Sveikos, gal kuri galėtų patarti kada reikia užrašyti vaiką į šią mokyklą? Maniškiui dar toloka iki mokyklos - liko dar 2 metai - bet sakau, gal jau reiktų užsirašyti ?
mes irgi norėtumėm papulti į šia mokyklą, bet kažin ar tai tai įmanoma kai nepriklauso pagal gyvenimo vieta, o gal kam pavyko
QUOTE(jurgitux1978 @ 2009 10 03, 20:25)
mes irgi norėtumėm papulti į šia mokyklą, bet kažin ar tai tai įmanoma kai nepriklauso pagal gyvenimo vieta, o gal kam pavyko
O kuom ypatinga ši mokykla, kad į ją reikia kažkaip patekti? (Nes mums ji pati arčiausia pagal gyvenamąją vietą, bet mes planuojame keliauti visai į kitą, ir ji gana toli nuo namų. ) Gal galite papasakoti apie šią mokyklą?
QUOTE(Larysa @ 2009 10 18, 01:48)
O kuom ypatinga ši mokykla, kad į ją reikia kažkaip patekti? (Nes mums ji pati arčiausia pagal gyvenamąją vietą, bet mes planuojame keliauti visai į kitą, ir ji gana toli nuo namų. ) Gal galite papasakoti apie šią mokyklą?
sioje temoje tikrai nemazai apie ja prirasyta, tik reikia pasiskaityti
Sakykit, kada siokje mokykloje buna atviru duru diena?DEKUI
QUOTE(mil @ 2009 10 31, 10:31)
Sakykit, kada siokje mokykloje buna atviru duru diena?DEKUI
jeigu gerai atsimenu, tai geguzes pirmosiomis dienomis, pries kelias savaites, ant mokyklos duru buna iskabintas informacinis skelbimas.
cia apsilankius manau rasite info.
mano mazgė rudenį bus pirmokė.Bet įdomu,kaip ten paruošiamoji grupė?Ir ką reiškia nulinė klasė?
Tokiu nedėkingu laiku gimė-visai nesubrendus mokyklai ir labai jautri-pergyvenu
QUOTE(Skiautelė @ 2010 01 06, 22:04)
mano mazgė rudenį bus pirmokė.Bet įdomu,kaip ten paruošiamoji grupė?Ir ką reiškia nulinė klasė?
Mano sūnus lanko paruošiamąją grupę, kitaip vadinamą nuline klase. Esu visai patenkinta , vaikui taip pat labai smagu ir noriai eina į mokyklą
Gal kas zinote kokios mokytojos siais metais nuo rugsejo 1 ims pirmokelius Ir gal galite jas apibudinti? Cia turbut kreipiuosi i 4 toku mamytes.Aciu uz bet kokia informacija.
QUOTE(amir @ 2010 01 23, 16:15)
Gal kas zinote kokios mokytojos siais metais nuo rugsejo 1 ims pirmokelius Ir gal galite jas apibudinti? Cia turbut kreipiuosi i 4 toku mamytes.Aciu uz bet kokia informacija.
Žinau tik vieną mokytoją kuri šiemet turi ketvirtokus, o kitais metais tikiuosi pas ją papuls ir mano vaikas. Šiuo metu pas ją mokosi mano sesuo, mamos atsiliepimai apie ją tik patys geriausi, mano sūnui ji irgi labai patinka (ši mokytoja dėsto jam anglų kalbą)
Na net ir nzn ką čia daugiau pasakyti, šiaip per atvirų durų dieną galima daug išgirsti ir pamatysi, susipažinti su mokytojomis ir aplankyti klases.
o koks šitos mokytojos vardas