QUOTE(dainutė# @ 2007 09 27, 22:58)
supratau, kad tau ne viskas atrode toj ligoninej taip gražu, kaip man........gal kažkuo pasipiktinai..

...
Man chirurgas aiškino, kad viska ka išpjauna siunčia histologiniam tyrimui, ten ištiria kiekvieną milimetrą ir tada, jei neranda vežinių lastelių- tai jau ir ramu

......o ta tyrymą padaro maždaug per 2 savaites.
toki atsakymą ir aš gavau raštiskai į namus maždaug po 2. sav. , bet jau iškart po operacijos daktaras sakė, kad tikriausiai nebus piktybinė, ( pagal išvaizdą)...
Ne taip supratai mano sakini.Labai puikios sesutes, slaugutes ir gydytojai.Ir moterys ten gulincios viena kitai labai padeda.As apie kai kuriuos gydytojus susidariau tam tikra nuomuone.Bet viesai nereiksiu.
Mano butent tas atsakymas jau ir atejo, kuri tu gavai po 2 savaiciu.Ji padaro greitai, bet kol apraso, kol issiuncia ir gaunasi 2 savaites.
QUOTE(Rubine @ 2007 09 28, 09:30)
Desineje puseje buvo vienas mazgelis.Tai ji ispjove ir likusia dali paliko. Kol kas sake visai negerti ir tik po 2 men pasidaryti tyrimus. Bet Kalci prirase gerti apie pora menesiu. Pas mane skydliauke ir iki operacijos gerai dirbo.
QUOTE(Hedera @ 2007 09 28, 10:24)
Aš tai rando niekuo netepu. Bet manau, jeigu tepti, tai gal nereikia laukti porą mėnesių, gal reikia greičiau pradėt kuo nors tepti. Kai klijai nusilups tai gal jau ir tepk. Jau rašiau, kad perskaičiau apie tepalą Dermatix, pagal anotaciją tai išeitų, kad jis labai tinka tokiems dalykams, bet labai brangus ir nežinau ar efektyvus, nes atrodo niekas iš atsiliepiančių jo nėra bandę. Oda aptirpusi tai man iki šiol, ypač virš rando.
Papildyta:
Fenddi dar norėjau paklausti, kiek tau liepė gerti tiroksino? Man tai chirurgas liepė gert 150 mg per dieną. O pas endokrinologą užsirašiau tik spelio viduriui, tai iki šiol ir geriu 150
Ir dar klausimą turiu kitoms tiroksino vartotojoms. Kas išrašo kompensuojamą tiroksiną? Ar endokrinologas ar šeimos daktaras?
Mano zaizda susiuta.Kaip jau rasiau tiroksino nereikia.
Zinokit turiu temperaturos 37.5.Ir guledama ligonineje turejau.Gal kokiu antibiotiku reikes, nes ir gerkle labai skauda.