Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno ,,Ryto" pradinė mokykla

Bet aš neįsivaizduoju kam eiti nuo 5ryto juk visus prašymus deda į viena krūva tada žiūri priklauso ta mokykla ar ne oagal gyv.vieta.Juk niekas neregistruoja ar tu atėjai 5ar tu 8ryte visi prašymai vienoje krūvoje ir jokiu išlygu nėra ar tu pirmas ar paskutinis.Na mano nuomonė tokia...nebent visa minia bus taip kad priklauso mokykla ar broliai/sesės lanko tai tada taip...na kryžiuosim pirštus tikimės patekti.
Atsakyti
QUOTE(Arnytė @ 2015 03 25, 15:16)
Bet aš neįsivaizduoju kam eiti nuo 5ryto juk visus prašymus deda į viena krūva tada žiūri priklauso ta mokykla ar ne oagal gyv.vieta.Juk niekas neregistruoja ar tu atėjai 5ar tu 8ryte visi prašymai vienoje krūvoje ir jokiu išlygu nėra ar tu pirmas ar paskutinis.Na mano nuomonė tokia...nebent visa minia bus taip kad priklauso mokykla ar broliai/sesės lanko tai tada taip...na kryžiuosim pirštus tikimės patekti.

mano žiniomis tai žiūri pagal prašymo pridavimo eilę. Juos matyt kažkaip registruoja
Atsakyti
Ir aš supratau kad registruoja išeilės pagal pridavimą, tik pirmumas bus pirmiau iš priklausančių gatvių, o tada kiti norintys jei vietos liks g.gif
Taip pat ir aš girdėjau kad tėvai labai ankstu atvažiuoja užsiimti eilę. Kiek teko girdėti, tai pernai net sąrašiuką tėvai iškarto darė prie vartų (pagal eiliškumą kas atėjo) ir po to tą sąrašiuką perdavė pavaduotojai, va taip ir pagal jį užregistravo prašymus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basakojė: 25 kovo 2015 - 16:28
Pernai draugės vyra stovėjo nuo 4 valandos, berniuko iš darželio mama nuėjo apie 8.30, jos vaikas į Rytą nepateko, nors gyvena visai šalia, nes jau iki jų prašymo susirinko visos klasės. Iš kito berniuko tėvų net nepriėmė prašymo, nors gyvena priešais mokyklą, bet gyvenamoji vieta deklaruota kitur.
Atsakyti
QUOTE(Basakojė @ 2015 03 25, 17:08)
Ir aš supratau kad registruoja išeilės pagal pridavimą, tik pirmumas bus pirmiau iš priklausančių gatvių, o tada kiti norintys jei vietos liks  g.gif
Taip pat ir aš girdėjau kad tėvai labai ankstu atvažiuoja užsiimti eilę. Kiek teko girdėti, tai pernai net sąrašiuką tėvai iškarto darė prie vartų (pagal eiliškumą kas atėjo) ir po to tą sąrašiuką perdavė pavaduotojai, va taip ir pagal jį užregistravo prašymus.

