Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno ,,Ryto" pradinė mokykla

o maniškiui atvirkščiai burokėlių skanu grikiu ne biggrin.gif

tai prailginta 60lt tik kainuoja? ką aš girdėjau kad 200 blink.gif o gal čia su mašiotu painioju? g.gif: beja dėl mašioto, ėjom į baseiną kalbėjom su trenere kai pasakėm kad nenorim mašioto jai akys iššoko ir ji vos neatsisėdo rimtai sakau , labai nustebo kad nenorim , kažin kodėl? blink.gif

dar dėl pažymių norėjau paklaust , pasakė kad nestato šioj mokykloj pažymių , bet arba aš blogai supratau arba kaip ? visai iki 4 klasės nestato? unsure.gif ar tik pirmokams?
Atsakyti
Laba vakara, arba naktis wink.gif vėlokai jau rašau.
Tai va tokie mano supratimai - iki 4 klasės pažymių nerašo (ir kiek teko girdėti, daug kur dabar taip yra.)
Priiminėja prašymus iki 14-22 gegužės, tai manau jau 22 tai tikrai turės būti sąrašai, o dar klausiau pačios pavaduotojos ar bus galima pasiskambinti ir pasiklausti - sakė kad taip. Kas dėl kainos prailgintos grupės, tai skaičiusi forumuose, kad Ryto mok. tikrai nebrangu palyginus su Mašioto. Skaitinėjau ir klausinėjausi daug, nes kažkuriuo metu domėjausi Valdorfo sistema (psihologės patarimu), tai tik Mašiote būtų galima lankyti. Bet pasiskaičius visokių atsiliepimų, ir kad rinkliavos iš tėvų nemažos švelniai tariant, noras praėjo. O dar Ryto ir patogiau mums, ir pagal rajoną ir netoli namų. Tik dar apie Grušo mokyklą vis mąsčiau.
O šiaip mano nuomone kiek žmonių tiek nuomonių - vienam patiks vienas, kitam kitas, ir atitinkamai nepatiks. Taip kad nė viena mokykla nėra pasakiška, ir svarbiausia yra pati mokytoja, kaip ji susitvarko su vaikais, kaip juos motyvuoja, sudomina mokytis, kaip jiems viską pateikia ir kt. O jau unifroma, pati mokykla - sakyčiau antraeiliai dalykai. Tik kad aišku nepažystant sakykim jokių pažystamų mokytojų, išsirinkti tą "geriausią" savo vaikui yra labai sunku. Na tikiuosi nenusivilsiu pasirinkimu.

Lera - a kad susirinkę mūsų gi ten daug buvo, tai neaišku kada su kuo susidūrėm. O ir pareiškimą su visais dokumentais turėjau tai ir neužtrukau pas pavaduotoją. (įtariau kad gal priiminės, tai visur sulaksčiau ir dokumentus paruošiau iš anksto. wink.gif )

A gi kas dėl 3 klasių formavimo, taigi minėjo, kad 1 klasė gal tik nepilna, bus perkelta iš paruošiamukų (bet ne visa ciela, nes kiek paruošiamųjų mokytoja minėjo tai irgi tėvai renkasi pas kokią mokytoją nori ir pan.), dar be jų kiek supratau 11 vaikų yra prioritetu aukštesniu, nes tai yra jau besimokinančių broliai ir seserys, taip kad tik naujai iš priimamų prašymų priimti galėtų būti apie 52, apytiksliai, nes neaišku kiek tų mokinukų bus iš paruošiamosios. Nors ta pati mokytoja minėjo, kad nusiraminkit, nebūna čia tiek daug tų pirmokėlių, bet aš pamąsčiau - gi Basanavičiaus nebeformuoja pirmų klasių, tai vadinasi padaugės ir norinčių į Ryto mokyklą, na aišku kažkas į kitas mokyklas nubyrės ir pan.

Na aš tikiuosi kai pagal rajoną - papulsim. Ir jums Lera sėkmės. Pranešit gal kaip seksis.
Atsakyti
Pantulka ačiū ir Jums sekmės , jei nepriims mūsų nežinau net ką čia daryt reikės... į Grušo mums netinka ( nei apie šią dar galvojom jei ką) nes nėra prailgintu grupių ir pan.

