Labas rytas,
O aš būčiau dėkinga jeigu kas nors parašytų dabartinių trečiokų mokytojas
Nijole Silanskiene musu trecioko.
Patarkit mergaites, ar verta perrasyti i nulinukus is darzelio i sia mokykla ? Kokie lankiusiu atsiliepimai ? Gal kas eis i nulinukus nuo rudens ?
Sveikos,
O aš svarstau taip pat... perkelti mergaitę į ketvirtą klasę rudenį ar nebe.. esama mokytoja,pataria kad nekelti apskritai į kitą mokyklą,nes drovi,nedrąsi,gali nukentėti mokslai.Bet persikėlėm į šilainius,lanko žaliakalnio progimnaziją,trečią klasę.Susisiekti viešuoju-sunkoka .Tuo labiau ir ten tėtis ją vežiodavo,bet dabar nepakeliui viskas pasidarė.
Esama mokytoja siūlo lankyti iki 8 ten pat.O aš labiau pergyvenu dėl važinėjimo,ir kai šalia yra mokyklos.Tik va,kaip adaptuotųsi mergaitė,priklauso ir nuo mokytojos ,manau.Ten ir klausia,ir jau nebebijo.. Pasikeitė savaitei mokytoja,ir viskas-atsiskaitymuose bijojo net ranką kelti,klausti mokytojos kad paaiškintų kažką ir t.t. Smuko ir rezultatas.
Įdomu,kokios mokytojos dirba čia.Ar globoja vaikus,drąsina ir t.t.
O nesodina ,jei ko nesupranta-nemoja ranka,o atydžiai aiškina,savo laiką eikvoja,neskuba namo ...
Na,kad turim fantastišką mokytoją,tai dėl to ir svarstom labai sunku dabar tokių rasti.
O aš svarstau taip pat... perkelti mergaitę į ketvirtą klasę rudenį ar nebe.. esama mokytoja,pataria kad nekelti apskritai į kitą mokyklą,nes drovi,nedrąsi,gali nukentėti mokslai.Bet persikėlėm į šilainius,lanko žaliakalnio progimnaziją,trečią klasę.Susisiekti viešuoju-sunkoka .Tuo labiau ir ten tėtis ją vežiodavo,bet dabar nepakeliui viskas pasidarė.
Esama mokytoja siūlo lankyti iki 8 ten pat.O aš labiau pergyvenu dėl važinėjimo,ir kai šalia yra mokyklos.Tik va,kaip adaptuotųsi mergaitė,priklauso ir nuo mokytojos ,manau.Ten ir klausia,ir jau nebebijo.. Pasikeitė savaitei mokytoja,ir viskas-atsiskaitymuose bijojo net ranką kelti,klausti mokytojos kad paaiškintų kažką ir t.t. Smuko ir rezultatas.
O nesodina ,jei ko nesupranta-nemoja ranka,o atydžiai aiškina,savo laiką eikvoja,neskuba namo ...
Na,kad turim fantastišką mokytoją,tai dėl to ir svarstom labai sunku dabar tokių rasti.
QUOTE(mamiux @ 2015 03 20, 13:02)
Sveikos,
Liko tik metai, nekelčiau. Juk po ketvirtos klasės vėl reikės keisti mokyklą, vėl naujas kolektyvas, nes ir Ryto vaiaki renkasi skirtingas mokyklas. Pakentėčiau tuos metus senojoje mokykloje, o paskui jau žiūrėčiau, kas ir kaip.
Iš kitos pusės:kažin ar yra vietų tose Ryto klasėse, juk ten visada klasės pilnos.
QUOTE(ernoja @ 2015 03 20, 17:42)
Liko tik metai, nekelčiau. Juk po ketvirtos klasės vėl reikės keisti mokyklą, vėl naujas kolektyvas, nes ir Ryto vaiaki renkasi skirtingas mokyklas. Pakentėčiau tuos metus senojoje mokykloje, o paskui jau žiūrėčiau, kas ir kaip.
Iš kitos pusės:kažin ar yra vietų tose Ryto klasėse, juk ten visada klasės pilnos.
tai va.. kenteti galima kažkaip,su trim vaikais,į skirtingas vietas-sunkoka,vienos paleisti nenoriu vis dar,9 metai bus tik....Aš galvojau taip-arba kelti dabar,pripras bent prie kelių klasiokų,kurie (keli) tikrai pereis kartu į kitą mokyklą.. o jei pereis penktoje klasėje į kitą,tai keisis mokytojai visi,vaikui stresas,nes nemačiusi nei vieno,nei aplinkos nepažįsta,ir visi svetimi vaikai,nei vieno iš tos pačios klasės... tai ir svarstau dabar...... ar po truputį pratinimas prie kažko,ar iš karto viskas.. Jautri be galo mergaitė.Gaila,kad namų neįsigijom dar darželyje esant.Tai viskas būtų paprasčiau buvę.
Bet vėl gi,manau ,labai daug priklauso nuo mokytojos,kurių nepažįstu
Tiesa,dar galima į vidurinę ,ko gero ,iš karto.... bet kokia didelė priežiūra ,spėju,prastesnė,nei kai maža mokykla..visi visus pažįsta
QUOTE(mamiux @ 2015 03 20, 22:09)
tai va.. kenteti galima kažkaip,su trim vaikais,į skirtingas vietas-sunkoka,vienos paleisti nenoriu vis
Tiesa,dar galima į vidurinę ,ko gero ,iš karto.... bet kokia didelė priežiūra ,spėju,prastesnė,nei kai maža mokykla..visi visus pažįsta
O į kurią mokyklą paskui planuojate leisti? Gal geriau tada ten iš karto dabar eiti? Pradinukams dažnai atskiri aukštai, korpusai, mokytojai tikrai prižiūri. Ir paprsačiau paskui būtų, nes vis tiek didžioji dalis savo klasės liks, mokykla bus jau pažįstama.
