Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno ,,Ryto" pradinė mokykla

QUOTE(mam2ka @ 2008 08 18, 14:33)
Sveiki,

Pabandykite užsukti į mokyklą, gal dar vis vyksta uniformų mugė (devėtų/išaugtų) g.gif , aš tiksliai nežinau iki kada ji būna, bet kad tokia organizuojama mokykloje tai tikrai.
Arba tiesiog galit paklausti savo auklėtojos, manau ji žinos.

Dekui 4u.gif
Atsakyti
Sveiki mirksiukas.gif Savo vaikucius taip pat leidau i Ryto pradine mokykla ir galiu pakomentuoti keleta mokytoju.
Visu pirma - mokykla labai sauni. Turiu 4 vaikucius, tad 4 kartos verke, per isleistuves. Mokykla silta ir jauki. Mokytojos, bent jau mums pasitaike super. Turejome 3 mokytojas, nes 2 kartos pateko pas viena mokytoja - Grazina Dinsmoniene, mokytoja - is didziosios raides. Tik ji isauklejo islepusius vaikus, parenge juos isejimui i pasauli. Jei buciau galejus, visus vaikus buciau pas ja leidusi. Kita mokytoja - Ausra, taip pat sauni, bet Grazina man arciau sirdies, noes ir apie Ausra nusiskundimu neturiu, tikrai reikli, nuostabi mokytoja. 3 mokytoja - Adele. Vienintele ir nepakartojama. Nuostabi, linksmai griezta, nereali mokytoja. Jei kas domins, rasykit - atsakysiu.
Atsakyti
o sakykit mamkos kurioj vietoj tiksliai šį mokykla randasi? kaip reikalai su rinkliava ir pan dalykais? g.gif:
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 11 10, 13:31)
o sakykit mamkos kurioj vietoj tiksliai šį mokykla randasi? kaip reikalai su rinkliava ir pan dalykais? g.gif:

Ši mokyklėlė yra Šilainiuose, Šarkuvos g. Rinkliava kaip ir visur priklauso nuo pačio žmogaus, ar jis gali, ar jis nori.

Šiaip mano vaiko klasėje, kažkokių stebūklų nėra su rinkleva, atėja į pirmą klasę, taip rinkome g.gif tiksliai nepamenu apie 200 lt, tam kad vaikams (savo vaikams, savoje klasėje)įrengti tualeto patalpą ( ji buvo ir prieštai, bet nuo mokyklos pastatymo nė karto neremontuota, o mokyklėlei jau apie g.gif gal 14 m.) visos medžiagos, plytelės paprastos, bet visą santechniką juk beproto kainuoja. Taip pat padarėme rūbinėje spinteles, kad vaukai turėtų kur susidėti savo reikmenis, kad nesinešiotų visko daug, o palikinėtų mokykloje. Ir visa ši investicija keturiems metams, manau, kad tai normalu, juk norisi kad mūsų vaikai būtų jaukioje aplinkoje , juk joje praleidžia nemažą dienos dalį.
Dabar mes antrokai ir jokiu rinklevu siemet nebuvo, neskaitant kad arteja kaledos, bet cia viskas proto ribose, vaikui skiriama apie 10 lt.( na taip buvo pernai)
Taip pat šią mokyklėlę baigė ir mano vyresnėlis, jo klasėje pamenu pirkome tik lentą.

Žinau, būna tokių situacijų kaip vienas iš tėvelių pasiūlo nerealią pinigų sumą, pradedi diskutuoti, išdėstai savo poziciją ir atsižvelgiama į daugumos nuomonę. Aišku jei jūs tylėsite ir visada tik linksėsite galva, nors ir būsite nepatenkita....

Pas mus kadangi yra dvynukai klasėje, tai kai rinkome tualeto patalpų remontui, tai ne už du vaikus mama mokėjo, o nutarėme visi, kad pakaks kaip už vieną sumokėti. Viskas yra susitarimo, supratimo reikalas.

Oi, na ir pripiškinau blush2.gif
Atsakyti
Sveiki, gal gal kas žinote kiek kainuoja prailginta grupė mėn?
Atsakyti
jei kam reiketu padovanotume ryto prad. mokyklos berniukiskus kostiumus
Atsakyti
QUOTE(Kamparija @ 2008 08 31, 17:40)
Mokytojos, bent jau mums pasitaike super. Turejome 3 mokytojas, nes 2 kartos pateko pas viena mokytoja - Grazina Dinsmoniene, mokytoja - is didziosios raides.

Puiku, tik dėl šios mokytojos įvairių nuomonių yra, kad ji iš didžiosios raidės, tai taip tikrai nesakysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liuksus @ 2009 03 08, 00:45)
Puiku, tik dėl šios mokytojos įvairių nuomonių yra, kad ji iš didžiosios raidės, tai taip tikrai nesakysiu 4u.gif

Gal gali argumentuot? - Aktualu labai. ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 03 08, 23:44)
Gal gali argumentuot? - Aktualu labai. ačiū.

griežtumas yra geras bruožas, bet kartais gerokai perspaudžia, su kolegomis nesutaria, gruboka, kategoriška, sunkiai sukalbamas žmogus.
išmoko gerai, bet aš pas ją savo tikrai neleisčiau, yra geresnių toje mokykloje.
Atsakyti
Liuksus ačiū už ats smile.gif
gal gali kažka konkrečiai rekomenduot?

beja kada jau reikėtu rašyt prašymą dėl priėmimo?
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 03 10, 12:51)
Liuksus ačiū už ats smile.gif
gal gali kažka konkrečiai rekomenduot?

Rekomenduoti tam tikrą žmogų nelengva, pastebėjimus apie kai kuriuos mokytojus galiu parašyti, bet į až, nes tai mano nuomonė, kuri nėra absoliuti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 03 10, 13:51)

Prašymai priimami nuo gegužės 1d., taip pat šią dieną būna atvirųjų durų diena, galima dalyvauti mokytojų pamokose, kad palengvintų jūsų apsisprendimą tarp pasirenkamų.
Atsakyti