įdomiai dėl tu pažymių , manau ir gerai ir nelabai kokiems trečiokams gal ir galėtu jau statyt gal?

tai įtemptas gegužes mėnuo nusimato tikriausiai laukiant rezultatu.. man ypač neramu nes mes kaip ir nepriklausom pagal apylinkes doh.gif

Liuksus matau skaitai biggrin.gif labas , ką pasakysi gero ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 05 02, 11:13)
Liuksus matau skaitai biggrin.gif labas , ką pasakysi gero ? ax.gif

Paskaitau kol temą favorituose įsidėjus, o pasakyti nelabai turiu ką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liuksus @ 2009 05 02, 10:18)
Paskaitau kol temą favorituose įsidėjus, o pasakyti nelabai turiu ką biggrin.gif

ir aš isidėjus viską kas aktualu biggrin.gif

na bet galėtum gi ką nors ir pasakyt ta proga kad paskaičius biggrin.gif pakomentuot ar ką cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mam2ka @ 2009 04 30, 17:30)
Prailginta pernai kainavo  60 Lt iki 17v., iki 14 per pus, tai mes būdavome iki 14v. toliau keliavome per būrelius, kad apie 15 -16v. galėtumėme pasiimti, nes būreliai prasideda maždaug nuo 13.30 v.

Sakykit merginos ar yra Ryto mokykloje prailginta grupe kuri butu ilgiau nei iki 17 val?
Atsakyti
QUOTE(silvva @ 2009 05 04, 18:27)
Sakykit merginos ar yra Ryto mokykloje prailginta grupe kuri butu ilgiau nei iki 17 val?

man atrodo kad ne g.gif
Atsakyti
Na bent jau minima kad iki 17val. Nors man būtų geriau ir iki 17:30. Nes ne visi dirba iki 16-16:30, yra ir iki 17:30 dirbančių.
Atsakyti
QUOTE(Pantulka @ 2009 05 05, 22:54)
Na bent jau minima kad iki 17val. Nors man būtų geriau ir iki 17:30. Nes ne visi dirba iki 16-16:30, yra ir iki 17:30 dirbančių.

manau daugumai tokios valandos geriausiai būtu... skambinau vakar į mokyklą manau mes turim mažai šansu......................................... verysad.gif nežinau ką reikės daryt ir kur leist tada........................
Atsakyti
O ka pasake? Kad daug norinciu is savo rajono ar kaip? Dar ziu nevisi ir savo rajono papuls sad.gif .... mdaaa... nu laikai atejo.
Atsakyti
vat sakau ankščiau tėvai vaikus užrašinėjo ir galvos sau nekvaršino..... net mities nebuvo kad gali nepriimt doh.gif o dabar..... paklausiau kiek turim šansu?? sako na kadangi ne iš mūsų teritorijos nežinau... nes daug yra kur pagal teritorija ir lr bla bla ba..... sako kur vaikas deklaruotas? sakau Vilniui.. ( bet koks skirtumas kur deklaruotas? mūsų visa šeima Vilniui.. mes juk vilniečiai)..tai ji tipo ojjjjjj..... nu pasiskambinkit po keliu savaičių dar bus realiau matyt... nu vienu žodžių vilčių nesuteikę... nuotaikos nulis dabar, kad ką reikės daryt????.... Sakė ko nepriims tam asmeniškai praneš jei buvo nurodytas telefonas prašyme...
Atsakyti
Man tokia isvada persasi - duosi pinigu, tai gal ka nors ir padarysim.
Nors as pati nedaviau ir neduosiu, kaip ir i darzeli priimant nedaviau. Ot zmones patys "ispaikino" duodami, tai jau ziurek nemazai gydytoju nieko galima sakyti nedaro, kol pinigu negauna i kisene... Ir mokyklose isivaziuoja.
Nes kad Masioto mokykloj rugsejo pradzioj tevai rinko po 1500lt (nuskambejusi istorija ir Kauno dienoj), tai jau sakyciau virs visko... ka toj klasej tiek reikia daryti , kad tiek pinigu reiketu nuo 20-25 mokiniu tevu, tai nemaza sumele gaunasi. Nu tai viena mintis persasi - nubyra ir direktorei ir dar neaisku kam... Dar gerai kad Ryto mokykloj tokiu nesamoniu nevyksta.

Na tikesimes geriausio del priemimo, ir jus, Lera, nenuleiskit ranku - gal priims vis gi.
Atsakyti