Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos VI

QUOTE(Dakie @ 2007 05 08, 10:22)
Gal galite pasakyti, kaip veikia saulė skydliaukę. Man dabar neleido saulėje būti.  verysad.gif kas darosi nuo saulės?  g.gif

labutis 4u.gif

saulė berods aktyvina skydliaukę, tuo pačiu ir vėžines ląsteles, jei tokių yra unsure.gif

man irgi neleido degintis šią vasarą... bet ar kitą jau bus galima?
negaliu žiūrėt į savo baltas kojas... taip norisi į soliariumą nueiti bent kelis kartus...
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2007 05 04, 19:02)
Sveikos. Man irgi padidėjo tg, 1,18 verysad.gif  nežinau ką daryt, labai nervuojuos verysad.gif

Joliuke, uzjauciu, suprantu, kad nerviniesi. Bet tikrai toks skaicius nieko blogo nesako. Skaiciau, kad iki 5 - normalu, juk jis rodo skydliaukes lasteliu dauginimasi, nebutinai Ca. Nors, jeigu teisingai suprantu, kuo daugiau atauga skydliaukes, tuo daugiau galimybiu atsinaujinti Ca, deja.
As nezinau dar savo reikalu, labai jau sunku laukti visokiu atsakymu ir sprendimu.
Dabar geguzes pabaigoje turiu buti pas gydytojus, ziuresime, ka sakys po to kazkokio man nelabai suprantamo stimuliavimo Thyrogen'u. Sake, jis parodys, ar reikia antro jodo. Lietuvo, regis, nera uzsakiusi sito vaisto - del ciekavumo ieskojau registracijos ir neradau. Suprantu, kodel neuzsako, nes gavau saskaita - oi oi oi.

Merginos, kaip kitoms einasi? kaip tyrimai?
Sekmes visoms
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 05 08, 03:31)
labutis 4u.gif

saulė berods aktyvina skydliaukę, tuo pačiu ir vėžines ląsteles, jei tokių yra  unsure.gif

man irgi neleido degintis šią vasarą... bet ar kitą jau bus galima?
negaliu žiūrėt į savo baltas kojas... taip norisi į soliariumą nueiti bent kelis kartus...

Man ne tik šią vasarą sakė nesideginti aplamai vengti saulės visad. Tik dbar nelabai supratau ar degintis negaliu ar iš viso ir apsirengusi saulėje negaliu būti. g.gif . Ieškojau informacijos internete neradau niekur apie saulės poveikį.
Atsakyti
QUOTE(bertė @ 2007 05 08, 12:11)
Joliuke, uzjauciu, suprantu, kad nerviniesi. Bet tikrai toks skaicius nieko blogo nesako. Skaiciau, kad iki 5 - normalu, juk jis rodo skydliaukes lasteliu dauginimasi, nebutinai Ca. Nors, jeigu teisingai suprantu, kuo daugiau atauga skydliaukes, tuo daugiau galimybiu atsinaujinti Ca, deja.
As nezinau dar savo reikalu, labai jau sunku laukti visokiu atsakymu ir sprendimu.

Sveikute. Šiandien pasidariau plaučių nuotrauką. Lyg tai viskas gerai. Pas gydytoją dar nebuvau, bet turiu kaimynę gydytoją, tai neiškentus nulėkiau su tuo lapu ( gėda, bet jau geriau nei prisigalvot visokių nesąmonių blush2.gif ) Žodžiu, ji sakė viskas gerai thumbup.gif
O dėl ko tas Tg padidėjo neaišku, nes kai darė echoskopiją, sakė, kad skydliaukės audinio nematyt g.gif Vis tiek aš čia nieko nesuprantu, bet tikiuos, kad daugiau nebekils g.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2007 05 08, 08:44)
Sveikute. Šiandien pasidariau plaučių nuotrauką. Lyg tai viskas gerai. Pas gydytoją dar nebuvau, bet turiu kaimynę gydytoją, tai neiškentus nulėkiau su tuo lapu ( gėda, bet jau geriau nei prisigalvot visokių nesąmonių blush2.gif ) Žodžiu, ji sakė viskas gerai thumbup.gif
O dėl ko tas Tg padidėjo neaišku, nes kai darė echoskopiją, sakė, kad skydliaukės audinio nematyt g.gif  Vis tiek aš čia nieko nesuprantu, bet tikiuos, kad daugiau nebekils g.gif

