Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno ,,Ryto" pradinė mokykla

labai ačiū už info kuri tikrai aktuali smile.gif
Atsakyti
Šioje mokyklėje rengiama vaikų dieninė stovykla, jei gerai pamenu apie trys savaites, nepilną birželio mėn. Bent pernai ir užpernai kainavo apie 260 (tikslios sumos nepamenu doh.gif , atrodo tiek)
Į šią kainą įeina pusryčiai, pietus, ekskursijos. Stovykla veikia nuo 8.30 iki 16 ar 17 (irgi užkrito). Vaikams labai joje patinka, nes tarkim lankosi zoologijos sode ir pamato tai ko su mumis teveliais nepamato. Šeria žverelius ir daug subtilybių apie juos sužino, išvykstamos ekskursijos po Lietuva irgi šaunios.
Aš čia nereklamuoju, bet maniškis jau dvi vasaras buvo joje ir nori dar trečią kartą, kiekvienais metais vis kitur vykstama.
Žodžiu man ir mano kūdikiui ši mokykla patinka, joje vykdoma labai didelė užklasinė veikla, o vaikai renginiuose labai noriai dalyvauja.
Atsakyti
ačiū mamka - svarbiausia kad tos užklasinės nebūtu daugiau nei pagrindines ir privalomos veiklos. o kelintokai jus esat?

manau pirmadieni eisim aplankyt šią mokykla.

Gal kas rekomenduotu konkrečia mokytoja ?

Beja mamytės mes šiame rajone visiški naujokai ir visai norėtumėm susipažint su vaikučiais busimais pirmokais , vis vaikučiams drąsiau kai yra pažįstamu veidu šalia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 03 13, 13:51)
ačiū mamka - svarbiausia kad tos užklasinės nebūtu daugiau nei pagrindines ir privalomos veiklos. o kelintokai jus esat?

na užklasinę veiklą pasirenka kiekvienas pagal norą, juk prievolės nėra schmoll.gif
mes antrokai blush2.gif
Atsakyti
o į kokia planuojat po keturių klasių keliaut? šiandien apsižiūrėjom šalia ne viena mokykla dar tiek vienoj vietoj neteko matyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 03 13, 21:01)
o į kokia planuojat po keturių klasių keliaut? šiandien apsižiūrėjom šalia ne viena mokykla dar tiek vienoj vietoj neteko matyt biggrin.gif

mmm g.gif dar taip toli negalvojau, yra laiko pasvarstymams, mano vyresnėlis po "Ryto pr." baiginėja Šilainių vid., leidau į ją dėl matematikos sustiprintos klasės, bet....pasigailėjau, kad savo laiku neleidau tuo metu į Saulės vidurinę (dabar gimnazija), vaiko pagailėjau, dėl važinėjimo į mokyklą... Šilainių vid. yra visokių mokytojų kaip ir visose kitose mokyklose, čia ruošia gal ir gerai, bet va mokiniai ...... doh.gif
Basanavičiaus iš aplinkinių atsiliepimų schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Grušo thumbup.gif , tad į kurią keliausime net nežinau.
O šiap visur gerai kur mūsų nėra, pastebėjau kad mokytojų požiūris į mokynius yra išlikęs ir iš "mūsų" (bent mano) laikų, jeigu vaikas ramus, gerai mokosi ir nekelia papildomų rūpesčių mokytojai, tai mokinys bus mokytojai geras, bet jei vaikas superaktyvus, tai.... priklauso kaip tėvai atstovauja jį. Aš dėl pirmo vaiko ir dėl mažojo niekada nesistengiau mokytojai padlaižiauti, yra kaip yra, tai dėl to kartais nukenčiame, nes kai kurios mamos iš klasės vos ne kiekvieną dieną ateina paleliakinti su mokytoja, kaip sakoma stengiasi sulįsti,tai jų vaikai patys geriausi, bet aš dėl to nenusimenu. Pvz dičkis kai perėjo į Šilainių vid. visi mokytojai klausė kur prieš tai mokėsi, nes buvo tikrai stipriai paruoštas, nes Ryto mokykloje tikrai labai stipri programa ir vaikus labai gerai paruošia.
Į kurią mokyklą toliau leisti viskas priklauso nuo vaiko gabumų, į ką labiau linkęs.
Atsakyti
mamka tu draugas friends.gif tavo info man aukso vertes wub.gif va taip vedžiosiu savo vaiką į mokyklą ryto susitiksim ne karta ir net nežinosim kad jau kalbėjusios esam biggrin.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 03 14, 01:36)
mamka tu draugas friends.gif tavo info man aukso vertes wub.gif va taip vedžiosiu savo vaiką į mokyklą ryto susitiksim ne karta ir net nežinosim kad jau kalbėjusios esam biggrin.gif sad.gif

Lera, neproblema tongue.gif per Rugsėjo 1- ąją galime turėti atskiriamuosius ženklus hihihi.gif o paskui viskas kaip iš pypkės lotuliukas.gif
Atsakyti
sakai tai mano vienas iš pagrindiniu tai busiu su pirmoku lotuliukas.gif o tu su trečioku ane? lotuliukas.gif o jei viena kita atpažinsim ką darysim? mirgsesim viena kitai? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 03 14, 13:08)
sakai tai mano vienas iš pagrindiniu tai busiu su pirmoku lotuliukas.gif o tu su trečioku ane? lotuliukas.gif o jei viena kita atpažinsim ką darysim? mirgsesim viena kitai? hihihi.gif

šiaip ten norinčių daugiau nei priima, direktorė savotiška.
Atsakyti
oho , tai pagal ką atrenka? g.gif kada buna rezultatai ką prieme o ką ne? g.gif jei ne tada staigiai ieškot kitos mokyklos? o jei ten jau vietu nėra? blink.gif
Atsakyti
Mes tai pat ruosiames keliauti i sia mokykla. Gal mamytes patarsit gera mokytoja busimiems pirmokeliams? Manau, kaip berniukui noreciau griestesnes ir labai patiktu senovine smile.gif tvarka.
Atsakyti