Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno ,,Ryto" pradinė mokykla

O kada maždaug būna dokumentų priėmimo laikas? Kur ieškoti informacijos? Eiti pas direktore?
Man atrodo absurdas, jei prašymus pateikę būsimieji pirmokėliai, kurie gyvena vos ne mokyklos kieme, nepateks į šią mokyklą...Tada kur jiems keliauti? Lieka Mašioto su savo turtuoliais ir Ivanausko unsure.gif
Atsakyti
Dar yra ir Grušas.O "Rytas" irgi ne biedniokams ax.gif Skelbimai būna iškabinti gegužės pabaigoj.O ir užeiti paklausti nesunku gi-tada nurodys konkrečią datą 4u.gif
Atsakyti
balandžio 1 d. maždaug būna dokumentų pateikimas 4u.gif šiemet manlyg balandžio 2 d buvo. nepražiopsokit. vis pasiskaitykit mokyklos interneto svetainėje, skelbs iš anksto. gegužės nelaukit, gegužės gale jau vaikų sąrašai būna smile.gif
absurdas ar ne, mokykla ne guminė. nebent kitais metais kažkokiu būdu keturias pirmas klases formuos. jei ne, tada manau bus įtampa kaip reikiant norintiems papulti. jei į apytiksliai 75 vietas jau ateis apie 40 vaikų iš paruošiamukų, tai ne kažin kas belieka. o mokyklai priskirta teritorija nemaža. mokytojas konkrečias irgi paruošiamukai pirmiausiai išsirenka.
sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Germinė ir SSDD- ačiū! Dėl Grušo mokyklos - girdėjau, kad ten vyrauja meninė pakraipa, o musiškis atrodo bus tiksliukas...Būtinai domėsiuos dėl patekimo, vis tik atrodo norėsime leisti į Ryto mokyklą (jei tik pavyks). Pažystamos vaikas eina į Mašioto m-klą- vaje, pakraupau dėl tėvelių sumokamų sumų- nors pradžioje ir mes apie šią mokyklą galvojome...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rence*: 18 lapkričio 2013 - 15:07
Grušas formuoja ir vieną ne meninės pakraipos klasę.Pernai vienoj klasėj buvo pusė ne meninkų.Tik reikia atidžiai išsirinkti mokytoją 4u.gif
Atsakyti
siemet as atejau pirma dokumentu priemimo diena ryte 6.20 tai jau buvau ketvirta eileje
Atsakyti
QUOTE(Jurgux @ 2013 10 16, 22:17)
Ryto mokykla, mokytoja Dalia  wub.gif

Mano grazuole kitai metais keliau i pirma klase pas mokytoja Dalia wub.gif
Kas liecia del prasymu, tai as problemu nematau - mokykla priklauso pagal rajona - neabejoju kad papulsim, nzn ar ka padedes bet brolis ta pacia mokykla lanko, na tik jis 4-tokas, tai susikeis vietomis su sese suole smile.gif
Atsakyti
Dėl vietų vaikams, kuriems ši mokykla priklauso pagal gyvenamąją vietą, patekimo šansai taip pat nėra labai dideli...Manau, čia vyksta panašūs dalykai kaip ir Klaipėdoje (paskaitykit straipsnį)....Aš pakraupau unsure.gif
http://www.delfi.lt/...u.d?id=63689792
Atsakyti
Sveiki, norėjau pasidžiaugti mokyklos projektu "ketvirtokas-pirmokui", kuris mūsų klasėje prasidėjo. Nepaprastai graži idėja wub.gif dukrytė kaip ant sparnų, plepėjo apie naująją draugę visą vakarą biggrin.gif įdomu, ar visose pirmose klasėse vyksta, ar tik mums čia taip pasisekė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(SSDD @ 2014 01 08, 10:29)
Sveiki, norėjau pasidžiaugti mokyklos projektu "ketvirtokas-pirmokui", kuris mūsų klasėje prasidėjo. Nepaprastai graži idėja  wub.gif dukrytė kaip ant sparnų, plepėjo apie naująją draugę visą vakarą  biggrin.gif įdomu, ar visose pirmose klasėse vyksta, ar tik mums čia taip pasisekė  bigsmile.gif

mes 1B bet mano mažė nieko nesakė? g.gif
Atsakyti
mes 1c, projekto metu "draugaujam" su 4c 4u.gif bet koks užsidegimas dabar eiti į mokyklą bigsmile.gif vakar visą vakarą darbavosi prie šito "projekto", su didžiuliu susidomėjimu biggrin.gif tikrai puiki idėja, labai motyvuojanti ir skatinanti stengtis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SSDD @ 2014 01 08, 09:29)
Sveiki, norėjau pasidžiaugti mokyklos projektu "ketvirtokas-pirmokui", kuris mūsų klasėje prasidėjo. Nepaprastai graži idėja  wub.gif dukrytė kaip ant sparnų, plepėjo apie naująją draugę visą vakarą  biggrin.gif įdomu, ar visose pirmose klasėse vyksta, ar tik mums čia taip pasisekė  bigsmile.gif

idėja šauni, bet kol kas maniškis nieko apie tai nepasakojo, mes 1b :ax

beje, man labai aktualu apie birželio mėn stovyklą plačiau išgirst, gal kas jau esat lankę g.gif kaip atsiliepimai g.gif jau darbe reik planuot atostogas... doh.gif visgi 3 mėn atostogas vaikas turės, reik sukt galvą kaip jas praleist, nes tėvelių atostogos ne guminės...
Atsakyti