Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos VI

mergaitės, gal žinot, kiek KMUK kainuoja TTH tyrimas, kad tą pačią arba kitą dieną atsakymai būtų? ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Tik ka is ligonines.Dali skydliaukes paliko.Kaip tik siandien israsant atejo tyrimo rezultatai.Nieko piktybisko nebuvo.Gal be reikalo ir issipjoviau smile.gif

Beguledama susidariau tam tikra nuomone apie kai kuriuos isgirtus gydytojus.

dendriuke, o pas Krasauska greiciausiai tik po Nauju papulsi.
Atsakyti
kaip pavyko su jauduliu susitvarkyti 4u.gif Kaip dabar jautiesi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fenddi @ 2007 09 27, 09:54)
Sveikutes,

Tik ka is ligonines.Dali skydliaukes paliko.Kaip tik siandien israsant atejo tyrimo rezultatai.Nieko piktybisko nebuvo.Gal be reikalo ir issipjoviau smile.gif

Beguledama susidariau tam tikra nuomone apie kai kuriuos isgirtus gydytojus.

dendriuke, o pas Krasauska greiciausiai tik po Nauju papulsi.

Labas labas 4u.gif Sveikinu su gerom naujienom, tai gerai kad nieko pikto nėra, nesigailėk išsioperavusi nes galėjo ir supiktybėti 4u.gif Kaip jautiesi, kaip gydytojas, ar patenkinta likai g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2007 09 27, 10:57)
kaip pavyko su jauduliu susitvarkyti  4u.gif  Kaip dabar jautiesi?  smile.gif

Ne viskas buvo taip gerai, bet tikrai geriau negu tikejausi.Siandien negerai jauciuosi, visai neissimiegojusi.Masina cabar pavairavau tai net pjuvi skauda.Negaliu kaklo sukineti, tik korpusu.

QUOTE(Baronė @ 2007 09 27, 11:08)
Labas labas  4u.gif Sveikinu su gerom naujienom, tai gerai kad nieko pikto nėra, nesigailėk išsioperavusi nes galėjo ir supiktybėti 4u.gif Kaip jautiesi, kaip gydytojas, ar patenkinta likai g.gif

Tikrai nesigailiu, kad operavausi, tik pajuokavau.Keista, kad taip greit atsakymas atejo.Niekam kitam dar nera.
Gydytojas patiko, uzbegdavo paziureti kaip jautiesi.Tik turi viena blogybe-veluoti biggrin.gif
Po operacijos vemiau ir blogiausiai jauciausi kitos dienos ryta.Net papildomai laseline state.Nors tai tikrai nebuvo susije su operacija.Man tokie priepuoliai karts nuo karto buna ir namie.Labai skauda gerkle ir nezinau ar cia nuo tu vamzdeliu ar persalau.Turejau temperaturos 2 dienas.
Atsakyti
QUOTE(fenddi @ 2007 09 27, 10:58)
Labai skauda gerkle ir nezinau ar cia nuo tu vamzdeliu ar persalau.Turejau temperaturos 2 dienas.

Tikrai džiaugiuosi kad tau viskas gerai mirksiukas.gif O gerklę skauda tikrai nuo vamzdelių, paskui praeis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronė @ 2007 09 27, 12:06)
Tikrai džiaugiuosi kad tau viskas gerai mirksiukas.gif O gerklę skauda tikrai nuo vamzdelių, paskui praeis mirksiukas.gif

Aciu
Atsakyti
saunuole, fenddi, kuo greiciau sveik 4u.gif
Atsakyti
fenddi, labai smagu, kad viskas gerai baigėsi. Gerklę po poros dienų nustos skaudėti tikrai (man irgi po oeracijos skaudėjo lyg peršalus būčiau, kaip angina sergant, ypač ryjant), pabandyk pačiulpti kokio Mynthon ar ko nors panašaus, gal truputi padės. O šiaip laikykis, ilsėkis, nesivervink, žodžio greičiau sveik 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedera @ 2007 09 27, 13:30)
fenddi, labai smagu, kad viskas gerai baigėsi. Gerklę po poros dienų nustos skaudėti tikrai (man irgi po oeracijos skaudėjo lyg peršalus būčiau, kaip angina sergant, ypač ryjant), pabandyk pačiulpti kokio Mynthon ar ko nors panašaus, gal truputi padės. O šiaip laikykis, ilsėkis, nesivervink, žodžio greičiau sveik  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Dekui.O randa kuom nors tepi? Nes gydytojas sake pas mane labai matysis.Aisku pora menesiu tegul pats gyja.Ir dar man labai aptirpusi oda apie pjuvi.Ar irgi taip turi buti?Tik grizusi namo pastebejau.
Atsakyti
QUOTE(fenddi @ 2007 09 27, 13:07)
Dekui.O randa kuom nors tepi? Nes gydytojas sake pas mane labai matysis.Aisku pora menesiu tegul pats gyja.Ir dar man labai aptirpusi oda apie pjuvi.Ar irgi taip turi buti?Tik grizusi namo pastebejau.

randas man tik dabar paliko beveik nematomas, po operacijos jau daugiau nei metai, o oda aplink randą aptirpusi gal pusmetį buvo doh.gif
Atsakyti
Saunu, Fendi, kad viskas OK 4u.gif
Paraudes mano randas buvo ilgai-daugiau nei metus. Tepiau contratubeksu.
O tiroksina gyd. liepe tik paprastu vandeniu uzgerti. Ir maziausiai pusvalandi nieko schmoll.gif nevalgyti. Jei vakare labai aptingusi jauciuosi, tai siule per du kartus doze isgerti. Tik pries antra karta maziausiai keturias val. nieko doh.gif nevalgyti. Ir butinai iki 16 val.
Buvo problema su mazium. Mat ryte vaistukus vandenuku uzgeres pusvalandi nenoredavo laukti - pieno reikalaudavo. Uztai dabar ryte praso -kur mano penkiasdesim. Linksmai skamba, kas nezino ko.
Ai, vis pamirstu Baranauskui paskambinti, pasiteirauti atsakymo.
Atsakyti