuo vasario, gyvenau visą laiką kartu , bet rašyti nesiryžau blush2.gif Linkiu visom kuo greičiau sulaukti savo stebukliukų 4u.gif
Atsakyti