Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno ,,Ryto" pradinė mokykla

QUOTE(Almuka @ 2012 04 16, 21:34)
prie ko cia ismokymas?

cia as apie kelia i mokykla ir pereja 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linastri: 16 balandžio 2012 - 20:37
QUOTE(linastri @ 2012 04 16, 20:36)
cia as apie kelia i mokykla ir pereja 4u.gif

supratau...
niekaip nesuprantu, kam tuomet direktore turetu tusciai svaistytis zodiniais pazadais?
siandien spejau suzinoti, kad ir pateptu ne vienas pateko. reiskias, reiks tepti...
Atsakyti
O koks kieno reikalas kada tas vaikas deklaruotas? Tikrai jau tai ne Jusu reikalas. Jeigu as buciau direktore ir manes to pareikalautu parodyti, tai atsakymas butu kokiu pagrindu as turiu Jums tai rodyti. Tas vaikas vienas nebus deklaraves savo gyvenamos vietos, o tevai kitur. Tai nereikia skleisti ereziju.
Suprantu apmauda, kad kazkas buvo pirmesnis, nes balandzio 2 d. atejo nuo 7.30 val ryto ir stovejo eileje. Nors pas direktore papuoliau tik 9 val. Pries mane is stovinciu "svetimo" nebuvo neivieno, visi priklausantys.
Per atviru duru diena direktore sake, kad kas pirmesnis, tas ir papuls. Manau kas ten buvo, visi suprato, kad reikia ateiti balandzio 2 d. is ryto, o ne po 2 savaiciu. Ir tik po to, kai perskaitoma Supermama.lt , kad klases suformuotos.
Vienu zodziu, linkiu Jums sekmes Jusu nelengvame buvime...
Atsakyti
Aciu uz palinkejimus.
Apie pirmesni-gudresni tikrai nieko negirdejau, nes pati jai klausimus uzdavinejau, kai buvome vedziojami po klases. jei ji taip butu pasakius, buciau ir po vidurnakcio atsistojus.
Del vienos nesekmes tikrai nemanyciau, kad mano "buvimas nelengvas". Keistokas poziuris.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almuka: 16 balandžio 2012 - 20:56
QUOTE(Almuka @ 2012 04 16, 22:46)
supratau...
niekaip nesuprantu, kam tuomet direktore turetu tusciai svaistytis zodiniais pazadais?
siandien spejau suzinoti, kad ir pateptu ne vienas pateko. reiskias, reiks tepti...

Jeigu siek tiek butumet taktiskesne, tai apie tokius dalykus cia nerasytumet. O padarytumet taip kaip Jums atrodo...
Atsakyti
Kas nesvaru, nereikia slepti. o ir taktas cia ne prie ko.
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2012 04 16, 21:46)
supratau...

atsargiai, čia viešoji erdvė ir su žodžiais reikia skaitytis, kad netektų atsakyti už šmeižtą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SSDD @ 2012 04 16, 22:06)
atsargiai, čia viešoji erdvė ir su žodžiais reikia skaitytis, kad netektų atsakyti už šmeižtą  smile.gif

Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2012 04 16, 21:55)
Aciu uz palinkejimus.
Apie pirmesni-gudresni tikrai nieko negirdejau, nes pati jai klausimus uzdavinejau, kai buvome vedziojami po klases. jei ji taip butu pasakius, buciau ir po vidurnakcio atsistojus.
Del vienos nesekmes tikrai nemanyciau, kad mano "buvimas nelengvas". Keistokas poziuris.

jūs negirdėjot, kiti - girdėjo, tai nereiškia kad nebuvo sakyta.
nesėkme jūsų atvejį irgi sunku pavadinti, greičiau mamos aplaidumas ir mėginimas ieškoti kaltų tame, kur kalta labiausiai pati. ir kai po viso to dar mėginama viešoje erdvėje skalauti iš svetimų skalbinių neaišku, ar egzistuojančias dėmes, labai suabejočiau, ar beatsiras geranoriškai į jūsų situaciją žiūrinčių žmonių, kuriems turėtų skaudėti galvą dėl to, kurią gatvę moka pereiti jūsų vaikas. kurio vaiko mama esate, akivaizdu visiems, tad net jeigu jį ir priims į šią mokyklą, spėju, kad "mamos-skandalistės-purvų drabstytojos-laipiotojos per kitų galvas" vaiko etiketę pati savo vaikui užklijavote visiems keturiems metams 4u.gif
Atsakyti
Tikrai tai nera aplaidumas. Rasau dar karta- sirgo visa seima. Esu tikra, kad yra ir daugiau tevu, butent ta diena negalejusiu atvykti. Ir tikrai nenoriu, kad kam skaudetu del manes galva, tiesiog klausiau patarimu. Ir per galvas niekada gyvenime nejau, tiesiog noriu tureti, kas man priklauso. Ir idomu, kaip nustatete, kurio vaiko mama esu? O poziuris i vaika neturetu priklausyti nuo mamos- nejaugi ir i jus toks zmoniu poziuris?
beja, nieko neapsmeiziau, tik parasiau tai, ka su manimi snekejo.
Atsakyti
tiek to, nebesivelsiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SSDD: 17 balandžio 2012 - 09:48
Nebesivelkit, issiaiskinau, del ko manimi taip piktinates...Sekmes ir jums wink.gif
Atsakyti