QUOTE(Plaukuota @ 2015 03 26, 08:36)
Jei jums si mokykla tikrai priklauso pagal gyv vieta, nuo 2val nakties tikrai nereikia sedeti. Paprastai tokiu metu susirenka tevai, kuriu mokinukai nepriklauso paga gyv vieta. Pabresiu- DEKLARUOTA. Faktiska gyvenama vieta visiskai nesvarbi. Kazkada seniai rasiau apie mano nervu tampyma iki sunus papuole i mokykla. Prasymai tikrai registruojami eiles tvarka ir atitinkamai priimami vaikai. Pirmiausia- is paruosiamuku ir tie, kuriems mokykla priklauso. Nesileiskite ibauginamos tos pavaduotojos- ji kysiu laukia ar ko kito- nezinau. Galite pagrasinti, kad eisite pas direktore (man ji padare teisingos ispudi). Ir nepamirskite, kad kada beatnestumete prasyma, ji PRIVALO uzregistruoti. Idomi tos pavaduotojos politika- man toks jausmas, kad ji diriguoja, kam cia reiketu papulti ir kam ne. Aisku, pagal jai vienai tezinomus faktorius.
taigi jau rašiau, pernai NEPATEKO vaikas, kuris faktiškai mokyklą per langus mato, priklauso pagal gyvenamąją deklaruotą vietą. Bet mama atėjo jau apie 8.30. Priėmė ne pagal vietą tik tuos, kurių broliai sesės lankė, iš tų, kur nepriklauso pagal gyvenąmąją vietą net prašymų nepriėmė.
Papildyta:
QUOTE(mamiux @ 2015 03 26, 17:36)
oho
pirmą kartą sužinojau,kad tokių dalykų ir su mokyklomis būna
Nepatikėčiau
Tai kažin ir kitose mokyklose taip? Ar tik šioje? nes ji maža.... ir tik pradinukai
Net juokas paėmė kažkodėl
Ne viena tokia, visos geresnės mokyklos sulaukia anšlagų, ne tokios populiarios per visą vasarą prašymus priiminėja. Pvz mano sūnus pernai į Jono Pauliaus II pirmą klasę ėjo, formavo ten šešias pirmas klases, bet jau pirmą dieną prašymų buvo tiek, kad penkios klasės pilnos buvo. Šeštą klasę leido formuoti jau vėliau, bet ir tai buvo ne vienas nepatekęs. Buvusi Purienų mokykla pernai pirmokams darė atranką, nepateko gal trečdalis norinčių.