Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno ,,Ryto" pradinė mokykla

Sveikos, gal yra tekę girdėti apie "išankstines padėkas" dėl patekimo į mokyklą? Čia mane daugelis ima atakuoti, kad be jos jokių šansų. Gal galite į AŽ? 4u.gif Būsiu be galo dėkinga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Natūrali @ 2014 03 13, 17:52)
Sveikos, gal yra tekę girdėti apie "išankstines padėkas" dėl patekimo į mokyklą? Čia mane daugelis ima atakuoti, kad be jos jokių šansų. Gal galite į AŽ? 4u.gif  Būsiu be galo dėkinga bigsmile.gif

Jei ši mokykla nepriklauso pagal gyv. vietą - tai jokių šansų
Atsakyti
QUOTE(nerara @ 2014 03 13, 20:17)
Jei ši mokykla nepriklauso pagal gyv. vietą - tai jokių šansų
Mūsų klasėje buvo bet trys iš kitų rajonų
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2014 03 13, 20:33)
Mūsų klasėje buvo bet trys iš kitų rajonų

Gal broliai ar sesės mokėsi. g.gif O be to žinau konkretų atvejį, kai persiregistravo pas draugus, kad į šią mokyklą patektų.
Atsakyti
Planuoja priimti 72 vaikus. 41 - pereis iš paruošiamukų. Tad laisvų vietų lieka 31. Sprendžiant, kad tikrai nemažai bus vaikų, kurių broliai ir sesės lanko jau šią mokyklą (bendruomenės nariams yra primenybė), likusiems šansų dar sumažėja.
Nežinau kiek "skaidrumo" yra šioje mokykloje, priėmimo tvarkoje, bet mes vis dar tikimes stebuklo unsure.gif
Atsakyti
O i kokias mokyklas planuojat lesit vaikus, kai jie baigs Ryto pradine mokykla? Is aplinkiniu, tai kaip suprantu Grusas ir Ivanauskas?
Atsakyti
Tiek stresavau dėl patekimo į šią mokyklą, bet mums pavyko ir nuo rudens vaikas žygiuos į pirmą klasę thumbup.gif Kaip dėl mokyklinių uniformų, ar jau užsisakote? Kaip dėl pasiuvimo kokybės, užsakymo įvykdymo laiko?
Atsakyti
QUOTE(rence* @ 2014 05 13, 22:10)
Tiek stresavau dėl patekimo į šią mokyklą, bet mums pavyko ir nuo rudens vaikas žygiuos į pirmą klasę thumbup.gif Kaip dėl mokyklinių uniformų, ar jau užsisakote? Kaip dėl pasiuvimo kokybės, užsakymo įvykdymo laiko?

O kur jas reikia užsakinėti? Turite kažkokios informacijos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rence* @ 2014 05 13, 23:10)

Aš pirkau dėvetų uniformų mugej ir esu patenkinta dabar mano pirmokėlė tai i antrą klasę vėl pirksim taip pat , o savo turimą išaugtą parduosim,nes nemanau ar verta mokėti už pasiuvima jei gali gauti puikios buklės dėveta wink.gifžymiai pigiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bobusiukas: 14 gegužės 2014 - 08:11
Uniformu siulyciau palaukti, kol bus devetu turgelis mokykloje, berods, birzeli buna. Sunui uz 50Lt nupirkau, kai nauja netoli 300Lt kainuoja. Jei tai berniukas ir gausite gera kaina, pirkite iskart dvejas kelnes, nes kelienius megsta pagadinti ar siaip ka. Uzsakineti pigiausia radau Kestucio g, Hermann parduotuveje- ten uz kelnes sumokejau 70Lt. Dar panasia kaina siule kazkur prie filharmonijos- pabandykite pagooglinti. Dziaugiuos, kad patekote, nes as irgi tiek nervu susigadinau del nieko, todel puikiai suprantu, kaip palengvejo wink.gif
Papildyta:

Kokybe nebloga, ziema pasiuvo per menesi kelnes. Po muges iskart ir uzsisakyciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Plaukuota: 14 gegužės 2014 - 12:17
Laba diena,
Gal galite mamytės parašyti, kurią valandą mokykloje yra antrokų, trečiokų ir ketvirtokų pietūs bei pavakariai.
Ačiū
Atsakyti
Prašyčiau atsiliepimų apie Ryto mokyklos mokytojas :
Adelė Paukštienė,
Asta Karvelienė,
Dalia Ulevičienė.

Prašau apibūdinkite kiekvieną, kaip mokytoja, kokiu principu dirba.

Bučiau dėkinga wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 29 rugsėjo 2014 - 15:13