Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno ,,Ryto" pradinė mokykla

mok. Dalia (anglu k.) paliko gera ispudi didis.gif , maniskis treciokas sioje mokykleleje, bet nuo parengiamosios grupes iki antros klases lanke anglu kalbos bureli pas mok. Dalia, esu labai patenkinta didis.gif
Atsakyti
gal kas jau žino kada bus atvirų durų dienos
Atsakyti
Bukit geros patarkit kokia aukletoja pasirinkti siais metais? gal yra mamyciu kuriu vaikuciai siuo metu ketvirtokai? Labai prasau info. aciu
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2010 03 10, 22:36)
gal kas jau žino kada bus atvirų durų dienos

manau kaip kasmet, geguzes pirmosiomis dienomis, sekite info siame mokyklos puslapyje:
Kauno „Ryto“ pradinė mokykla
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mam2ka: 19 kovo 2010 - 20:02
Siais metais atviru duru diena planuojama balandzio pabaigoje, gal paskutine savaite
Atsakyti
2010 m. gegužės 3 d. - Atvirų durų diena
Atsakyti
mes irgi norėjom lankyti šita mokyklą, bet kai teko apsilankyti pas direktore ir pavaduotoja tai kažkaip ir fantazija atšoko tenai eiti, jau tokios pasipūtusios net neklausk, schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepaaa @ 2009 06 11, 12:17)
Baigiau šią mokyklą jau šiek tiek daugiau nei prieš penkis metus ir iki šiol galėčiau tik geru žodžiu minėti. Patekau pas nuostabią mokytoją - Ingridą Ū. Ji buvo kaip antroji mama: visą laiką patardavo padėdavo ir su šeimomis bendravo, todėl klasės kolektyvas buvo išties darnus. Šventės toje mokykloje taip pat labai idomios ir isskirtines. Ir alinka jauki. Na žodžiu mokykla į kurią norėčiau sugryžti  mirksiukas.gif

Paminėta mokytoja-vienintelė gera per visus mano jaunėlio mokslus.
Atsakyti
Turime Ryto m-klos uniforma mergaitei mirksiukas.gif ka domina prasom i az mirksiukas.gif
Atsakyti
aš taip pat turiu RYTO uniformą berniukui.švarkas, dvejos kelnytės ir baltinukai. jei domina - per až.
Atsakyti
Gal kas galit parekomenduoti busimu ketvirtoku mokytoja ( dabartiniu astuntoku ar dvyliktoku pradinuke). Kitais metais reikes leisti pirmokeli ,todel noreciau suzinoti apie sias mokytojas.
Atsakyti
pirkčiau nebrangią dėvėtą uniformą pirmokei perrengti po dailės pamokėlių mirksiukas.gif

ūgis 120 cm
Atsakyti