Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno ,,Ryto" pradinė mokykla

aš esu didele priešininke kyšių ir geriau nepateksiu bet per save neperžengsiu ir vokelio nenešiu niekam niekada ...

Jo dėl šios priežasties ir atsisakėm mašioto , nes norim vaikui normalios mokyklos o ne valdiškos pavirtusios į privačia , nesinori kad vaikas nuo vaikystes jaustųsi antrarūšis .... Dėl tokiu rinkliavų tai nesąmonė na nebent jau ten tokie visi kad po tiek atliekamu turi , aš pvz tiek net neuždirbu. Nors mums ji labai patogi beveik remiasi į mūsų namą, o į ryta didele sankryžą reikia pereit ir toliau.

Tikiuosi kad priims nors vilties labai mažai...
Atsakyti
Įdomiai čia jūs....
Lyg Ryto pradinėje jokių rinkliavų nebus, vieni tėvai langus statė, kiti grindis dėjo, kiti suolus pirko ir t.t., todėl vienose klasėse šilta ir malonu būti tiek vaikams, tiek mokytojams, o kitose viso labo 15 laipsnių.
Atsakyti
QUOTE(Liuksus @ 2009 05 06, 17:07)
Įdomiai čia jūs....
Lyg Ryto pradinėje jokių rinkliavų nebus, vieni tėvai langus statė, kiti grindis dėjo, kiti suolus pirko ir t.t., todėl vienose klasėse šilta ir malonu būti tiek vaikams, tiek mokytojams, o kitose viso labo 15 laipsnių.

ėl ko įdomiai ? dėl vietos deklaruotos? na mes vilniečiai bet vyras čia ruotuotas dirbt čia gyvenam tarnybiniam bute čia ir vaiką į mokykla norim leist...

O kokiose klasėse vos 15laipsniu? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 05 06, 18:35)
ėl ko įdomiai ? dėl vietos deklaruotos? na mes vilniečiai bet vyras čia ruotuotas dirbt čia gyvenam tarnybiniam bute čia ir vaiką į mokykla norim leist...

O kokiose klasėse vos 15laipsniu?  blink.gif

ne dėl vietos,o dėl rinkliavų rašiau, yra tokių klasių, nevardinsiu juk.
Atsakyti
aaa matyt biški ne taip supratau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liuksus @ 2009 05 06, 19:07)
Įdomiai čia jūs....

visose klasėse neteko pabuvoti, bet pvz mūsų klasė pirmame aukšte ir senais, ne plastikiniais langais, klasėje žiemą tikrai šiltą, jau dvi žiemas joje praleidome, tikrai ne 15 laipsnių.
Dėl rinkliavos sutinku, jos visur daugiau, mažiau būna, ne išimtis ir ši mokykla. Bet kaip gali nepuoselėti klasės, jeigu tavo vaikas joje praleis 4 metus, juk norisi, kad vaikas savo pusę dienos praleistu jaukioje aplinkoje. Mes atėje į pirmą kl. rinkom pinigus pakeisti klasės baldus ir rūbinėje esančias spinteles, nes jos tikrai buvo siaubingos, palikimas dar nuo buvusio darželio laikų, o pvz. kur buvo iš valgyklos padaryta klasė, tai tėveliai daug įdėjo savo lėšų ir darbo, kad klasė atrodytų jauki, nes visiems ne paslaptis kiek švietimas skiria mokykloms lėšų, jų tikrai nepakanka visoje mokykloje suremontuoti ar atnaujinti klases.
Apie tūkstantines rinkliavas šioje mokykloje tikrai neteko girdėti, mano pačios jau antras vaikas čia mokosi ir draugių, bei pažystamų vaikai taip pat, nei iš vieno negirdėjau.
Atsakyti
QUOTE(mam2ka @ 2009 05 06, 21:13)
Apie tūkstantines rinkliavas šioje mokykloje tikrai neteko girdėti, mano pačios jau antras vaikas čia mokosi ir draugių, bei pažystamų vaikai taip pat, nei iš vieno negirdėjau.

tai ramina.. tik dabar neaišku ar aktualu mums... kai suskamba telefonas bijau net ragėlį kelt kad pasakys kad vaiko nepriėmėm doh.gif
Atsakyti
Aš nesakiau, kad visai Ryto mokykloj nieko nerenka.... Tik jau ne po 1500 lt, girdėjusi po kelis šimtus ir panašiai, čia gal tikrai kaip mam2ka sakė - ir nuo klasės priklauso, vienur daugiau reikia įdėti darbo kitur mažiau. nu bet atsiprašau kai 1500lt reikia, juk tikrai kaip ir Lera sako - ar kiekvienas dabar ir uždirba tiek, ypač kai su darbais dabar striuka (teta jau senokai ieškosi normalesnio darbo, ir su didelia patirtim prekyboj, o atleido tiesiog del etatų mažinimo. O kiek tokių tėvų dabar?). Taip kad aš nesakau kad nesidėsiu dėl savo vaiko klasės - aišku duosiu, juk mano vaikas 4 metus klasėj kažkurioj sėdės, bet viskam yra ribos.
Atsakyti
Aš ir neturėjau omenyje tūks..., bet kad iš viso niekas nerinktų taip nebūna, o taip pat ir pritariu tam, kad reikia klasės remontui tėvams prisidėti, nes ten juk būna jų vaikai.
O kas dėl jūsų mam2ka vaiko lankomos klasės, tai kiek girdėjau kai atėjo tėvai ir pamatė kad šaltoka, tai sulėkė ir gerai langus užkamšė, o kitose ne tokie organizuoti, daug kas ir nuo mokytojo priklauso, man Dalė Ulevičienė labai patinka ir kaip mokytoja, ir kaip žmogus. O klasės dėl šilumos tikrai labai skirtingos, kai kuriose tikrai gerokai šaltoka.
Atsakyti
sorry, gal ir ne į temą... Vakar buvau Dalės Ulevičienės organizuotoje aišku su savo vaikučiais/pabiručiais Mamos dienai skirtoje šventėje, super thumbup.gif ypač kai teko žiūrėti/klausyti , savo kūdikių atsiliepimus apie mamas, buvo juokas pro ašaras...kai vaikai apie savo Mamą sakė: ji pati gražiausia, geriausia, būna pikta, kartais rėkia lotuliukas.gif ji mane labai myli, man viską perka, mano mama mėgsta gulėti lovoje, aš ją išleidžiu į parduotuvę, ji yra padori ir t.t. juokiamės iki "numirimo" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mam2ka @ 2009 05 08, 18:36)
sorry, gal ir ne į temą... Vakar buvau Dalės Ulevičienės organizuotoje aišku su savo vaikučiais/pabiručiais Mamos dienai skirtoje šventėje, super  thumbup.gif ypač kai teko žiūrėti/klausyti , savo kūdikių atsiliepimus apie mamas, buvo juokas pro ašaras...kai vaikai apie savo Mamą sakė: ji pati gražiausia, geriausia, būna pikta, kartais rėkia lotuliukas.gif ji mane labai myli, man viską perka, mano mama mėgsta gulėti lovoje, aš ją išleidžiu į parduotuvę, ji yra padori ir t.t. juokiamės iki "numirimo" lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nerealu thumbup.gif

bet tai mamytei abejoju ar labai juokinga buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Kūdikučiai mus visas privertė raudonuoti blush2.gif, ne veltui sakoma, kad vaikas šeimos veidrodis, kas tiesa, tai ne melas, juolab kad vaikai viską priima už gryną pinigą lotuliukas.gif
Atsakyti