QUOTE(Sierovasss @ 2015 04 01, 21:29)
Kodėl?
Nes pridavėme dokumentus, ir saraše tapome sakykime 130 vietoje.
"Priėmeja" sako: prie mano stalo buto tik 2 ar 3 svetimi. Prie kito stalo nežinau...
Tai va paspėliojame... viso per visą periodą dokus priduos kokie 200 žmonių. Nes ir rytoj gi nešti galima, ir poryt...
Sakykime - jei taip visi "šilainiškiai", tai max 50 vietų, 200 pretendentų. tuos kelis "svetimus" ignoruojame... Tai į vieną vietą taiko 4.
Tai ok - prasideda reitingavimas... Atrūšiuoja tuos vietinius, kurių vaikai jau eina ar ėjo į šitą mokyklą, ir tuos, kurie neeina.... Eilė sutrumpėja per pusę...
100 su prioritetu, 100 be... Sakykime kas be - nepatenka...
Lieka dar į 1 vietą 2 norintys...
Aš buvau 130, kas antrą aplenkiau - tapau 65.
O vietų max 50.
Vis tiek nepatekau...
Ką dar vertinti? Daugiau rodiklių nėra:
1. Vietiniai.
1.1. Vietiniai, kurie jau lanko...
Jokio papildomo rodiklio nėra...
Viso 3 klasės, vieną užėmė "nulinukai", be jokio konkurso... Kitos 2 liko "iš gatvės".
Va ir paprasta matematika...
Papildyta:
Na tai ok, reikėtų, pateiktumėte šeimos sudeties pažymą, ir ten manau ir matytusi, kad vyro neturite, todėl jo toje pažymoje ir nėra. Tai viskas ok.
Tai ne ta pati situacija...
Ten žmonės rašo, pildo anketas: tėvo duomenys, mamos duomenys.... Visur abu tėvai yra, dar abu ir dokus kartu priduoda... Tik "spravkėje" kito ka-kodėl nėra....
Jei reikėtų - negi būtų problema pateikti dokumentą, kad esate išsiskyrusi?
Žmonės va per naktį prie durų miegojo, kad patektų... Tai atnešti papildomą popieriuką - gal nebūtų "neįmanomas pasiaukojimas"
Nes pridavėme dokumentus, ir saraše tapome sakykime 130 vietoje.
"Priėmeja" sako: prie mano stalo buto tik 2 ar 3 svetimi. Prie kito stalo nežinau...
Tai va paspėliojame... viso per visą periodą dokus priduos kokie 200 žmonių. Nes ir rytoj gi nešti galima, ir poryt...
Sakykime - jei taip visi "šilainiškiai", tai max 50 vietų, 200 pretendentų. tuos kelis "svetimus" ignoruojame... Tai į vieną vietą taiko 4.
Tai ok - prasideda reitingavimas... Atrūšiuoja tuos vietinius, kurių vaikai jau eina ar ėjo į šitą mokyklą, ir tuos, kurie neeina.... Eilė sutrumpėja per pusę...
100 su prioritetu, 100 be... Sakykime kas be - nepatenka...
Lieka dar į 1 vietą 2 norintys...
Aš buvau 130, kas antrą aplenkiau - tapau 65.
O vietų max 50.
Vis tiek nepatekau...
Ką dar vertinti? Daugiau rodiklių nėra:
1. Vietiniai.
1.1. Vietiniai, kurie jau lanko...
Jokio papildomo rodiklio nėra...
Viso 3 klasės, vieną užėmė "nulinukai", be jokio konkurso... Kitos 2 liko "iš gatvės".
Va ir paprasta matematika...
Papildyta:
Na tai ok, reikėtų, pateiktumėte šeimos sudeties pažymą, ir ten manau ir matytusi, kad vyro neturite, todėl jo toje pažymoje ir nėra. Tai viskas ok.
Tai ne ta pati situacija...
Ten žmonės rašo, pildo anketas: tėvo duomenys, mamos duomenys.... Visur abu tėvai yra, dar abu ir dokus kartu priduoda... Tik "spravkėje" kito ka-kodėl nėra....
Jei reikėtų - negi būtų problema pateikti dokumentą, kad esate išsiskyrusi?
Žmonės va per naktį prie durų miegojo, kad patektų... Tai atnešti papildomą popieriuką - gal nebūtų "neįmanomas pasiaukojimas"
Gal aš naivi, bet tikrai nemanau kad iš visų atėjusių kas antras eilėje buvo jau tas, kurio antras vaikas čia eina. Todėl manau, kad drąsiai šoktelsite aukščiau nei ta pvz 65 vieta . Aišku manyti galima vienai, bet fakto šito nežinome, nes nerinkome susirinkę tokios info kelintas vaikas šeimos dabar čia eina.
Ne tikrai nebūtų sunku pateikti dar ir skyrybų pažymą