Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno ,,Ryto" pradinė mokykla

na, reik tiketis, kad papulsim- pagal gyvenama vieta priklausom, bet paruosiamukus darzely baigsim...
mane labai siutina pradinuku uniformavimas tik, o ypac ju kainos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2011 05 13, 08:05)
na, reik tiketis, kad papulsim- pagal gyvenama vieta priklausom, bet paruosiamukus darzely baigsim...
mane labai siutina pradinuku uniformavimas tik, o ypac ju kainos doh.gif

o man uniformos labai patinka. Visi vienodi ir nereikia sukt galvos kuo rengti. O del brangumo...mums pasiutos naujos uztenka dviem metam. Buna devetu muge, o ir siaip daug kas uz simboline kaina parduoda
Atsakyti
QUOTE(LAUDER @ 2011 05 12, 16:49)
Mūsų sūnus šiemet baigs mokslus šioje mokykloje. Atminty liks tik geri prisiminimai
tiek apie mokykla ir aišku apie pirmąją mokytoją.  Esame labai patenkinti savo mokytoja ir labai gaila skirtis su ja tiek vaikui tiek mums verysad.gif . O tos kurios abejoja tai tikrai labai gera mokykla.

Jei ne paslaptis, kokia buvo jūsų mokytoja? Galit ir į AŽ. ax.gif
Atsakyti
Sveiki visi, dėl mokytojų gerumo tai daug skirtingų nuomonių kaip ir skirtingų vaikų. Vienam vaikui ji gali būti gera, o kitam jau ji bloga, čia daug priklauso ir nuo vaiko santykių su mokytoja. Kaip pvayzdys gali būti turint du vaikus vienas baigs pas tą pačią mokytoją ir bus patenkintas jau kitam ji netiks....
Atsakyti
Sveiki! Labai reikia skubios informacijos apie mokytoją AUŠRĄ JUŠKIENĘ. Ji šiuo metu dekrete. Labai prašau atsiliepimų apie ją.
Atsakyti
Skubiai ieškau pirmokui kelnyčių prie švarko. unsure.gif unsure.gif Iš senesnės Drobės medžagos.
Atsakyti
Šiandien buvo dėvėtų uniformų mugė rolleyes.gif
Atsakyti
sveiki
turiu uniforma pirmokei ir treciokei,ka domins prasom i az
Atsakyti
Sveiki. Gal kas turite uniformą pirmokui berniukui? Ir gal kas gali konkrečiau pasakyti apie tą sandėlį Urmo bazėj?
Bijau, kad galim nebespėti uniformos pasisūti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(*saulė* @ 2011 07 25, 12:15)
Sveiki. Gal kas turite uniformą pirmokui berniukui? Ir gal kas gali konkrečiau pasakyti apie tą sandėlį Urmo bazėj?
Bijau, kad galim nebespėti uniformos pasisūti.  g.gif

Urme 9 sandelyje yra mokykliniai švarkai tik, kelnių jie neturi. Aš asmeniškai savo vaikui perku pilką 5d kostiumą iš ebay kuris kainuoja 3 kart pigiau nei uniforma smile.gif
Vilijampolės turgui mačiau pilkų kostiumų apie 70 LT kainuoja
Atsakyti
QUOTE(lelija111 @ 2011 06 03, 12:22)
Skubiai ieškau pirmokui kelnyčių prie švarko. unsure.gif  unsure.gif Iš senesnės Drobės medžagos.

Sveiki, turiu sūnaus kelnytes puikiam stovyje( jos buvo šventinės), tik dabar jau per trumpos, dar turiu ir atsargines t.y vadinau kasdieninėmis ,kadangi per plauką medžiaga tamsesnė tai nešiodavo (droždavo) kasdien...... rašyti į AŽ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tarvyd: 05 rugpjūčio 2011 - 15:05
Sveiki, gal kas turit kokios informacijos apie Asta Karveliene? kiek zinau ji naujoji pirmoku mokytoja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mader: 12 rugpjūčio 2011 - 09:11