Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno ,,Ryto" pradinė mokykla

Šiaip bet kurioje siuvykolje gali pasiūti uniformą, net nebūtina specializuota. manau, kad paprastoje da ir pigiau būtų. Be to, mokykloje pirmą mėnesį dar leidžia pirmokams ateiti ir su ne pilna uniforma.
Atsakyti
QUOTE(aidakurs @ 2012 08 06, 13:07)
Labas mamytes, ot ir susilaukem per tas atostogas, uniforma "Tometoj" pasiutu tik Rugsejo galui....  doh.gif    blush2.gif
Gal kas is jusu turi parduoti gero stovio uniforma 140-145cm. berniukui ??????  Lauksiu i AZ iskart rasykite savo kontaktus, kad galeciau pasiskambinti.Labai dekoju  4u.gif

Aš nė kart nesiuvau uniformos (sūnus bus trečiokas) ax.gif , nueinu į bazę ir nuperku, tuo pačiu gan daug pinigų sutaupau thumbup.gif . Ir visai mano vaikas neišsiskiria iš kitų, nes uniformos spalva atitinka, o dar kai vieni vaikšto su senesnės medžiagos, o kiti su naujos medžiagos uniformomis, tai išvis neišsiskiria mirksiukas.gif
Atsakyti
nerara, gal gali parasyti tiksliau?
Atsakyti
QUOTE(nerara @ 2012 08 06, 21:31)
Aš nė kart nesiuvau uniformos  (sūnus bus trečiokas) ax.gif , nueinu į bazę ir nuperku, tuo pačiu gan daug pinigų sutaupau  thumbup.gif . Ir visai mano vaikas neišsiskiria iš kitų, nes uniformos spalva atitinka, o dar kai vieni vaikšto su senesnės medžiagos, o kiti su naujos medžiagos uniformomis, tai išvis neišsiskiria  mirksiukas.gif

Taip ir padarem, nes labai jau supanikavom, kad netures vaikas kostiumo rugsejo 1-aja. Nupirkom bazej, yra 4, 9 ir 10 sandeliuose.
Atsakyti
QUOTE(aidakurs @ 2012 08 08, 00:01)
Taip ir padarem, nes labai jau supanikavom, kad netures vaikas kostiumo rugsejo 1-aja. Nupirkom bazej, yra 4, 9 ir 10 sandeliuose.

Aciu labai, reikia antru kelniu...Sviesioka man ta uniforma pirmokeliams biggrin.gif Pirksiu pakaitines.
Atsakyti
mes vakar nuvažiavom į Tometą" atsiimti uniformos ir išsigandom doh.gif nors vaiką matavo, pasiuvo kokiais 3 dydžiais per didelę, kybo kaip ant pakabo viskas doh.gif įširdau, juk siuva "pagal užsakymą", tam ir matuoja kad pasiūtų būtent mano vaikui, o ne karlsonui doh.gif palikom persiūti, tikiuosi atsiimsim žmonišką unsure.gif būtų smagu, kad pasidalintų mamytės informacija, kokiose dar kitose siuvyklose uniformas siūdinasi, būtų patirtis kitiems metams 4u.gif
dar paprašysiu mamyčių, kurių vaikiukai jau vyresnėse klasėse, pasidalinti informacija apie "Ryte" taikomą vaikų žinių vertinimo sistemą. visai išgaravo šis klausimas, kai bendravom su mokytoja doh.gif vaikas vis klausinėja, ar bus mokykloje pažymiai ax.gif gal kas papasakos, kaip vaikų žinios vertinamos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SSDD @ 2012 08 08, 10:00)
mes vakar nuvažiavom į Tometą" atsiimti uniformos ir išsigandom  doh.gif nors vaiką matavo, pasiuvo kokiais 3 dydžiais per didelę, kybo kaip ant pakabo viskas  doh.gif įširdau, juk siuva "pagal užsakymą", tam ir matuoja kad pasiūtų būtent mano vaikui, o ne karlsonui  doh.gif palikom persiūti, tikiuosi atsiimsim žmonišką  unsure.gif būtų smagu, kad pasidalintų mamytės informacija, kokiose dar kitose siuvyklose uniformas siūdinasi, būtų patirtis kitiems metams  4u.gif
dar paprašysiu mamyčių, kurių vaikiukai jau vyresnėse klasėse, pasidalinti informacija apie "Ryte" taikomą vaikų žinių vertinimo sistemą. visai išgaravo šis klausimas, kai bendravom su mokytoja  doh.gif vaikas vis klausinėja, ar bus mokykloje pažymiai  ax.gif gal kas papasakos, kaip vaikų žinios vertinamos?  4u.gif

atsiskaitomieji darbai vertinami procentai; kiti darbai - puiku, geras darbas ir t.t... Pažymių niekas nerašo, yra vertinimo knygelės, tai ten pagyrimai ir pastabos, bet paskutiniu metu visa ta informacija yra rašoma e. dienyne thumbup.gif , bent jau mūsų klasėje, žinau kad kitos mokytojos e. dienyno nepildo ax.gif
Atsakyti
Jau ne pirmas vaikas lanko šią mokyklą. Vertinami vaikai vaikiškai, bet vertinimas yra. Bent jau pas mus visas pagrindines pastabas ar pagyrimus rašo į knygeles, kurias vaikas turi parnešti namo, gauti tėvų parašą. Dienyne nieko per daug nesimato, todėl bent jau pas mus klasėj kol kas nuspręsta naudotis "fizine" knygute. Ypač tai svarbu, kai gaunamos pastabos... blush2.gif Taip labiaus jaučiasi vaiko suinteresuotumas mokytis, parnešti pagyrimą, pasididžiuoti, ir žinoti, kad blogai elgiantis reiks rodyt pastabą...
O dėl uniformų. Visada vaikams siuvau reikiamas. Visų pirma - jų audinys - kokybiškas. Vilnelė. Vaikas su ja praleidžia pusę dienos. Ji kvėpuoja. Pirmą kartą čia perskaičius nuėjau pažiūrėti į bazę tų bazinių. Skiriasi jų spalva, jau nekalbant apie tai - kad jos sintetinės. O uniforma bus pigesnė, jei siųsit pas savo siuvėja, kuri ima mažiau.
Geros sėkmės 4u.gif
Tai nuostabi mokykla, vėliau, stojant į sekančias iš "Ryto" priima besidžiaugdami, nes žino - vaikai labai gerai paruošti biggrin.gif
Atsakyti
Rugsėjo 1-osios šventė įvyks Rugsėjo 3d. 10h mokyklos kieme 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nerara @ 2012 08 16, 15:49)
Rugsėjo 1-osios šventė įvyks Rugsėjo 3d. 10h mokyklos kieme  4u.gif

aciu, truputi gaila, bet nieko nepadarysi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2012 08 16, 15:50)
aciu, truputi gaila, bet nieko nepadarysi ax.gif

aš irgi tikėjausi kad šeštadienį bus, bet.... mirksiukas.gif
Atsakyti

!