Gal kam nors jau parase ar petekot i mokykla?Jau labai laukiu neturiu kantrybes
QUOTE(bobusiukas @ 2013 04 09, 11:31)
Gal kam nors jau parase ar petekot i mokykla?Jau labai laukiu neturiu kantrybes
as ir laukiu, bet neparase. Zadejo taip suprantu iki antradienio
QUOTE(*Kriste* @ 2013 04 09, 16:07)
as ir laukiu, bet neparase. Zadejo taip suprantu iki antradienio
ai jos kaip matau neskuba
uzrasiau savo auksa i paruosiamukus, dvi grupes : rytine ir popietine, jei norinciu yra, popietineje vietu dar yra;) nu atrodo atlikau viena darba:D
QUOTE(virgulka @ 2013 04 09, 19:24)
mes jau sulaukem zinutes, kad prieme dukra i pirma klase, dabar lauksim geguzes vidurio, kada bus paskelbta i kokia klase patekom
VALIO ir mes patekom!!!!! tai kazin kada ta vasaros mokyklele bus?
Man iš tos žinutės nelabai ką eina suprasti. Aš tik supratau, kad mes irgi patekom, bet ar nedeklaravę toje teritorijoje gyvenamosios vietos visi nepateko, ar ne - nežinau. Bet labai aktualu sulaukti konkrečių sąrašų, nors skirstymo sistema atrodo gana sąžininga ir kitąmet būsimųjų pirmokų tėvams su palapinėm iš vakaro priduoti prašymus nėra prasmės eiti, nes dokumentų pridavimo eiliškumas nieko nelems ...
QUOTE(Gemini @ 2013 04 09, 18:33)
Man iš tos žinutės nelabai ką eina suprasti. Aš tik supratau, kad mes irgi patekom, bet ar nedeklaravę toje teritorijoje gyvenamosios vietos visi nepateko, ar ne - nežinau. Bet labai aktualu sulaukti konkrečių sąrašų, nors skirstymo sistema atrodo gana sąžininga ir kitąmet būsimųjų pirmokų tėvams su palapinėm iš vakaro priduoti prašymus nėra prasmės eiti, nes dokumentų pridavimo eiliškumas nieko nelems ...
gali buti taip, kad tie kurie nepateko, gavo kitokio turinio laiskuti
QUOTE(virgulka @ 2013 04 09, 17:36)
gali buti taip, kad tie kurie nepateko, gavo kitokio turinio laiskuti
Telefonu man šiandien irgi sakė, kad pateko visi deklaravę ir priešmokyklinę lankę. Kiti gaus pranešimus, kad nepateko. Todėl labai nustebau ir netgi išsigąsti spėjau gavusi pranešimą
Spręndžiant iš to, kad išsiųsti 40+ laiškų, gal tikrai nepatekę gavo kitokio turinio laiškus.
QUOTE(Gemini @ 2013 04 08, 21:43)
Pataisykit, jei klystų, bet įtariu, kad pas Zitą abi priešmokyklinės bus, JEI bus. Viena rytinė, kita popietinė. Prailginta tada būtų pas kažką kitą turbūt. Bet viskas tariamojoj nuosakoj.
QUOTE(SSDD @ 2013 04 09, 08:25)
nerara, ar pas Zitą mokėtės ir nusivylėt? ar tiesiog pirmas įspūdis? aš manau kad jei bus dvi klasės, abi jas turės Zita. iš tų vaikučių kiek pas ją mokėsi, nelabai teko girdėt kad būtų nusivylusių, keista skaityti jūsų tokį pasakymą...
Pasirodo Šilainių darželiai pasitarė ir nusprendė kad nebus priešmokyklinių grupių ir su savo 6mečiais vaikais eikit kur norit
Jau išsiaiškinau kad abi grupės bus pas Zitą - viena ryte, o kita po pietų (užjaučiu vaikus kurie eis po pietų )
Pas Zitą ėjo sūnus ir labai nusivyliau, geriau jau dukra namuose sedės nei eis pas Zitą
QUOTE(nerara @ 2013 04 09, 20:15)
Pasirodo Šilainių darželiai pasitarė ir nusprendė kad nebus priešmokyklinių grupių ir su savo 6mečiais vaikais eikit kur norit
Čia visuose taip? Tai kur dėti šešiametį dirbantiems tėvams? Priešmokyklines klases juk ne visos mokyklos turi.
QUOTE(nerara @ 2013 04 09, 18:15)
Jau išsiaiškinau kad abi grupės bus pas Zitą - viena ryte, o kita po pietų (užjaučiu vaikus kurie eis po pietų )
Pas Zitą ėjo sūnus ir labai nusivyliau, geriau jau dukra namuose sedės nei eis pas Zitą
Čia rimtai taip??? na ryt specialiai paklausiu savo auklėtojų, nes nieko neminėjo, kad nebeturės priešmokyklinukų kitąmet. A B S U R D A S.