Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno ,,Ryto" pradinė mokykla

QUOTE(Gretucka @ 2015 03 26, 22:01)
Na del masioto tai dar negirdejau, kad kas nepapultu ax.gif  O va su Ryto ir dar kitsm rajone yra Rutele, tai va I sitas tikrai daug nepapuolusiu yra doh.gif Bet aisku visos pradines uzpildytos, nes dauguma I jas nori vesti, o va didelese mokyklose net pradinuku trukumas unsure.gif

Buvau ir Mašioto paklaust kaip su priėmimu, tai nuteikė, kad praktiškai nėra šansų šiemet papult, nes dvi klasės priešmokyklinukų, tada pirmenybė broliams, seserims, ir toliau visiems kitiems lieka kiek daugiau nei 10 vietų. Bet pas juos kitokia priėmimo tvarka, prašymus priima iki pat birželio, tada birželį daro atranką iš tų likusių, kažkokius psichologinius testus.

O dėl kitų mokyklų, mūsų darželio dauguma vaikų eis į Ivanausko. Į ją ir Ryto direktorė sakė, kad nukreips tuos, kurie nepateks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fox_lady: 27 kovo 2015 - 07:42
hmm,aktualu mums ketvirta klasė,skambinom į meno vidurinę,irgi sako-šansų nėra ...
Nors ,aš linkusi kitaip manyti dar,kad pasako taip,nors gal kokia pora vietų yra dar.Tiesiog kad liktų atsargai pažįstamiems g.gif ir kad prašymų nerašys,jei pasakys-",šansų nėra" g.gif

Taip kad-rašyčiau visvien jį smile.gif

Dabar lankom progimnaziją žaliakalnio...
Atsakyti
QUOTE(Plaukuota @ 2015 03 26, 08:36)
Jei jums si mokykla tikrai priklauso pagal gyv vieta, nuo 2val nakties tikrai nereikia sedeti. Paprastai tokiu metu susirenka tevai, kuriu mokinukai nepriklauso paga gyv vieta. Pabresiu- DEKLARUOTA. Faktiska gyvenama vieta visiskai nesvarbi. Kazkada seniai rasiau apie mano nervu tampyma iki sunus papuole i mokykla. Prasymai tikrai registruojami eiles tvarka ir atitinkamai priimami vaikai. Pirmiausia- is paruosiamuku ir tie, kuriems mokykla priklauso. Nesileiskite ibauginamos tos pavaduotojos- ji kysiu laukia ar ko kito- nezinau. Galite pagrasinti, kad eisite pas direktore (man ji padare teisingos ispudi). Ir nepamirskite, kad kada beatnestumete prasyma, ji PRIVALO uzregistruoti. Idomi tos pavaduotojos politika- man toks jausmas, kad ji diriguoja, kam cia reiketu papulti ir kam ne. Aisku, pagal jai vienai tezinomus faktorius.

taigi jau rašiau, pernai NEPATEKO vaikas, kuris faktiškai mokyklą per langus mato, priklauso pagal gyvenamąją deklaruotą vietą. Bet mama atėjo jau apie 8.30. Priėmė ne pagal vietą tik tuos, kurių broliai sesės lankė, iš tų, kur nepriklauso pagal gyvenąmąją vietą net prašymų nepriėmė.
Papildyta:
QUOTE(mamiux @ 2015 03 26, 17:36)
oho  blink.gif pirmą kartą  sužinojau,kad tokių  dalykų ir su mokyklomis būna  blink.gif  Nepatikėčiau biggrin.gif Tai kažin ir kitose mokyklose taip? Ar tik šioje? nes ji  maža.... ir tik pradinukai  g.gif

Net juokas paėmė kažkodėl  biggrin.gif

Ne viena tokia, visos geresnės mokyklos sulaukia anšlagų, ne tokios populiarios per visą vasarą prašymus priiminėja. Pvz mano sūnus pernai į Jono Pauliaus II pirmą klasę ėjo, formavo ten šešias pirmas klases, bet jau pirmą dieną prašymų buvo tiek, kad penkios klasės pilnos buvo. Šeštą klasę leido formuoti jau vėliau, bet ir tai buvo ne vienas nepatekęs. Buvusi Purienų mokykla pernai pirmokams darė atranką, nepateko gal trečdalis norinčių.
Atsakyti
Mes dabar antroj klasej ,mokykla prikauso pagal gyvenama vieta bet atejau uzregistruot 6.15 ryte ir buvau ketvirta eileje, o apie 7.30 buvo visas mokyklos koridorius uzsikises.Tad manau verta ateiti ansciau ir palaukti
Atsakyti
tai tada mergaitės,jūs čia vietinės,pasakykit man,kurios čia geresnės tos mokyklos šilainiuose ,be pradinių ax.gif Nes mėginsim rašyt prašymą ketvirtai klasei... priims,nepriims,nutarsim,keist-nekeist..
Bet nežinau,kuri gera vadinasi.Va,vyro draugas pasakė pvz,kad Grušo mokykla visai prasta,sako-spjaudosi su mokytojais,nenor prisiminti jos... O gal atvirkščiai-gera ji? Nes gal būt čia priklauso ir nuo laidos,mokinių ,mokytojų.. juk keičiasi ,ypač moksleiviai g.gif