Pernai pati pridavinėjau prašymą, tai būtent taip ir buvo. Prisiklausiusi legendų išsiruošiau 5.40 iš namų. Įsimečiau ausinuką, nes tikrai maniau viena ten stovėsiu. Ateinu, o ten jau būrys tėvelių. Iš kart užregistravo į eilę rašytinę. Buvau 12. Paklausus, kada man reikėjo ateiti, kad būčiau pirma, tai sakė, kad viena mama mašinoj sėdėjo nuo 2 ryto. Pirmasis konkurentas jai atėjo 3.30... Darė 2 sąrašus - vienas paruošiamukų, kitas pirmokų. Prieš 8ias susirinko begalo didelis būrys tėvelių. Mama dariusi sąrašą jį perdavė pavaduotojai, nes per grūstis ir tėvelių kiekį būtų tikrai pasimetusi eilė. Kvietė sąžiningai pagal tą sąrašą. Patik negaliu patikėti, bet kad ir kaip absurdiška, tai yra tiesa.... doh.gif
Atsakyti
Neitiketina! Sakytum mokyklu deficitas butu smile.gif Na ka teks nakti aukot doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nekelkit panikos, pernai buvo kita situacija: buvo dvi klasės iš priešmokyklinukų, šiemet viena, taigi daug daugiau laisvų vietų ir atitinkamai, daugiau šansų pakliūti. smile.gif
Atsakyti
Jei jums si mokykla tikrai priklauso pagal gyv vieta, nuo 2val nakties tikrai nereikia sedeti. Paprastai tokiu metu susirenka tevai, kuriu mokinukai nepriklauso paga gyv vieta. Pabresiu- DEKLARUOTA. Faktiska gyvenama vieta visiskai nesvarbi. Kazkada seniai rasiau apie mano nervu tampyma iki sunus papuole i mokykla. Prasymai tikrai registruojami eiles tvarka ir atitinkamai priimami vaikai. Pirmiausia- is paruosiamuku ir tie, kuriems mokykla priklauso. Nesileiskite ibauginamos tos pavaduotojos- ji kysiu laukia ar ko kito- nezinau. Galite pagrasinti, kad eisite pas direktore (man ji padare teisingos ispudi). Ir nepamirskite, kad kada beatnestumete prasyma, ji PRIVALO uzregistruoti. Idomi tos pavaduotojos politika- man toks jausmas, kad ji diriguoja, kam cia reiketu papulti ir kam ne. Aisku, pagal jai vienai tezinomus faktorius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Plaukuota: 26 kovo 2015 - 08:37
oho blink.gif pirmą kartą sužinojau,kad tokių dalykų ir su mokyklomis būna blink.gif Nepatikėčiau biggrin.gif Tai kažin ir kitose mokyklose taip? Ar tik šioje? nes ji maža.... ir tik pradinukai g.gif

Net juokas paėmė kažkodėl biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamiux @ 2015 03 26, 17:36)
oho  blink.gif pirmą kartą  sužinojau,kad tokių  dalykų ir su mokyklomis būna  blink.gif 
Tai kažin ir kitose mokyklose taip? Ar tik šioje? nes ji  maža.... ir tik pradinukai  g.gif
Ne viena tokia mokykla, panašiai yra su daugeliu pradinių mokyklų. Taip pat ir gimazijų.
Pagrindinėse mokyklose ir progimnazijose kitoks "vaizdelis", o daugiafunkciniuose centruose tai išvis "vaizdelis" liūdnas.
Atsakyti
Manau kitose taip nėra,tik Ryto ir Mašioto pradinėse biggrin.gif čia juokas pro ašaras kai nori,kad tavo vaikas patektu būtent į tokia ar tokia mokykla o ten budėt nuo nakties turi ax.gif gal šiais metais daugiau pirmokėliu pateks nei pernai nes trys pirmos klasės iš kuriu viena užpildys nulinukai lankantys šia mokykla.
Atsakyti
QUOTE(Arnytė @ 2015 03 26, 18:47)
Manau kitose taip nėra,tik Ryto ir Mašioto pradinėse  biggrin.gif čia juokas pro ašaras kai nori,kad tavo vaikas patektu būtent į tokia ar tokia mokykla o ten budėt nuo nakties turi  ax.gif  gal šiais metais daugiau pirmokėliu pateks nei pernai nes trys pirmos klasės iš kuriu viena užpildys nulinukai lankantys šia mokykla.

Na del masioto tai dar negirdejau, kad kas nepapultu ax.gif O va su Ryto ir dar kitsm rajone yra Rutele, tai va I sitas tikrai daug nepapuolusiu yra doh.gif Bet aisku visos pradines uzpildytos, nes dauguma I jas nori vesti, o va didelese mokyklose net pradinuku trukumas unsure.gif
Atsakyti