Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno ,,Ryto" pradinė mokykla

QUOTE(razinnka @ 2013 04 23, 11:03)
Mes visos sesės mokėmės šitoj mokykloj tai mums šita mokykla kaip pragaras smile.gif po trečios klasės mane pervedė kitur ir visa laimė nes labai traumavo smile.gif o sesės baigė bet kaip mano sesė psakytų - vaikystė parduota ir sužlugdyta biggrin.gif bet čia jau buvo prieš 5 metus, gal viskas pasikeitė smile.gif Mokytojos išsirinkdavo savo mėgiamiausius ir juos garbindavo iškeldavo, per tėvų susirinkimus tik vien apie juos šnekėdavo kokia jie darbštūs ir pan. Net mano mamai auklėtoja pasakė kad mano sesė nieko gyvenime gero nepasieks,nors ji buvo tik trečiokė :DDD ir svarbiausia kad ji mokėsi gerai ir nebuvo kažkokia padauža smile.gif

oho Razinnka, parasyk mokytoju pavardes, pas ka pati mokeis ir seses pas ka mokes.
As tai vis galvoju kodel tiek norinciu yra i ta mokykla, kuom ji ypatinga g.gif
Tiesa, o ka mamos mano apie Masioto mokykla, gera ji?
Atsakyti
pas mus per susirinkimą vaikų vardai apskritai neskamba praktiškai. nebent kažkas nereikšminga pasakoma. o šiaip vaikų viešai niekas neanalizuoja, prieini prie mokytojos ir pasikalbi, kas rūpi, individualiai. mokytoja kalba apie visos klasės pasiekimus, rezultatus, o konkrečiai neišbaksnoja kad pvz šitas vaikas padarė tą ir tą.
bent jau mano vaikai dar niekad nesiguodė, kad kažkas jiems būtų pasakęs, mol iš tavęs nieko nebus. kol kas tik giriami ir skatinami.
visur visko yra. jeigu jau Ryte pragaras, tai kur tada vaikams rojus? g.gif
razinka, kiek jums visoms metų, kad prieš 5 metus pradinę baigėt?
Atsakyti
visiem vaikam tiek mokykloj tiek darzeli pragaras ir visi mokytojai durni raso be reikalo blogus pazymius ir t.t. :)manau sutiksite su mano nuomone biggrin.gif
Atsakyti
schmoll.gif Pakeitėm mokyklą,pasikeitė ir vaikas.Iš uždaros,paniurusios mergaitės tapo vėl džiaugsminga,pilna įspūdžių besijuokianti pleputė.Anglų kalba iš baubo tapo draugu,gauna tik gerus įvertinimus ir pagyras,padeda mokytis sesei ir jaučiasi baisiu autoritetu.Ryte gi slėpdavo sąsiuvinius,išplėšydavo pastabų lapelius,meluodavo ir išsisukinėdavo.Tik atėjus atsisveikinti su mokytoja supratau,kodėl : "Gaila,kad išeinate,aš taip tikėjausi ją perlaužti...." doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Germinė: 23 balandžio 2013 - 11:40
QUOTE(Germinė @ 2013 04 23, 13:39)
schmoll.gif Pakeitėm mokyklą,pasikeitė ir vaikas.Iš uždaros,paniurusios mergaitės tapo vėl džiaugsminga,pilna įspūdžių besijuokianti pleputė.Anglų kalba iš baubo tapo draugu,gauna tik gerus įvertinimus ir pagyras,padeda mokytis sesei ir jaučiasi baisiu autoritetu.Ryte gi slėpdavo sąsiuvinius,išplėšydavo pastabų lapelius,meluodavo ir išsisukinėdavo.Tik atėjus atsisveikinti su mokytoja supratau,kodėl : "Gaila,kad išeinate,aš taip tikėjausi ją perlaužti...." doh.gif

taip jus norite pasakyti kad ryto mokykla siaubas baubas ?O kokia mokytoja cia tokia blogiete
Atsakyti
o mano dukra, atėjusi į Rytą, sužydėjo ir atsiskleidė. darželyje irgi buvo viskas puiku, bet čia ji sustiprėjo kaip asmenybė ax.gif visi kas pažįsta, sako kad vaikas labai stipriai pasikeitė, į gerąją pusę. dabar drąsi, išmoko argumentuotai reikšti savo nuomonę, smalsauja, tikrai vaikas į gera pasikeitė ax.gif
tai tik išvada, kiek daug reiškia MOKYTOJAS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SSDD @ 2013 04 23, 10:41)
pas mus per susirinkimą vaikų vardai apskritai neskamba praktiškai. nebent kažkas nereikšminga pasakoma. o šiaip vaikų viešai niekas neanalizuoja, prieini prie mokytojos ir pasikalbi, kas rūpi, individualiai. mokytoja kalba apie visos klasės pasiekimus, rezultatus, o konkrečiai neišbaksnoja kad pvz šitas vaikas padarė tą ir tą.
bent jau mano vaikai dar niekad nesiguodė, kad kažkas jiems būtų pasakęs, mol iš tavęs nieko nebus. kol kas tik giriami ir skatinami.
visur visko yra. jeigu jau Ryte pragaras, tai kur tada vaikams rojus?  g.gif
razinka, kiek jums visoms metų, kad prieš 5 metus pradinę baigėt?

