Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno ,,Ryto" pradinė mokykla

Nesamone, darzelyje visiem paruosiamukam turi surast vieta. Idomu kokiais kriterijais vadovautusi kuri nepatektu?
Atsakyti
Mes rinkomės darželį, vien ramus pietų miegas ką duoda. O čia po 12 turėsite vaiką leisti į prailgintą. Arba kitas įmanomas variantas, kad po pietų bus paruošiamukai, tai ryte vis tiek auklės reikės turbūt.
Ir tikrai neįsivaizduoju, kad iš darželio turėtų teisę išprašyt. Nes į mokyklos paruošiamąją pvz man, dirbančiai nuo 8 iki 17 tikrai misija neįmanoma būtų leisti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gemini: 26 kovo 2013 - 07:33
Aš irgi pritariu, kad jei nėra galimybės priešmokyklinuko paimti iš karto po pamokų 12val, tai geriau ir neiti ten, nes neįsivaizduoju bent jau savo vaiko įmesto geram pusdieniui tarp 1-4 klasių mokinukų... doh.gif Mes pasiliekam darželyje, pamokėlės, maitinimas, ėjimas į lauką, žaidimai, įvairios išvykos, šventės ir t.t., žodžiu paliekam dar metus tikrosios nerūpestingos vaikystės wub.gif
Atsakyti
na, aš galiu palyginti sūnų, kuris paruošiamukus lankė tikrai stipriame darželyje, ir dukrą, kuri dabar lanko paruošiamą pas Zitą. nors darželis sūnų paruošė tikrai stipriai, Zita su vaikais dirba puikiai. pirmą mėnesį aš spjaudžiausi, kad padariau baisią klaidą, nepalikusi dukrytės darželyje, vaikas pavargdavo be pietų miego ir tikrai vakarais būdavo irzli ir pervargusi. paskui įprato, įsibėgėjo, tapo labai savarankiška ir tiesiog akyse vaikas pražydo ir atsivėrė. esu 100 proc garantuota, kad pirmokėlio adaptacijos sunkumų neturėsim. mokyklą jau vaikas pažinos, tvarką žinos, bus čia senbuvė. iš darželio atėjusiems vaikams manau tikrai sunkiau, ypač tiems kurie papuls į kolektyvą, atėjusį vienu kumščiu iš paruošiamukų. tada ir pasideda adaptacijos, prisitaikymai ir kitos bėdos. vaikystė vaikyste, gerai ji be abejo. bet priešmokyklinė klasė mokykloje irgi turi savų pliusų. mano paruošiamukė jau moka ištisą pasakojimą apie savo šeimą angliškai sudėstyti. be klaidų tongue.gif nes anglų k. būrelį po pamokų lanko. žodžiu, nėra viskas tik juoda ar balta. abu variantai turi pilkų atspalvių. kiekvienam savo pasirinkimas mirksiukas.gif šiandien aš absoliučiai nesigailiu taip pasirinkusi su dukryte. ir prieš Mokytoją Zitą lenksiu galvą tikrai ne vienerius metus, net iš jos išėjusi.
Atsakyti
QUOTE(SSDD @ 2013 03 27, 21:08)
na, aš galiu palyginti sūnų, kuris paruošiamukus lankė tikrai stipriame darželyje, ir dukrą, kuri dabar lanko paruošiamą pas Zitą. nors darželis sūnų paruošė tikrai stipriai, Zita su vaikais dirba puikiai. pirmą mėnesį aš spjaudžiausi, kad padariau baisią klaidą, nepalikusi dukrytės darželyje, vaikas pavargdavo be pietų miego ir tikrai vakarais būdavo irzli ir pervargusi. paskui įprato, įsibėgėjo, tapo labai savarankiška ir tiesiog akyse vaikas pražydo ir atsivėrė. esu 100 proc garantuota, kad pirmokėlio adaptacijos sunkumų neturėsim. mokyklą jau vaikas pažinos, tvarką žinos, bus čia senbuvė. iš darželio atėjusiems vaikams manau tikrai sunkiau, ypač tiems kurie papuls į kolektyvą, atėjusį vienu kumščiu iš paruošiamukų. tada ir pasideda adaptacijos, prisitaikymai ir kitos bėdos. vaikystė vaikyste, gerai ji be abejo. bet priešmokyklinė klasė mokykloje irgi turi savų pliusų. mano paruošiamukė jau moka ištisą pasakojimą apie savo šeimą angliškai sudėstyti. be klaidų  tongue.gif nes anglų k. būrelį po pamokų lanko. žodžiu, nėra viskas tik juoda ar balta. abu variantai turi pilkų atspalvių. kiekvienam savo pasirinkimas  mirksiukas.gif šiandien aš absoliučiai nesigailiu taip pasirinkusi su dukryte. ir prieš Mokytoją Zitą lenksiu galvą tikrai ne vienerius metus, net iš jos išėjusi.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif savo treciaji paruosiamaja leisiu i sia mokykla wink.gif
Atsakyti
labas rytas , na jau dokumentai priduoti belieka savaite laikti ats smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bobusiukas @ 2013 04 02, 10:03)
labas rytas , na jau dokumentai priduoti belieka savaite laikti ats smile.gif