QUOTE(ernoja @ 2015 03 21, 08:39)
O į kurią mokyklą paskui planuojate leisti? Gal geriau tada ten iš karto dabar eiti? Pradinukams dažnai atskiri aukštai, korpusai, mokytojai tikrai prižiūri. Ir paprsačiau paskui būtų, nes vis tiek didžioji dalis savo klasės liks, mokykla bus jau pažįstama.
niu jop.... aš pati nesimokiusi mokykloje Kaune,tai nžn kaip su tais reikaliukais,kad kokie tai ar korpusai atskiri,aukštai ir panašiaia... jei taip,tai gal tada ir realu būtų.Vat o kuri geriau ? Gal esat kažką girdėję,matę.. patirtis kokia? Visai nežinau kas kaip.Gyvenam šarkuvos gatvėje,tai kiek mačiau,meno vidurinė ir grušo,ar kokia tai yra... Jei kas turit kokios info,galite man ir į až papasakoti
Būsiu dėkinga
Sveikos, būsimų pirmokų mamos,
ar jau nusprendėte, pas kurią mokytoją norėtumėte leisti savo vaiką? Gal girdėjot daugiau atsiliepimų? Temoje nieko nepavyko aptikti, tik frazę, kad Dalė švelniausia, kitos reiklesnės, kad Asta išreikalauja, kad mokykloje padarytų užduotis, todėl nereikia apsikrauti namų darbais, ir kad Adelė linkusi turėti favoritus ir juos aukštinti.
Gal kas iš dabartinių ketvirtokų mamų galėtų ką nors pakomentuoti?
Kiek žiūrėjau mokyklos rezultatus, kai tik matematikų koks konkursas, tai visada rašo kad paruošė Dalė, kai lituanistų- Adelė. O kaip Asta? Iš 4C niekas nebūna ruošiami konkursams? Nesakau, kad veržiamės į konkursus- tik įdomu suprasti, kuri stipriau paruošia. O dar aktualiau sužinoti- kuri iš jų sugeba labiausiai sudominti ir motyvuoti mokytis?
Parašykit, kol dar neprasidėjo dokumentų priėmimas...
ar jau nusprendėte, pas kurią mokytoją norėtumėte leisti savo vaiką? Gal girdėjot daugiau atsiliepimų? Temoje nieko nepavyko aptikti, tik frazę, kad Dalė švelniausia, kitos reiklesnės, kad Asta išreikalauja, kad mokykloje padarytų užduotis, todėl nereikia apsikrauti namų darbais, ir kad Adelė linkusi turėti favoritus ir juos aukštinti.
Gal kas iš dabartinių ketvirtokų mamų galėtų ką nors pakomentuoti?
Kiek žiūrėjau mokyklos rezultatus, kai tik matematikų koks konkursas, tai visada rašo kad paruošė Dalė, kai lituanistų- Adelė. O kaip Asta? Iš 4C niekas nebūna ruošiami konkursams? Nesakau, kad veržiamės į konkursus- tik įdomu suprasti, kuri stipriau paruošia. O dar aktualiau sužinoti- kuri iš jų sugeba labiausiai sudominti ir motyvuoti mokytis?
Parašykit, kol dar neprasidėjo dokumentų priėmimas...
QUOTE(mamiux @ 2015 03 21, 14:53)
Gyvenam šarkuvos gatvėje,tai kiek mačiau,meno vidurinė ir grušo,ar kokia tai yra...
Kauno Juozo Grušo meno vidurinė mokykla http://grusas.kaunas...ji-informacija/ Viena iš nedaugelio mokyklų Lietuvoje, turinti visas 12 klasių. Šalia - J.Basanavičiaus gimnazija, priima nuo 9 kl., už Jotvingių g. - T.Ivanausko progimnazija, nuo 1 iki 8 kl.
Jei mergaitę traukia menai, tai tik į J.Grušo mokyklą. Prašyme būtina nurodyti, kad pageidaujate į menų klases.
Papildyta:
QUOTE(Gretabac @ 2015 03 20, 10:25)
ar verta perrasyti i nulinukus is darzelio i sia mokykla ?
Privalumas toks, jog lankantys priešmokyklinę klasę tikrai papuls į I klasę. Sėkmė patekti tiesiai į I klasę abejotina, nes I klasės praktiškai jau bus suformuotos iš priešmokyklinukų.Nesnauskit, lėkit į mokyklą šnekėtis. Nenoriu liūdint, bet gali paaiškėti, jog vietų priešmokyklinėse klasėse jau nebėra.
Sakė kad šiu metu pirmokėliams liks dvi klasės viena klasė jau iš nulinuku suformuota,tad lieka dvi klasės.
Sakykit o cia rimtai jau ta diena kai priimami dokumentai tevai laukia vos ne nuo nakties eileje kad butu pirmi eilese Nes siaip dokumentu priemimas tai vyksta nuo 8 val, bet is pavaduotojos supratau, kad jau eile buna nuo daug anksciau
Sake dvi klases bus priimtos, kazkur 52 vaikai, nes trecia klase jau bus suformuota is priesmokyklinuku Man tai jau mokytoja nesvarbu, nes kiek zinau visos geros, jau dabar svarbu, kad tik pakliuti
Sake dvi klases bus priimtos, kazkur 52 vaikai, nes trecia klase jau bus suformuota is priesmokyklinuku Man tai jau mokytoja nesvarbu, nes kiek zinau visos geros, jau dabar svarbu, kad tik pakliuti