Atsakyti
QUOTE(mamiux @ 2015 03 27, 23:20)
tai tada mergaitės,jūs čia vietinės,pasakykit man,kurios  čia geresnės tos mokyklos šilainiuose
vyro draugas  pasakė pvz,kad Grušo mokykla visai prasta
Tai kad nėra pasirinkimo. Kaip minėjau, už Jotvingių g. yra T.Ivanausko progimnazija. Tikrai gera tvarka: įrengti elektroniniai vartai, pašaliniai į mokyklą nepatenka; po visų krizių-reorganizacijų atsisijojo pervargę mokytojai, direktorius ten visus gerai "pastatęs"... mirksiukas.gif
Iš T.Ivanausko progimnazijos po 8 klasių dauguma mokinių eina į J.Basanavičiaus gimnaziją, kuri tarp J.Grušo m-klos ir Šarkuvos g.
Kliūtis - pati Jotvingių g., pavojinga vieną vaiką išleisti.
Normali ta J.Grušo mokykla, tik mokinių visokių pasitaiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 28 kovo 2015 - 15:48
QUOTE(klopedija @ 2015 03 28, 15:48)
Tai kad nėra pasirinkimo. Kaip minėjau, už Jotvingių g. yra T.Ivanausko progimnazija. Tikrai gera tvarka: įrengti elektroniniai vartai, pašaliniai į mokyklą nepatenka; po visų krizių-reorganizacijų atsisijojo pervargę mokytojai, direktorius ten visus gerai "pastatęs"...  mirksiukas.gif
Iš T.Ivanausko progimnazijos po 8 klasių dauguma mokinių eina į J.Basanavičiaus gimnaziją, kuri tarp J.Grušo m-klos ir Šarkuvos g.
Kliūtis - pati Jotvingių g., pavojinga vieną vaiką išleisti.
Normali ta J.Grušo mokykla, tik mokinių visokių pasitaiko.

aišku smile.gif
Buvom progimnazijoje Ivanausko-aplinka atrodė gal senesnė,ten tos medinės lentelės ir t.t. biggrin.gif bet gal toliau viskas ok,svarbu mokytojai geri smile.gif jo,pasakojo apie tą visą elektroniką smile.gif
Ten kelios vietos yra ketvirtai klasei ,sakė.. gal trys ar kiek.
.............
Dėl Grušo-aš taip pat manau,kad priklauso daug kas nuo mokinių,juk visur kokių banditukų pasitaiko ar šiaip paauglių,kurie gal išauga net kai kurie tas nesamones g.gif
............
Ok,ačius kolkas,vistiek padėjot daugiau mažiau susivokti mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=ernoja,2015 03 27, 20:38]
Priėmė ne pagal vietą tik tuos, kurių broliai sesės lankė, iš tų, kur nepriklauso pagal gyvenąmąją vietą net prašymų nepriėmė.

----------------

Tikrai žinau, kad yra pirmokų priimtų ne pagal deklaruotą vietą ir neturinčių seserų/brolių.
Tiesa kokiais "kanalais" niekas nesigiria....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimė: 29 kovo 2015 - 22:06
[quote=Laimė,2015 03 29, 23:05]
[quote=ernoja,2015 03 27, 20:38]
Priėmė ne pagal vietą tik tuos, kurių broliai sesės lankė, iš tų, kur nepriklauso pagal gyvenąmąją vietą net prašymų nepriėmė.

----------------

Tikrai žinau, kad yra pirmokų priimtų ne pagal deklaruotą vietą ir neturinčių seserų/brolių.
Tiesa kokiais "kanalais" niekas nesigiria....
[/quote]
Prieš kelis mėnesius iki dokumentų priėmimo persiregistravo pas draugų (vienas konkretus atvejis), dabar jau vėl persideklaravo ten, kur ir gyvena. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bobusiukas @ 2015 03 27, 20:44)
Mes dabar antroj klasej ,mokykla prikauso pagal gyvenama vieta bet atejau uzregistruot  6.15 ryte ir buvau ketvirta eileje, o apie 7.30 buvo visas mokyklos koridorius uzsikises.Tad manau verta ateiti ansciau ir palaukti

Pridavėm dokumentus, tai papasakosiu šių metų situaciją. Pirma moteris atėjo 12h nakties. 5h buvo 20 žmonių (čia kalbu tik apie pradinukų eilę, nes jos buvo atskiros). 6:20 buvo 26, 7:15 buvo daugiau nei 60. Nežinau, kiek galiausiai buvo, kai 8h pradėjo priėmimą.

Priešmokyklinių eilė pasirodė ne trumpesnė, tai matyt, ten šansų papulti dar mažiau tiems, kas atėjo ne naktį, nes bus tik viena klasė. Nebent mokykla sugalvotų visgi formuoti dvi priešmokyklines.

Laukiam rezultatų. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fox_lady: 01 balandžio 2015 - 09:08
QUOTE(ernoja @ 2015 03 30, 19:54)
Prieš kelis mėnesius iki dokumentų priėmimo persiregistravo pas draugų (vienas konkretus atvejis), dabar jau vėl persideklaravo ten, kur ir gyvena. biggrin.gif

net nepersideklaravo. Kaip paklausiau kaip papuolėte jeigu nepriklausote, tai atsakė, kad labai anksti ryte į eilę įsirašė biggrin.gif
Tai daugiau jau ir nesiaiškinau biggrin.gif
Atsakyti
😄 6.40 aš jau buvau peržengus 5 dešimti...tai ten per keliolika minučiu dauguma suėjo nes kaip rašė 6.20 dar 30-ies nebuvo smile.gif
Na lauksim rezultatu.Girdėjau dar buvo tėveliu kuriems nepriklauso pagal gyv.vieta mokykla. Bet pavaduotoja patikino,kad pirmumas pagal deklaruojamaja gyv.vieta.
Atsakyti