Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno ,,Ryto" pradinė mokykla

QUOTE(SSDD @ 2013 04 10, 17:05)
turiu omeny birželio mėn. vasaros stovyklą Ryto mokykloje. lyg tris sav. kalbėjo kad būna  g.gif
kaip jums? patiko? kartosit?
Papildyta:

mokytoja pasakojo kad veikia daug, važiuoja į ekskursijas ir pan. man būtų įdomu išgirst iš tų, kurie lankė realiai, kas ten kaip. nesinori kad dar ir birželį vaikai toje pačioje klasėje kiauras dienas praleistų. vis tik atostogos, norisi jų tikrų. jei tikrai tiek daug nuveikia, kaip pasakojo mokytoja, tai atrodo kad verta...

Tikrai veikia daug, mano sūnėnas jau kelis metus iš eilės eina į tą stovyklėlę ir tikrai važinėja į ekskursijas, lankė baseiną, jis buvo patenkintas
Atsakyti
o mokėti kažin kiek reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bobusiukas @ 2013 04 11, 11:56)
o mokėti kažin kiek reikia 4u.gif

jei gerai pamenu, 400 lt. į tai įeis ir maitinimas, ir ekskursijos, ir bilietai kur reikės (jei aš gerai prisimenu, nenprėčiau dezinformuot). jei teisingai atsimenu, viso 3 savaičių trukmės stovyklėlė.
Atsakyti
QUOTE(ikama @ 2013 04 10, 21:40)
Sveikos, mamytes, gal kas pasidalintu nuomone apie mokytoja Edita Baueryte? Kitamet ji bus pirmokeliu mokytoja. Jei nenorit viesai, labai lauksiu asmeniniu zinuciu.  smile.gif

as irgi noreciau kazka suzinoti apie sia mokytoja, jei galit i az
aciuuuuu
Atsakyti
tai jus man mielosios paaiskinkite biggrin.gif tai dabar gavau zinute kad petekom i mokykla tai ka daryti toliau??????Kada vaziuoti i mokykla uniformu reikia ir t.t. kada cia veiksmas prasides smile.gif? smile.gif
Atsakyti
Jei tinka deveta, tai sekite tema, birzeli buna mokykloje muge. O jei norit naujos, jau beveik galit uzsisakineti arba bent rezervuotis vieta ax.gif Ir nueiti i pamokeles birzeli susipazinimui smile.gif
Sveikinu smile.gif
Atsakyti
O kiek mazdaug kainuoja pasisiuti uniforma (su medziaga ir darbu) g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ikama: 12 balandžio 2013 - 21:02
QUOTE(ikama @ 2013 04 12, 22:01)
O kiek mazdaug kainuoja pasisiuti uniforma (su medziaga ir darbu) g.gif

apie 250 lt. rekomenduoju pasiieškoti siuvyklėlių, kurios apsiimtų, o ne naudotis pvz "Tometos" paslaugomis, kurie atvažiuos į mokyklą, dėl vaizdo vaikus pamatuos, o paskui pasiūs standartinę uniformą, kuri ant jūsų vaiko kabės kaip ant kaliausės ax.gif bet kadangi kaliausės variantas paaiškės rugpjūčio pabaigoje, neturėsit išeities dar kažko ieškotis, nes nebespėsit.
tai patariu iš anksto pasidomėti, kas dar siuva uniformas, gal ir pigiau susisuksit jei patys medžiagą susirasit ir siuvyklėlę nedidelę, kuri ir tuo užsiima.
vienas prie vieno identiškas, kaip Ryto berniukų uniforma, kelnes sūnui parvežiau iš Airijos, berods Dunnes Stores. dvejos kelnės kainavo 10 eurų. beliko pritaikyti švarką. manau ir daugiau britiškų internetinių parduotuvių pilkomis uniforminėmis prekiauja. tik parsisiųsti reiktų stipriai anksčiau, kad dar spėti švarką reikiamo atspalvio pasisiūti.
kelnių berniukui reikia minimum dvejų, sakyčiau. jei vaikas lanko prailgintą, joje patarčiau perrengti švarką į megztuką. koks tikslas tą pusdienį laisvai žaidžiantį vaiką varžyti švarkeliu, ir tą švarkelį bereikalingai drengti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SSDD: 12 balandžio 2013 - 21:32
Mes uz naujas kelnes Kestucio g sumokejom 75Lt. Del svarkelio sutinku su SSDD, nors maniskis tikrai neuzsiimdavo persirengti. jam net nusirengti budavo problema, nes pamirsdavo kartais parsinesti doh.gif Geriausia, be abejo, palikti po pamoku svarkeli savo klaseje. O papildomo apsirengimo gal net nereikia prailgintoj, nes ziema tikrai pakankamai silta wink.gif
Atsakyti
Nagi, mamytes, nejau niekas nieko nezino apie mokytoja Edita Baueryte? verysad.gif
Atsakyti
Mes visos sesės mokėmės šitoj mokykloj tai mums šita mokykla kaip pragaras smile.gif po trečios klasės mane pervedė kitur ir visa laimė nes labai traumavo smile.gif o sesės baigė bet kaip mano sesė psakytų - vaikystė parduota ir sužlugdyta biggrin.gif bet čia jau buvo prieš 5 metus, gal viskas pasikeitė smile.gif Mokytojos išsirinkdavo savo mėgiamiausius ir juos garbindavo iškeldavo, per tėvų susirinkimus tik vien apie juos šnekėdavo kokia jie darbštūs ir pan. Net mano mamai auklėtoja pasakė kad mano sesė nieko gyvenime gero nepasieks,nors ji buvo tik trečiokė :DDD ir svarbiausia kad ji mokėsi gerai ir nebuvo kažkokia padauža smile.gif
Atsakyti
Pas mus (pirmokus) per susirinkimus pakritikuojami/pagiriami kol kas visi vaikai ax.gif
Atsakyti