O dėl ko tu darei tą plaučių nuotrauką, kaip tai susiję su skydliauke? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dakie @ 2007 05 08, 14:53)
O dėl ko tu darei tą plaučių nuotrauką, kaip tai susiję su skydliauke?  g.gif

Šiaip tai plaučių srity kartais pamaudendavo ( neatskyriau ar ten raumuo patemptas ar plaučiai). Dabar dar ir pakosiju. O plaučių nuotrauką dariaus dėl metastazių (nebuvo daryta gal kokius 5 metus)
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2007 05 08, 09:27)
Šiaip tai plaučių srity kartais pamaudendavo ( neatskyriau ar ten raumuo patemptas ar plaučiai). Dabar dar ir pakosiju. O plaučių nuotrauką dariaus dėl metastazių (nebuvo daryta gal kokius 5 metus)

Aš klausiu dėl to, kad pati kosėju kiekvieną rytą kai atsikeliu. Gal tai alergija kokia. Užsirašiau pas gyditoją kitai savaitei.
Atsakyti
[quote=Joliuke,2007 05 08, 16:44]
O dėl ko tas Tg padidėjo neaišku, nes kai darė echoskopiją, sakė, kad skydliaukės audinio nematyt g.gif Vis tiek aš čia nieko nesuprantu, bet tikiuos, kad daugiau nebekils g.gif

Na, matai, viskas gerai. Saunu. As tarp kitko, irgi plauciu nuotraukos senokai nedariau, priminei. Na, bet mane visa skenavo, tai gal mate. O as ziema dariau krutu echoskopija, tai mano gydytoja pasiziurejo ir skydliauke ir sake, kad mato ja - nesupratau nieko, negi tiek daug palikta. sake, kad ir pazastu limfmazgiai padideje. Man ir radiologas sake, kad yra like skydliaukes daleliu, taigi regis, reikes dar naikinti, deja...
Joliuke, tu del Tg nesinervink, nedidelis jis.
Sekmes
Tiesa, merginos, kurios operuotos, ar jus kakle, viduje, nejauciate jokio diskomforto: man tai vis kas nors nepatinka, tai kazkoks skausmelis atsiranda, tai uzciuopiu padidejimus ir pan. Ir 'adomo obuolys' didelis. O gal ir prisigalvoju..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bertė: 08 gegužės 2007 - 17:08
QUOTE(rjolancikas @ 2007 05 08, 11:15)
galvos tirpimas man pvz.buvo nuo uzspautu kraujagysliu kaklo srityje.bandykite ieskoti ten priezasciu.cia nuo raumenu itampos.

O ,pas koki daktara,konkreciai reiktu eiti dek kraujagisliu kakle g.gif koks cia butu specualistas g.gif
Atsakyti
QUOTE(milocka @ 2007 05 08, 18:35)
O ,pas koki daktara,konkreciai reiktu eiti dek kraujagisliu kakle g.gif koks cia butu specualistas g.gif

Mane tai neurologas siunte darytis kaklo kraujagysliu echoskopijos. Bet pas neurologą irgi reikėjo šeimos gyd siuntimo.
Atsakyti
QUOTE(milocka @ 2007 05 08, 19:35)

man ziurejo neurologas tas kraujagysles echoskopu,tipo viena susiaurejus nuo gimimo.bet kai po ilgu kelioniu per gydytojus nuejau pas manualista,tai pasake kad cia nuo raumenu itampos viskas.po masazu man dabar gereja,raumenys atsigauna-be jokiu plecianciu vaistu.man padeda geras masazas ir vanduo su druska,kurio as isgeriu apie 3l i diena. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 05 08, 12:06)
man ziurejo neurologas tas kraujagysles echoskopu,tipo viena susiaurejus nuo gimimo.bet kai po ilgu kelioniu per gydytojus nuejau pas manualista,tai pasake kad cia nuo raumenu itampos viskas.po masazu man dabar gereja,raumenys atsigauna-be jokiu plecianciu vaistu.man padeda geras masazas ir vanduo su druska,kurio as isgeriu apie 3l i diena. mirksiukas.gif

Vanduo su druska? bigsmile.gif O tos druskos daug 5 vandeni dedi? g.gif
Atsakyti