Mano sesė prieš 5 metus smile.gif aš tai jau amžinybė kaip iš jos išėjau smile.gif nžn kur rojus, čia man pačiai nepatiko aišku tai buvo prieš kokius 14 metų biggrin.gif dar dabar atsimenu kaip drebėdavau prieš kažkokius durnus mokyklinius diktantus ir pati tvarka nepatiko. O ir sesėm nepatiko bet jos abi baigė ją, mane į Grušą pervedė nes aš į tą rytą visai nebenorėdavau eiti, ryte nesikeldavau kad tik nieks nevestų smile.gif
Adelė Paukštienė mano mamai ir pasakė kad mano sesė nieko nepasieks, nes tipo užsisklendus ir pan o va jau jos dariukas (kitas mokinys) tai labai gabus ir bus prezidentu biggrin.gif Tai mano sesė buvo nuėjus pas ją kai jau baigės 12 klasę ir pasakė jai kad buvot neteisi, daug pasiekiau, metus Amerikoj buvau, o jūs buvot įsitikinusi kad nieko iš manęs nebus, tai stovėjo išsižiojus ir tipo oj ne ne aš taip niekada nesakiau aš žinojau kad tu pasieksi daug biggrin.gif apgailėtina moteriškė smile.gif kita sesė ir peerėjus į vidurinę atsigavo, drąsi dbr, o ten vaikas tylus buvo bijojo ir pasakyti ką nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(razinnka @ 2013 04 23, 14:38)
Mano sesė prieš 5 metus smile.gif aš tai jau amžinybė kaip iš jos išėjau smile.gif nžn kur rojus, čia man pačiai nepatiko aišku tai buvo prieš kokius 14 metų  biggrin.gif dar dabar atsimenu kaip drebėdavau prieš kažkokius durnus mokyklinius diktantus ir pati tvarka nepatiko. O ir sesėm nepatiko bet jos abi baigė ją, mane į Grušą pervedė nes aš į tą rytą  visai nebenorėdavau eiti, ryte nesikeldavau kad tik nieks nevestų smile.gif
Adelė Paukštienė mano mamai ir pasakė kad mano sesė nieko nepasieks, nes tipo užsisklendus ir pan o va jau jos dariukas (kitas mokinys) tai labai gabus ir bus prezidentu biggrin.gif Tai mano sesė buvo nuėjus pas ją kai jau baigės 12 klasę ir pasakė jai kad buvot neteisi, daug pasiekiau, metus Amerikoj buvau, o jūs buvot įsitikinusi kad nieko iš manęs nebus, tai stovėjo išsižiojus ir tipo oj ne ne aš taip niekada nesakiau aš žinojau kad tu pasieksi daug biggrin.gif apgailėtina moteriškė smile.gif kita sesė ir peerėjus į vidurinę atsigavo, drąsi dbr, o ten  vaikas tylus buvo bijojo ir pasakyti ką nors smile.gif

na kaip suprantu prisiminimai ano amžiaus ne koki bet laikai keičiasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bobusiukas @ 2013 04 23, 11:42)
taip jus norite pasakyti kad ryto mokykla siaubas baubas ?O kokia mokytoja cia tokia blogiete
Ne,tikrai nieko nenoriu pasakyt.Bet kai nevertinama pradinukė po kelių pirmų jos gyvenime užsienio kalbos pamokų parnešė žodžių diktanto įvertinimą B ir pastabą...Iš kiekvienos pamokos po tris pastabas-dienyne,sąsiuvinyje ir pažangumo knygelėj doh.gif Namie išmoksta,patikrinu.Nueina į mokyklą ir neparašo.Supratau,kad per griežtai griebia,bet nepuoliau daryti išvadų,nes galvojau,kad vaikui dar daug mokslo metų prieš akis,bus visokių mokytojų...o be reikalo.Bet supratau tik,kai mokytoja apgailėjo,kad nebepavyks "perlaužti" ...O kad tėvai samdo korepetitorius anglų kalbai,tai vieša paslaptis.Pradinukams doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Germinė: 23 balandžio 2013 - 13:08
Mano vaikas jau penktokas. Apie "Ryto" mokyklą galiu pasakyti tik gerus žodžius. Repetitorių jokiam dalykui nesamdėme. Vaikui irgi buvo ten gerai.
Atsakyti
Kiekvienam sava patirtis...mums ji pakankamai maloni. Tiek vyresniukui, tiek pas ta pačia mokytoja einanti mažiukė. Gal kiek ant sūnaus buvo pasėdusi anglų mokytoja, bet pakalbėjus su ja asmeniškai viskas susitvarkė.
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 04 23, 13:07)
Ne,tikrai nieko nenoriu pasakyt.Bet kai nevertinama pradinukė po kelių pirmų jos gyvenime užsienio kalbos pamokų parnešė žodžių diktanto įvertinimą B ir pastabą...Iš kiekvienos pamokos po tris pastabas-dienyne,sąsiuvinyje ir pažangumo knygelėj  doh.gif Namie išmoksta,patikrinu.Nueina į mokyklą ir neparašo.Supratau,kad per griežtai griebia,bet nepuoliau daryti išvadų,nes galvojau,kad vaikui dar daug mokslo metų prieš akis,bus visokių mokytojų...o be reikalo.Bet supratau tik,kai mokytoja apgailėjo,kad nebepavyks "perlaužti" ...O kad tėvai samdo korepetitorius anglų kalbai,tai vieša paslaptis.Pradinukams  doh.gif

Klystate. Pradinukai nera vertinami pazymiais, bet ju pazanga ir pasiekimai yra vertinami pagal mokyklos/mokytojos susikurta sistema. Siuo atveju, kaip matau yra raides.

Atleiskite, o kur tada tas pastabas rasyti? Ir pastabos turbut ne be reikalo rasomos? Kad kazko neismoko/neatliko/neturi priemoniu? Ar mokytoja is neturejimo ka veikti jusu dukrai pastabas raso?
Atsakyti