Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno ,,Ryto" pradinė mokykla

QUOTE(Kristiniux @ 2014 01 09, 14:58)

beje, man labai aktualu apie birželio mėn stovyklą plačiau išgirst, gal kas jau esat lankę g.gif  kaip atsiliepimai g.gif  jau darbe reik planuot atostogas... doh.gif  visgi 3 mėn atostogas vaikas turės, reik sukt galvą kaip jas praleist, nes tėvelių atostogos ne guminės...

Mano vaikas atrodo po pirmo klasės ėjo į šią stovyklą. Jeigu neturite, kur palikti vaiko, tai gali eiti į stovyklą, vis įdomiau, negu vienam namie sėdėti. Šiaip mano vaikas nebuvo stipriai sužavėtas, kažkiek pramogų buvo, nuvažiuodavo į ekskursijas, bet didesnę dalį laiko jie žaisdavo tarpusavyje klasėje, kažkokių bendrų veiklų nebuvo daug. Sekančiais metais mano vaikas nenorėjo eiti ten, manau, kad tai daug ką pasako.
Atsakyti
Laba visoms,
Gal galėtų atsiliepti dabartinių ketvirtokėlių mamos?
Rugsėji maniškė bus pirmokė. Jei pavyks pakliūti į šią mokyklą, norisi ir mokytojos geros.
Parašykite, prašau, apie mokytojas (galite a.z.), kad būtų kažkiek ramiau.
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(vilzmuide @ 2014 03 06, 09:47)
Laba visoms,
Gal galėtų atsiliepti dabartinių ketvirtokėlių mamos?
Rugsėji maniškė bus pirmokė. Jei pavyks pakliūti į šią mokyklą, norisi ir mokytojos geros.
Parašykite, prašau, apie mokytojas (galite a.z.), kad būtų kažkiek ramiau.
Ačiū

sveika 4u.gif kadangi šiemet yra dvi klasės paruošiamukų, labai abejoju ar turėsit galimybę rinktis mokytoją, net jei pakliūsit į mokyklą. mokytoją rinksis paruošiamukai (kurių yra arti dviejų pilnų klasių), o jau kiti paklius kur paklius. nebent paruošiamukai pasklis po visas tris klases 4u.gif
Atsakyti
Vis tik gal kažkas žino, kokios bus pirmokėlių mokytojos? Su patekimu į šią mokyklą (net ir gyvenant jai priskirtoje teritorijoje) bus labai sunku...Bet beldžiantis į kitas mokyklas jau nebeturi šios privilegijos ir aišku teks atsidurti sąrašo gale, tai kur tiems vaikučiams dėtis...? Kažkoks nesusipratimas...
Atsakyti
QUOTE(rence* @ 2014 03 07, 21:21)
gal kažkas žino, kokios bus pirmokėlių mokytojos?
Žinau.Tos,kurios išleis ketvirtokus ax.gif
Atsakyti
taigi nueikit į ketvirtas klases, pakalbinkit mokytojas. atvirų durų diena bus galų gale. susipažinsit gyvai. niekas jums forume pačios pačiausios, jūsų vaikui tinkamiausios mokytojos neišrinks 4u.gif kas tinka vienam, gali visai netikti kitam.
rence*, neliksit be mokyklos juk 4u.gif nereikia taip baisiai dramatizuoti blush2.gif
Atsakyti
Kas čia blogo, kad ieškau informacijos visokiais būdais, taip pat ir SM forume bigsmile.gif
pirštų flirtas- jei Jums tai trukdo- neskaitykit ir neatsakinėkit blink.gif
Aš čia nedramatizuoju, bet rūpinuosi iš anksto unsure.gif
Atsakyti
na tai pažiūrėkit šitoje temoje ką mamos prieš 4 metus rašė. tikriausiai mokytojos nelabai pasikeitė, pasiskaitinėkit, daugmaž tos pačios dabar ketvirtokus išleis. o geriausia informacija, patikėkit, su pačiomis mokytojomis pabendravus paaiškės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirštų flirtas: 08 kovo 2014 - 23:00
QUOTE(pirštų flirtas @ 2014 03 08, 16:39)
rence*, neliksit be mokyklos juk  4u.gif nereikia taip baisiai dramatizuoti  blush2.gif

Be mokyklos neliks, bet nesinori leisti i mokykla uz gatves, tolimesne, didesne etc, jei priklauso "Ryto". Beja, neisizeiskite, bet puikiai pamenu, kaip dramatizavote pati wink.gif
Atsakyti
Visai normalu,kad mama pergyvena.Aš irgi labai jaudinausi prieš pirmą klasę.Man keisčiau atrodytų,jei būtų atsipūtus ir sakytų: ai,visi mokyklą baigia,tai ir mano vaikas kaip nors... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2014 03 09, 09:52)
Visai normalu,kad mama pergyvena.Aš irgi labai jaudinausi prieš pirmą klasę.Man keisčiau atrodytų,jei būtų atsipūtus ir sakytų: ai,visi mokyklą baigia,tai ir mano vaikas kaip nors...  4u.gif

be abejo, kad normalu. visoms, kurios stengiasi ir domisi, linkiu kad jų vaikai pakliūtų būtent ten, kur norisi.
Germine, berods Jūs į Ivanausko perėjot? 4u.gif ar patenkinti? kaip ten nuo 5os klasės?
Atsakyti
Maniškė tik nuo rugsėjo bus penktokė,tai dar nieko negaliu pasakyt.Bet pagrandukė pirmon eis.Gal kad šeštas vaikas,o gal kad mokytoją pažįstu-visai ramu ax.gif
Atsakyti