Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno ,,Ryto" pradinė mokykla

Lera, Šilainių vidurinė turi atskirą pradinę mokyklėlę, ji yra Rasytės gatvėje. Mano vienos draugės mergaitė ten mokėsi, buvo patenkinta, iš šios mokyklėlės automatiškai perveda į Šilainių vid., bet toliau galima ir kitą mokyklą rinktis.
Jeigu atmintis nešlubuoja, tai ten užsienio kalba - vokečių.
Atsakyti
Sake jau nėra atskiru patalpų mažiukams.. visi bendrai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 05 12, 20:35)
tai mes ankščiau su visais ir padavėm prašymus , juk ankščiau nežinojom kad nepriims ..

tikrai ne tai turėjau omenyje lotuliukas.gif , bet jūsų pasirinkimas yra jūsų, svarbu išlikti oriam prieš save 4u.gif
Atsakyti
o ką kad su pakištukais nuvaryt? man tai nepriimtina ir nesvarbu koks tikslas.
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 05 12, 23:34)
man tai nepriimtina ir nesvarbu koks tikslas.

nesutikčiau su jumis, tikslas svarbu, ypač liečiantis savo vaikus, bet niekas nesako, kasd kitoje mokykloje blogai, aš dėl savo vaiko tikrai nekariaučiau žūt būt dėl Ryto pradinės, bet jei prioritetai jai, tai jau bandyčiau visaip.
Atsakyti
Bandysiu visaip bet niekam jokių pakištukų neduosiu deja , man būtu šlikštu kad taip negali priimt o su pakištukų jau vieta atsirastu? ojj ne , tai ne man.... deja... Rytoj vyras planuoja pas direktorė o ne pavaduotoja nuvaryt pakalbėt juk nieko nepraras jei ne tai ne.
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 05 12, 22:43)
Sake jau nėra atskiru patalpų mažiukams.. visi bendrai sad.gif

pasirodo atsilieku nuo gyvenimo lotuliukas.gif

Jei esi užsispyrusi, tai manau gali pasiekti savo tikslą, nežinau tiksliu faktų, bet maniškio pirmą klasę tipo jau buvo suformave, pasakė, kiek vaikučių bus, pagal suolų skaičių formuoja, o atėjus Rugsėjo pirmąją, ir mums ir mokytojai buvo staigmena, kad dar papildomai priimtas vaikas, mokytoja pyko, kad neturės kur to vaiko pasodinti, tai teko patiems tėvams nupirkti mokyklinį stalą...

kadangi viltis miršta paskutinė, Lera , išbandyk visus įmanomus būdus tikslui pasiekti.
Atsakyti
bet sunku putot kai pasako jus nepriklausot pagal rajoną doh.gif
Atsakyti
Lera, aš kai šiandien kalbėjau, tai klasės tikrai dar nesuformuotos, ir sąrašai negalutiniai, nes kiek supratau iki 05.15 gi priiminėja dar prašymus. O iškabins pačius sąrašus tai iš vis paskutinę geg. savaitę. Taip kad tikrai gi jei norėtų galėtų pakoreguoti, tik va ką realiai į akis pasakytų.
Atsakyti
aš jau matau vaizdą kai aiškins kad jus nepriklausot ir ką tu jiems? ...
Atsakyti
Bandyt žmoniškai kalbėti, kad Mašioto ne paslaptis brangininkai, kišenė to neišgali ten vaiką leisti, Grušo - nėra prailgintos grupės, o Ryto tinkama mokykla visais aspektais ir tt ir tt, na nenorėsk lausyti, tai nieko nepadarysi, per prievartą aš irgi nelysčiau...
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 05 13, 00:10)
aš jau matau vaizdą kai aiškins kad jus nepriklausot ir ką tu jiems? ...

na ir jie bus visiškai teisūs, kodėl turėtų,jei visur būtų vadovaujamasi vien tėvų norais, tai būsų chaosas, nes norai skirtingi, sistema yra sistema ir nieko čia nepadarysi, norint ją apeiti reikia labai jau daug pastangų įdėti arba pasikliauti sėkme.
Atsakyti