daug buvo norinčių? mes šiemet ramūs, pereinam tiesiai iš priešmokyklinės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SSDD @ 2013 04 02, 11:25)
daug buvo norinčių? mes šiemet ramūs, pereinam tiesiai iš priešmokyklinės  ax.gif

Na pirmas zmogus atejo 5.40 antras 6.00 ryte ,as atejau 6.45 buvau 5 eileje o 7.30 jau buvo tikrai daug zmoniu ,as visai nepagavojau buciau ir as is kart leidus i priesmokykline ir butu ramu ,o dabar nervuojuosi pateks nepateks na jei pagal eile tai gal tilpsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bobusiukas @ 2013 04 02, 10:29)
Na pirmas zmogus atejo 5.40 antras 6.00 ryte ,as atejau 6.45 buvau 5 eileje o 7.30 jau buvo tikrai daug zmoniu ,as visai nepagavojau buciau ir as is kart leidus i priesmokykline ir butu ramu ,o dabar nervuojuosi pateks nepateks na jei pagal eile tai gal tilpsim smile.gif

oho... pernai buvo laisviau...
jei gyvenat toje teritorijoje, tai tilpsit, galit būt ramūs.
Atsakyti
biggrin.gif
QUOTE(SSDD @ 2013 04 02, 11:38)
oho... pernai buvo laisviau...
jei gyvenat toje teritorijoje, tai tilpsit, galit būt ramūs.

kursiu pati pradzia tai gal tipsim
Atsakyti
QUOTE(SSDD @ 2013 04 02, 09:25)
daug buvo norinčių? mes šiemet ramūs, pereinam tiesiai iš priešmokyklinės  ax.gif

Norejau paklausti, ar priesmokyklinukai visa klase pereis pas viena mokytoja, ar pasirinks mokytojas pagal save, kalbu konkreciai apie jusu laida, gal pabendraujate su kitais teveliais ir mazdaug zinote situacija. Klausiu, nes esu nusiziurejus viena mokytoja, pazymejau prasyme, kad pas ja noretume papulti, bet galvoju, kiek cia tu priesmokyklinuku bus, jei pereis visi ir butent pas ja, tai mum kaip ir nelieka vietos verysad.gif Tuomet teks keliauti pas kita
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ikama: 02 balandžio 2013 - 11:45
priešmokyklinukų bet kuriuo atveju yra mažiau, nei bus vienoje klasėje pirmokėlių. tad bet kuriuo atveju į visas tris klases ateis kažkiek vaikų ne iš paruošiamos. kiek kalbėjomės su tėvais, nemažai ketino eiti pas vieną mokytoją, bet kokia iš tiesų situacija nežinau. mano mergaitė turėjo kelias drauges, su jų tėveliais tarėmės kad leisti vaikus kartu ax.gif kažkiek girdėjau ir kitas mokytojas ketino rinktis. abejoju ar visi paruošiamukai eis į vieną klasę ax.gif
aš norėčiau kad kas nors papasakotų apie vasaros stovyklėlę. svarstom ar leisti vaikus, ar išvežti į kaimą atostogauti birželį. kiek realiai ten tie vaikiukai veikia kažką smagaus, įdomu nesigauna kad didžiąją laiko dalį prakiūto klasėje? gal kas pasidalins įspūdžiais, kas yra lankęs?
Atsakyti